Bosch Termoteknik

Bosch Termoteknik producerer og sælger gasfyr, varmepumper og solvarme til det danske marked. Et vigtigt mål for os er at udvikle miljøvenlige og energieffektive opvarmningsprodukter, som samtidig giver en høj grad af komfort til hjemmet. Læs mere  

Telegrafvej 1
2750 Ballerup

Det leverer vi


  • Gasfyr
  • Varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Ventilation
Bosch

Beregn din optimale varmeløsning

Vi guider dig til at vælge den bedste varmeløsning til netop din bolig. Følg linket herunder og indtast blot din adresse, så beregner vi hvilke gasfyr eller varmepumper, der passer bedst til din bolig, ud fra pris, årlig besparelse og tilbagebetalingstid.

Vær opmærksom på at du kan få energitilskud og bruge dit håndværkerfradrag til energiforbedringer, hvilket kan gøre udskiftningen af din energikilde billigere.

Beregn din optimale varmeløsning her

Bosch logo

Bosch

Bosch Termoteknik producerer og sælger gasfyr, varmepumper og solvarme til det danske marked. Et vigtigt mål for os er at udvikle miljøvenlige og energieffektive opvarmningsprodukter, som samtidig giver en høj grad af komfort til hjemmet. Hvad enten du vælger gasfyr eller varmepumpe er det et valg som kræver tid, tilløb og fordybelse. Det kræver god rådgivning og det kræver indsigt.

Derfor har vi samlet et netværk af certificerede installatører, som står klar til at rådgive dig. Vi kalder dem Bosch Climate Partner og det er din sikkerhed for en installatør med eksperterfaring i Bosch produkter.

Når du vælger en Bosch Climate Partner får du:

  • Gode råd til hvordan du opnår energibesparelser.
  • En evaluering af din nuværende løsning.
  • En certificeret og højt kvalificeret fagmand fra dit lokalområde.
  • Et uforpligtende, men skræddersyet tilbud på en varmeløsning fra Bosch.

Du kan finde din lokale installatør herunder eller udfylde formularen, så får du en gratis energivurdering af en Bosch Climate Partner i nærheden af dig.


Bosch Climate Partner – din certificerede installatør


En Bosch Climate Partner er en certificeret installatør inden for Bosch gasfyr eller varmepumper. Alle installatører har stor kendskab og erfaring i Bosch produkter og kan altid hjælpe dig med gode råd og kompetent vejledning omkring din varmeløsning. Som privatforbruger kan du derfor altid finde en specialist inden for den varmeløsning, du har behov for.

Med en Bosch Climate Partner får du kvalificeret rådgivning, veludført arbejde og energieffektive produkter. Bosch Climate Partner logoet gør det lettere at vælge den bedste installatør. Logoet er din garanti for kvalitet gennem hele processen.

Firmaportæt
Firmaportræt