facebook tracking pixelVarmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering er Elektriker | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk
 1. Forside »
 2. firma »
 3. Varmeteamet aps alt indenfor varmepumper og

Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering

Overvejer du at få installeret en varmepumpe i dit hus, sommerhus eller måske fritidsbolig eller få energioptimeret dit hus med en loft eller hulmursisolering, så kan Varmeteamet ApS hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af varmepumper og isolerings-produkter, og samarbejder med de førende producenter på markedet.

 

Hvem er Varmeteamet ApS

Varmeteamet ApS er beliggende i Karlslunde og er p.t. arbejdsplads for 3 kølemontører og 2 isolatører. De har alle det til fælles, at de besidder faglige evner, der kommer vores kunder til gode. Vi hjælper fra start til slutfasen med valg, af produkt og hvordan man bedst anvender sin nye varmepumpe. Vi installerer ca. 80 varmepumper og isolerer ca 25 huse hver måned

 

Kom frem til et varmt hus!

Hvis du er den heldige ejer af et sommerhus, men træt af, at der er koldt, når du kommer frem, kan du med fordel evt. få installeret en varmepumpe med fjernstyring. Med en fjernstyret varmepumpe kan du nemt betjene varmepumpen, inden I når frem til sommerhuset. Hvis du ikke er helt overbevist om, at det er nødvendigt med fjernstyring, kan du altid installere det senere.

 

Vi kommer hurtigt

Vi er en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, som dækker hele Sjælland og Fyn.  Vi kan løse alle varmepumpe og isolerings opgaver, og møder vi en udfordring, giver vi ikke op, før vi har løsningen. Vi giver altid faste priser, leverer alle ugens 7 dage og kan altid løse din opgave inden for maks 10 dage.


Skal vi komme til dig?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne med en varmepumpe eller får isoleret dit hus, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det.


Varmeteamet - Alt indenfor Varmepumper og Isolering

Tags

Michael Jacobsen

CVR: 34800227

Notgangen 4
2690Karlslunde

Etableret i 2012
6 ansatte

Del Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

1

Elektriker region sjaelland

Håndværker.dk

Prisen 2018

1

Varmepumpeinstallatør Region Sjælland

Håndværker.dk

Prisen 2019

1

Isolatør Region Sjælland

Håndværker.dk

Prisen 2019

Månedens håndværker

oktober 2018

Månedens håndværker

december 2018

450

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Michael Jacobsen, Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering

Del Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Vi har et godt og solidt samarbejde

Håndværker

Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.9 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering

452 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.9

Baseret på 452 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

98 %

Overholder budgettet

99 %

Ryder godt op efter sig

98 %

Overholder aftaler

98 %

Er god til at lytte til kunden

98 %

Vil du anbefale os

99 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Varmeteamet ApS - Alt indenfor Varmepumper og Isolering Overvejer du at få installeret en varmepumpe i dit hus, sommerhus eller måske fritidsbolig eller få energioptimeret dit hus med en loft eller hulmursisolering, så kan Varmeteamet ApS hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af varmepumper og isolerings-produkter, og samarbejder med de førende producenter på markedet. Hvem er Varmeteamet ApS Varmeteamet ApS er beliggende i Karlslunde og er p.t. arbejdsplads for 3 kølemontører og 2 isolatører. De har alle det til fælles, at de besidder faglige evner, der kommer vores kunder til gode. Vi hjælper fra start til slutfasen med valg, af produkt og hvordan man bedst anvender sin nye varmepumpe. Vi installerer ca. 80 varmepumper og isolerer ca 25 huse hver måned Kom frem til et varmt hus!Hvis du er den heldige ejer af et sommerhus, men træt af, at der er koldt, når du kommer frem, kan du med fordel evt. få installeret en varmepumpe med fjernstyring. Med en fjernstyret varmepumpe kan du nemt betjene varmepumpen, inden I når frem til sommerhuset. Hvis du ikke er helt overbevist om, at det er nødvendigt med fjernstyring, kan du altid installere det senere. Vi kommer hurtigtVi er en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, som dækker hele Sjælland og Fyn.  Vi kan løse alle varmepumpe og isolerings opgaver, og møder vi en udfordring, giver vi ikke op, før vi har løsningen. Vi giver altid faste priser, leverer alle ugens 7 dage og kan altid løse din opgave inden for maks 10 dage.Skal vi komme til dig?Har du lyst til at høre mere om mulighederne med en varmepumpe eller får isoleret dit hus, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det.Varmeteamet - Alt indenfor Varmepumper og Isolering Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 99 % af tiden Michael Jacobsen Michael Jacobsen 2012-1-1 6 34800227 34800227 70605460https://www.håndværker.dk/photos/9/PF28878.jpg
4.9 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 452 452
Varmeteamet kom og leverede til tiden og montøren følte jeg var professionel og meget behagelig.. vi er glade for vores varmepumpe og vil på det varmeste anbefale varmeteamet 😉 April 2020
5
1 5
Varmeteamet leverede hele pakken: god kommunikation både på mail og telefon, var lette at få fat i, var gode til at rådgive omkring forskellige muligheder, og var forstående over for vores bekymringer / forhold. Udførelsen gik rigtig fint. Opgaven var større og mere kompliceret, end vi alle lige havde forventet, men det løste Varmeteamet uden brok, og vi fik en løsning, som vi er rigtig glade for. Det var meget tydeligt, at de gjorde sig meget umage for at gøre os glade og tilfredse. Så stor anbefaling herfra! April 2020
4.7
1 5
Vi fik lavet hulmursisolering i vores lille sommerhus af Varmeteamet. Selvom vi selv var svære at lave en aftale med, var Varmeteamet søde og fleksible til at finde en dag og selve opgaven blev udført tjekket og venligt og til tiden. Anbefaling herfra! April 2020
5
1 5
Vi fik en superbetjening fra Varmeteamet ApS da vi fik installeret en varmepumpe. Lige fra den første kontakt og tilbudsgivning og til pumpen var installeret. Godt, kompetent og professionelt håndværk. March 2020
5
1 5
Tilbud var let at overskue. Vi kunne få den opsat hurtig. Håndværker kom til aftalt tid. Rigtig god service og vejledning. March 2020
5
1 5
Firmaet anbefales varmt. Luft til luft varmepumpe i sommerhus. Al kommunikation og vejledning forløb perfekt. Den dygtige Torben kom som aftalt, og vejledte os om de sidste detaljer. Alt forløb perfekt, og han ryddede op og gjorde rent efter sig! Og pumpen virker stadig perfekt. March 2020
5
1 5
Købte, fik leveret og installeret en varmepumpe af varmeteamet. God kundekontakt ved personligt fremmøde, god rådgivning og service. Arbejdet flot udført, prisen holdt 100% så kun gode oplevelser med varmeteamet. March 2020
5
1 5
Installeret luft til vand varmepumpe og er meget tilfredse March 2020
4.9
1 5
Vi har fået efter isoleret vores hulmur i den gamle del af vores hus. Vi er meget tilfredse med både arbejdet og servicen fra Varmeteamet. March 2020
5
1 5
Varmepumpe monteret af Varmeteamet ( Thomas ). Nemt, hurtigt og billigt. Rigtig pænt arbejde :-) February 2020
5
1 5
Jeg fik isoleret hulmuren i en stald. Håndværkeren var dygtig og hurtig, og var også fleksibel da jeg ville udvide opgaven en smule på dagen. 👍 February 2020
4.9
1 5
Vi fik et rigtig godt tilbud på varmepumpe og installation af både inde- og udedel. Det gik smertefrit og med rigtig god service. Varmepumpen fungerer strålende. February 2020
5
1 5
Jeg blev anbefalet Varmeteamet af en ven, som havde fået udført hulmursisolering af dem, og jeg blev ikke skuffet. Jesper var hurtig med sit tilbud og aftale om tidspunkt for udførelse. Arbejde blev meget tilfredsstillende udført af Dennis & Co. som også ryddede så pænt op efter sig som regnvejr tillod. De lukkede oven i købet et par gamle huller i mit murværk som stod åbne med risiko for frostspringninger. Mit eneste lille "aber dabei" er en ret kort betalingsfrist på tre dage. January 2020
4.8
1 5
Jeg fik monteret to Panasonic luft til luft varmepumper af Varmeteamet, fra beslutning til de sad på plads, gik under en uge. Super god behandling, og montøren kunne klare alle udfordringer. Helt igennem en 5 stjernet oplevelse. January 2020
5
1 5
Top arbejde med punktlighed kundeinvolvering og service. Meget tilfreds! January 2020
5
1 5
Jeg kan varmt anbefale varmeteamet, alt har fungeret godt, fra at planlægge/bestilling til udførslen af isoleringen. January 2020
5
1 5
Efterisolering af hulmursisolering som var blevet udført første gang for ca. 25 år siden. Hurtig kontakt med Varmeteamet som gik de udvendige husmure igennem og gav et fornuftig tilbud. Det blev udført rimeligt hurtigt til trods for at der kom en jul og nytår imellem . Intet negativt at skrive om vedr. selve udførsellen af arbejdet. Tvært imod. January 2020
5
1 5
Efter at have konsulteret ca. 5 forskellige varme-eksperter, faldt valget på Michael fra VARMETEAMET. Grunden til dette var at udover at være utrolig sympatisk og kompetent, så var Michael også den eneste af de 5 der lyttede til mine behov, og kunne tilbyde en løsning der passede perfekt til os. Da dagen kom, tirsdag d. 16-12-19, kom Michaels folk allerede kl.6.30 om morgenen, og de knoklede igennem til sen eftermiddag. Hele vejen igennem, og efter forløbet har Michael og hans folk været utrolig søde til at svare på spørgsmål, og Michael gav mig desuden en tidlig julegave i form af en flot skjuler til den ene af varmepumperne. Jeg kan på det varmeste anbefale Michael og Varmeteamet. Yderst professionelle og meget dygtige. Stor tak til VARMETEAMET fra familien Fauerby December 2019
5
1 5
Kan på det varmeste anbefale Varmeteamet. Rigtig god dialog, altid nemme at få fat i, og de ved hvad de taler om. Folkene er meget proffesionelle, og super omhyggelige, rigtigt pænt stykke arbejde, og så rydder de pænt op efter sig. Helt perfekt service, og så oven i købet til en super fornuftig pris. December 2019
5
1 5
Varmeteamet med Michael Jacobsen besøgte os og kom med et tilbud på en varmepumpe som passede i forhold til omgivelserne. prisen var fin. Den blev installeret som aftalt og jens fra Varmeteamet gjorde et fint og godt stykke arbejde. Blev placeret efter vores ønske. Vi kan varmt anbefale Varmeteamet, da pris, levering installering og service er i top. Hans Struer December 2019
5
1 5
Varmeteamet gav grundig og professionel vejledning og gennemsigtigt tilbud på opgaven. Da de efterfølgende fik opgaven var kommunikationen præcis og opgaven udført efterkrigstidens og som aftalt. Stor anbefaling herfra! December 2019
5
1 5
Jesper fra Varmeteamet ringer til mig samme dag de modtager min henvendelse og han kommer ud samme dag og vurderer og giver en rigtig god pris. To dage efter kommer en yderst kompetent og meget flink håndværker, Dennis, og udfører arbejdet. Det gik hurtigt og virkelig god service. Kan klart anbefales! December 2019
4.8
1 5
Alt fra indhentning af tilbud til selve monteringen gik fuldstændig som aftalt. Der var et meget teknisk problem (fra fabrikantens side) ved monteringen, som montøren Jannick utrætteligt brugte timevis på at løse. Super god service. December 2019
5
1 5
Varmeteamet fyldte en container med gammelt isolering, aviser, flamingo og gamle klude, som var brugt som isolering på vores ny indkøbte hus fra 1960, lavede en ny gangbro og satte vindstop op og sprøjtede 350 mm papir-uld på, som ligger som en dyne over vores beboelse og holder på varmen. De 4 mænd der udførte opgaven, var dygtige og lavede et godt stykke arbejde til vores fulde tilfredshed. November 2019
5
1 5
Etableret en varmepumpe, super service, overholder alle aftaler, pænt arbejde, hurtig levering. Kan varmt anbefales November 2019
5
1 5
Vi fik monteret en varmepumpe af en super montør han kunne montere indedelen selvom der ikke var særlig god plads pga vi ikke kunne flytte vores sofa han satte den bare op selv om det var rigtigt dårlige forhold det var perfekt November 2019
4.7
1 5
Super service fra start til slut. Jesper var ude og teste for hulrum og gav gode anbefalinger til hvad der kunne betale sig og hvordan, helt perfekt . Dennis som udførte selve arbejdet, ligeledes stor ros til ham. Kom til tiden, meget hjælpsomme og informativ. Gode priser. 5 stjerner plus det løse herfra :-) Jeg kan VARMT anbefale Varmeteamet !!! November 2019
5
1 5
Vi købte og fik installeret vores nye varmepumpe af "varmeteamet ApS" det var en rigtig god beslutning, vi fik en god vejledening undervejs og et flot veludført arbejde. Tusind tak. November 2019
5
1 5
Jeg har fået en rigtig god behandling alt gik legende let og den er super flot sat op jeg kan kun anbefale dem Michael er super flink at snakke med og de løser hele opgaven uden man selv skal tænke for meget 👍👍👍 November 2019
4.4
1 5
Opsætning af varmepumpe var super professionelt November 2019
4.5
1 5
Notgangen 4 2690 Denmark