Vest Ama'r VVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


12 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jimmi Pedersen

Januar 2018

Sprunget sikkerhedsventil
Der stod en stråle af vand ud fra vores fyr/varmvandsbeholder og Vest Ama’r VVS var der i løbet af 10 min og løste opgaven inden der blev vandskade. Havde også en affugter med så skabe og gulv ikke t... Læs mere  

Kunde billede

Bo Hansen

Oktober 2017

vvs opgave
hurtig tilbagemelding og perfekt udført arbejde. Vil helt sikker bruge vest amar vvs igen

Kunde billede

Amalie

September 2017

Vandtryk
Jeg stod uden tryk på det varme vand på badeværelset, men fik problemet løst med kort varsel. Tak til Kim for effektiv, professionel og rigtig kompetent service.

Kunde billede

Fritz Reichel

September 2017

Afløb stoppet
Kommer præsis er hurtig til at finde fejlen ,løser opgaven hurtigt og rydder op efter sig. Man kan ikke anbefale nok .

Kunde billede

Judy pedersen

Juni 2017

Nyt Badeværelse
Alt VVS arbejde blev udført yderst tilfredstillende og ingen ventetid, altid gode råd og ekstrem god service , kan kun anbefales

Håndværker billede

Vest Ama'r VVS Juni 2017

- Vi er selv godt tilfredse med projektet og har fået taget nogle gode billeder, så andre kan blive inspireret. Klik på billedet og se mere.

Nyt badeværelse i Kastrup

Vh. Kim Haugaard

Kunde billede

Stephanie

Januar 2015

En køkkenvask der drypper skal ordnes
venlig, effektiv og fik lynhurtigt klaret opgaven

Kunde billede

Ida

Januar 2015

Udskiftning eller reparation af vandhane i køkken
Effektiv, professionel og venlig!

Kunde billede

Klara

Oktober 2014

radiatorflytning
Kontakten gik direkte gennem håndværkeren over mobilen, det var dejlig nemt og personligt. Det var en lille opgave og den blev udført tre dage senere end oprindeligt aftalt, men det var ok for mig og ... Læs mere  

Kunde billede

Johanne

September 2014

udskiftning af vandhane
Det var en lille opgave, men veludført og håndværkeren gjorde selv opmærksom på, at jeg slet ikke behøvede dele af det, jeg havde bestilt, hvorefter han sænkede prisen.

Kunde billede

Tino Pedersen

Juni 2014

Gulvvarme efter vandskade, plus vvs i badeværelse
Jeg kan give Kim 5 stjerner fordi han var rigtig god til at holde styr på det andet firma som arbejdet for mig i forbindelse med en større renovering efter vandskade. Kim fangede problemerne i opløbet... Læs mere  

Kunde billede

Timo Hoffmann

Juni 2014

Diverse VVS
Kim er dygtig til sit arbejde og han kommer altid til tiden. Der er ikke noget negativt at sige.

Kunde billede

Vibeke

Juni 2014

Reparation af kedel og gulvvarme.
Jeg har absolut kun gode ord at sige om Kim Haugaard. Jeg havde fået lavet gulvvarme hos et andet firma, men det fungerede aldrig rigtig. Kim fandt hurtigt fejlen og fik det hele til at virke perfekt.... Læs mere  

Vis flere 

Vest Ama'r VVS

Vest Ama’r VVS
- din pålidelige VVS’er i Hovedstaden

Drypper vandhanen, eller skal du have moderniseret det gamle badeværelse fra ende til anden? Uanset opgavens størrelse hjælper vi dig gerne med at løse den. Vest Ama’r VVS består nemlig af et kompetent team på to mand, der gør en dyd ud af at kombinere god service med solidt håndværk.

Vi løser alle opgaver inden for branchen så som:
- modernisering af badeværelser
- udskiftning af varmeanlæg - fjernvarme og naturgas
- udskiftninger og reparationer på vvs-installationer og afløb

Et godt netværk til andre håndværkere gør os også kompetente til at løfte større opgaver som totalrenovationer. Så skal du blot have fat i ét firma for at få det hele klaret.

God vvs-service siden 2010
Vest Ama’r VVS består af to mand. Det er mig, Kim Haugaard, der startede firmaet op i 2010, og siden begyndelsen har jeg fået en hjælpende hånd med en ansat til at hjælpe mig med at løse opgaverne. Jeg har selv været selvstændig tidligere og har en del års erfaring som afdelingsleder, da friheden som selvstændig igen begyndte at trække i mig i 2010.

God gammeldags service i højsædet
Vi lægger vægt på rådgivning og et højt serviceniveau, hvor vi sætter tid af til at forstå dine specifikke ønsker og behov, inden vi går i gang med for eksempel en opdatering af dit badeværelse. Vi overholder de aftaler, som vi indgår - både når det drejer sig om prisen og tidsfristen. En ordentlig behandling er en selvfølge ligesom ordentligt håndværk.

Så står du med en stor eller lille opgave, som du skal have løst i Storkøbenhavn, er det bare med at ringe til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme