T&S-Tømrere ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

T&S-Tømrere ApS

T&S-Tømrere ApS

- vi hjælper dig med dine udendørs tømreropgaver


Går du og drømmer om en ny carport til bilen, en lækker opbygget terrasse eller et praktisk redskabsskur til haven? Så er det os, du skal have fat i. Vi tager hånd om dine tømreropgaver på en professionel måde.


T&S-Tømrere leverer tømrerarbejde inden for:


- Renovering og montering af carport

- Redskabsskure

- Opbygning af terrasserBag T&S-Tømrere er to dedikerede og dygtige håndværkere, som sammenlagt har over 12 års erfaring i faget. I 2018 startede vi vores firma med en drøm om at være blandt de bedste på markedet inden for hovedsageligt udendørs tømrerarbejde. Vi holder til i Kolding og kører gerne til opgaver cirka en halv time fra Kolding-egnen.


Kvaliteten er det vigtigste

Vi sætter en stor ære i at levere et produkt, som er af høj kvalitet, og som altid opfylder kravene i forhold til bygningsreglementet. Når vi afleverer et færdigt stykke arbejde, skal det kunne holde mange år ud i fremtiden, så kunden ikke skal bruge penge på renovering kort tid efter.


God rådgivning og ekspertise

Mangler du en god håndværker til dit udendørs tømrerprojekt, som kan give dig en solid rådgivning og ekspertise, så ring til os. Vi samler på tilfredse kunder.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme