Kunde billede

Finn klitgaard

Oktober 2019

Belægningsopgaver
Vi har ved flere opgaver haft Uffe indlejet til at hjælpe. Uffe har altid holdt hans aftaler og leveret et godt stykke arbejde.
Læs mere  

Uffe Bach Søgaard

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Finn klitgaard

Oktober 2019

4,5/5
Belægningsopgaver
Vi har ved flere opgaver haft Uffe indlejet til at hjælpe. Uffe har al Læs mere  

Uffe Bach Søgaard

Er græsset grønnere eller hækken mere lige på naboens side, så kontakt Uffe Bach Søgaard og lad os hjælpe dig med at gøre din have flot og indbydende. Vi har mange års erfaring bag os og kan derfor tilbyde vores kunder løsninger, der vil indfri deres ønsker og forventninger. Vores dygtige fagmænd er altid klar til at få en god dialog omkring udførelsen af dit projekt, så hvis du søger en dygtig samarbejdspartner til at varetage opgaven, så kontakt Uffe Bach Søgaard. 

 

En fagmand der overholder sine aftaler 

Hos Uffe Bach Søgaard ved vi, hvor vigtigt det er at have et godt samarbejde med sin fagmand. Derfor er det en selvfølge for os at starte med en god dialog, hvor vi forventningsafstemmer forløbet for udførelsen af dit projekt. Vi overholder altid alle de indgåede aftaler med vores kunder, uanset om der er tale om mødetider, budget eller datoen for, hvornår projektet skal stå færdigt. Vi vil løbende holde dig opdateret omkring projektets udvikling, så du altid ved, hvor langt vi er i processen. 

 

Hos Uffe Bach Søgaard kan vi bl.a. stå til rådighed ved:

 • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
 • Brolægning med brosten og kantsten 
 • Stenterrasser
 • Havestier og gange
 • Indkørsler 
 • Gartnerrådgivning og beplantning
 • Grubning, planering og græssåning 
 • Opsætning af hegn
 • Opbygning af støttemure
 • Rullegræs
 • Snerydning og saltning 
 • Topkapning og beskæring 
 • Træfældning og stubfræsning 

 

Med mere end 15 års erfaring bag os har vi været med til at løse mange typer af opgaver til stor glæde for vores kunder. Vi ser glædeligvis mange af dem vende tilbage, når de står med nye projekter, og det er den største form for anerkendelse, vi kan få. Står du over for et projekter du søger en professionel fagmands vurdering af, eller måske et uforpligtende tilbud på udførelsen, så står vi hos Uffe Bach Søgaard også meget gerne til rådighed for dette. 

 

Uffe Bach Søgaard - Din anlægsgartner i Havndal

Vil du også i gang med dit haveprojekt, så kontakt Uffe Bach Søgaard og lad os høre om de projekter, du søger løst. For nem og hurtig kontakt med os skal du blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder os i Havndal, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hobro, Randers og Hadsund. 

 

Vi ser frem til at høre om dine anlægsgartner- og brolæggerprojekter.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme