Kunde billede

Ulla S. Qvistgaard

December 2016 | Anbefaling af Albertslund VVS

Udskiftning armatur
Hurtig og effektiv service, venlig og fleksibel kommunikation.
Læs mere  

Kunde billede

Leif Glud Jensen

Januar 2017 | Anbefaling af Albertslund VVS

Ny vandhane
Fik udskiftet utæt vandhane med en ny - udskiftningen skete samme dag, jeg kontaktede Albertslund VVS
Læs mere  

Damixa ApS

Sådan bedømmes håndværkerne der arbejder med Damixa

790 anbefalinger

Damixa er idag en del af den svenske koncern FM Mattsson Mora Group AB, der er Nordeuropas ældste producent af armaturer. Gruppen sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater under de stærke og veletablerede varemærker FM Mattsson, Mora Armatur og Damixa. Læs mere  

Østbirkvej 2
5240 Odense NØ

Enkelt og indbydende

Damixa har netop lanceret denne nye serie af armaturer, som er designet af Halskov & Dalsgaard Design. Det skandinaviske design er tidsløst og passer godt i det danske hjem. Dette brusesystem skiller sig ud med det ultratynde design, og rene udtryk.

Om brusesystemet siger designer Christina Halskov: "Vi har forsøgt at skabe en moderne, enkel og indbydende serie af armaturer, som er en glæde at bruge i hverdagen. Ideen var at designe et gedigent "no-nonsense" produkt i et design og en kvalitet, som holder i mange, mange år".

Sådan bedømmes håndværkerne der arbejder med Damixa

790 anbefalinger

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?


Hvor?

Damixa - dansk design og kvalitet

Hos Damixa skal design give mening. Det betyder, at danske designtraditioner bliver forenet med funktionalitet og fokus på lavt energiforbrug. For at sikre den enkle, nordiske stil, er damixa-produkter designet af danske designere, men altid sådan, at det æstetiske går hånd i hånd med det tekniske. På den måde går form og funktion op i en højere enhed. Derfor er Damixa kendetegnet ved godt håndværk, innovation og enkelt design.

Damixas designs er international anerkendte. Således har vi modtaget over 18 internationale designpriser for armaturernes brugervenlig og flotte designs. Det gælder både den internationale IF award samt en lang række Red Dot awards for bedste produktdesign.

Damixa har fokus på miljøet og på grønne løsninger – men uden at give køb på komforten. Det er løsninger, hvor du ikke selv behøver at spekulere på forbruget, men trygt kan nøjes med at tænde og slukke for vandet, når du har brug for det. Stort set alle vores vandhaner har koldstart og er konstrueret til at bruge så lidt vand som muligt – uden at det går ud over komforten.

De første Damixa-vandhaner så dagens lys i 1932 på fabrikken i Odense, der fortsat producerer ca. 6.000 armaturer om ugen. Damixa har i dag et af de bredeste produktudvalg, og tilbyder produkter til køkkenet og badeværelset som dækker alle behov fra det enkle og funktionelle til det mere design-fokuserede. Pris- og designmæssigt er der et armatur for alle, og en ting er sikkert: Alle produkter omfatter dansk design og kvalitet. Det er det, vi kalder "When design makes sense".

Damixa er idag en del af den svenske koncern FM Mattsson Mora Group AB, der er Nordeuropas ældste producent af armaturer. Gruppen sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater under de stærke og veletablerede varemærker FM Mattsson, Mora Armatur og Damixa.

Læs mere på www.damixa.dk

Firmaportæt
Firmaportræt