Tømrermester Teglbjærg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Tømrermester Teglbjærg ApS

Skal du have nyt tag, eller skal bilen stå trygt i en ny carport - så er det Tømrermester Teglbjærg ApS, du skal kontakte. Kvaliteten og udførelsen er altid i top og bygger på det traditionsrige håndværksfag fra start til slut.

 

Hvem er Tømrermester Teglbjærg ApS?

Tømrermester Teglbjærg ApS er en tømrervirksomhed, der drives og ejes af mig - Mikkel Teglbjærg. Det vigtigste for mig, når jeg udfører et stykke arbejde, er, at kunden er tilfreds med resultatet heraf. Derfor sætter jeg altid niveauet højt for mig selv for på den måde at bidrage positivt til branchen.

 

Jeg står til rådighed ved:

 

  • Montering af døre og vinduer
  • Reparation af trægulve
  • Gulvlægning
  • Taglægning med bl.a. lertegl, betontegl, bølgeeternit og stål
  • Opsætning af tagrender i plast, stål eller zink
  • Tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte

 

Jeg ved, hvor vigtigt det er at kunderne har mulighed for at få en professionel tømrervirksomhed ud til at varetage deres opgaver. Derfor kører jeg til hele landet fra min centrale placering i Årslev på Fyn.

 

Min målsætning er glade kunder

Jeg sætter en ære i altid at overholde de aftaler, som jeg indgår med mine kunder. Jeg er mødestabil og kontakter dig altid, hvis der opstår uventede situationer under projektet. Jeg elsker en udfordring, hvor jeg kan udvikle mig selv og kan udfolde mine kreative evner til glæde og gavn for mine kunder.

 

Ønsker du at få at få Tømrermester Teglbjærg ud for at give dig et uforpligtende tilbud på din opgaver, så udfyld kontaktformularen her på siden. Jeg står klar til at hjælpe alle.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme