TP Multiservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

TP Multiservice

Trænger dit hjem til et par kompetente hænder for at få det til at stråle igen, så er det TP Multiservice, du skal kontakte. Her får du hjælp til dine tømrer- og maleropgaver, så din bolig kan blive som ny igen.

 

Fokus på kvaliteten

Hos TP Multiservice ved vi, hvor vigtigt det er at levere et resultat, der ikke blot er holdbart, men også visuelt flot. Derfor går vi ikke på kompromis med udførelsen, men går derimod op i, at selv de mindste detaljer får en flot afslutning.

 

Jeg kan hjælpe med:

  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Malerarbejde
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Isolering
  • Garager og carporte
  • Nybyg
  • Nedrivning og opbrydning
  • Legepladser

 

Alle vores services tilbydes til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører aldrig en opgave, vi ikke kan stå inden for, og derfor er du altid garanteret et resultat, du vil blive tilfreds med, når du hyrer TP Multiservice til at varetage dine opgaver.  

 

Vi kan hjælpe alle

Hos TP Multiservice bestræber vi os på at kunne hjælpe alle kunder. Vi holder os løbende opdateret på nye materialer og metoder, så vi altid kan imødekomme vores kunders ønsker og behov.

 

Hos os er ingen opgaver for store eller for små, vi hjælper nemlig alle. Ved større projekter har vi faste samarbejdspartnere, der ligesom vi også tilbyder håndværk i høj kvalitet. Vi står 100% inde for deres arbejde, så du kan være tryg og rolig under hele byggeriet.

 

Skal vi være din samarbejdspartner?

Har du brug for kompetent assistance til at hjælpe dig med dine tømrer- og mureropgaver, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi giver alle kunder et uforpligtende tilbud på deres byggeprojekter, så du kan komme godt i gang. Du finder TP Multiservice i Randers, og herfra dækker vi det meste af Midtjylland.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme