Cedral A/S

Cedral er en fabriksmalet robust facadeplanke i høj kvalitet fremstillet af fibercement, som kan modstå selv de mest barske klimaforhold. Facadebrædderne fås i 30 farver f.eks. grå og antrazit, enten med en glat overflade eller med åreaftegning, så det ligner træ. Læs mere  

Kometvej 36
6230 Rødekro

Det leverer vi


  • Facadeplanker i fibercement
  • Indfarvet skruer og andet tilbehør

Cedral - tidløse flotte facader med minimalt vedligehold

Cedral er en fabriksmalet robust facadeplanke i høj kvalitet fremstillet af fibercement, som kan modstå selv de mest barske klimaforhold. Facadebrædderne fås i 30 farver f.eks. grå og antrazit, enten med en glat overflade eller med åreaftegning, så det ligner træ. Den synlige og varierede åreaftegning på overfladen opnås ved brug af 6 forskellige strukturer i produktionen. Andre fordele ved fibercementbeklædning er at det kræver minimal vedligeholdelse, det er brandsikkert materiale og det tillader huset at ånde, hvilket bidrager til et bedre indeklima.

Cedral fibercementbrædder fås i to udgaver:

  • Cedral ivarplank
    En stærk og solid fibercementplanke til smukke facadeudtryk. Cedral ivarplank monteres på klink eller lodret som ”1-på-2”

  • Cedral ivarclick
    En elegant facade planke med minimalt vedligehold. Cedral ivarclick er en fer-not-planke, der sikrer en let montage. Planken kan monteres både vandret og lodret.

Anvendelse:
Cedral sortimentet kan bruges til alle former for beklædning f.eks. ny beklædning på huset, garagen, udhuset, stakittet, hegnet eller afskærmningen. Med de mange muligheder i Cedral serien er der noget for enhver smag, hvad enten du lide det klassiske look af Cedral Ivarplank med klink montering, eller det minimalistiske udseende Cedral Click giver facaden. Hvis du vil bruge Cedral Board til underbeklædning eller tagudhæng og kombinerer dette med Cedral Ivarplank eller Cedral Ivarclick på facaden, så du er garanteret en perfekt beklædning med minimal vedligeholdelse.