Kunde billede

nyt fyr
Udskiftning af ældre gasfyr til nyt Bosch 5000W 24-5.Bedste tilbud af 5. Professionel vejledning. Hurtig reaktion på henvendelser.Hurtig aftale om dato for installation. Flinke håndværkere ankom til a
Læs mere   Læs mere  

Kunde billede

Jørgen Christian Clausen

December 2017 | Anbefaling af Thybo Køleteknik. Sønderborg ApS

Thybo Køleteknik
Jordvarme med Bosch Compress 6000 LWM 10 varmepumpe har kørt upåklageligt siden 31. oktober. Pris/ydelse - rådgivning, samarbejde og effektivitet fra Lars Lykke og hans sjak har været i top.
Læs mere  

Kunde billede

Kenneth Blomstrand

Februar 2018 | Anbefaling af Jysk Teknik

Ny Luft-Vand Varmepumpe
I forbindelse med en total renovering af et ældre hus fra 1970, har vi haft Jysk-Teknik til at udskifte vores varmesystem.Vi har skiftet fra et ældre HS oliefyr, til en ny Bosch Luft-Vand varmepumpe.B
Læs mere   Læs mere  

Bosch Termoteknik

Sådan bedømmes håndværkerne der arbejder med Bosch Termoteknik

277 anbefalinger

4,7 / 5    277 anbefalinger

Bosch Termoteknik producerer og sælger gasfyr, varmepumper og solvarme til det danske marked. Et vigtigt mål for os er at udvikle miljøvenlige og energieffektive opvarmningsprodukter, som samtidig giver en høj grad af komfort til hjemmet. Læs mere  

Telegrafvej 1
2750 Ballerup

Beregn din optimale varmeløsning

Vi guider dig til at vælge den bedste varmeløsning til netop din bolig. Følg linket herunder og indtast blot din adresse, så beregner vi hvilke gasfyr eller varmepumper, der passer bedst til din bolig, ud fra pris, årlig besparelse og tilbagebetalingstid.

Vær opmærksom på at du kan få energitilskud og bruge dit håndværkerfradrag til energiforbedringer, hvilket kan gøre udskiftningen af din energikilde billigere.

Beregn din optimale varmeløsning her

Bosch logo

Sådan bedømmes håndværkerne der arbejder med Bosch Termoteknik

277 anbefalinger

4,7 / 5    277 anbefalinger

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?


Hvor?

Bosch Termoteknik 

Bosch Termoteknik producerer og sælger gasfyr, varmepumper og solvarme til det danske marked. Et vigtigt mål for os er at udvikle miljøvenlige og energieffektive opvarmningsprodukter, som samtidig giver en høj grad af komfort til hjemmet. Hvad enten du vælger gasfyr eller varmepumpe er det et valg som kræver tid, tilløb og fordybelse. Det kræver god rådgivning og det kræver indsigt.

Derfor har vi samlet et netværk af certificerede installatører, som står klar til at rådgive dig. Vi kalder dem Bosch Climate Partner og det er din sikkerhed for en installatør med eksperterfaring i Bosch produkter.

Når du vælger en Bosch Climate Partner får du:

  • Gode råd til hvordan du opnår energibesparelser.
  • En evaluering af din nuværende løsning.
  • En certificeret og højt kvalificeret fagmand fra dit lokalområde.
  • Et uforpligtende, men skræddersyet tilbud på en varmeløsning fra Bosch.

Du kan finde din lokale installatør herunder eller udfylde formularen, så får du en gratis energivurdering af en Bosch Climate Partner i nærheden af dig.

Bosch Climate Partner – din certificerede installatør

En Bosch Climate Partner er en certificeret installatør inden for Bosch gasfyr eller varmepumper. Alle installatører har stor kendskab og erfaring i Bosch produkter og kan altid hjælpe dig med gode råd og kompetent vejledning omkring din varmeløsning. Som privatforbruger kan du derfor altid finde en specialist inden for den varmeløsning, du har behov for.

Med en Bosch Climate Partner får du kvalificeret rådgivning, veludført arbejde og energieffektive produkter. Bosch Climate Partner logoet gør det lettere at vælge den bedste installatør. Logoet er din garanti for kvalitet gennem hele processen.

Læs mere på www.bosch-climate.dk

Firmaportæt
Firmaportræt