facebook tracking pixelTømrermester Steen Houlind ApS er Tømrer | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk
 1. Forside »
 2. firma »
 3. Tomrermester steen houlind aps

Tømrermester Steen Houlind ApS

Tømrermester Steen Houlind ApS
- ekspertise, overblik og æstetik

Du får mere end en dygtig tømrer/snedker, hvis du lader mig stå for dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Jeg er også uddannet bygningskonstruktør, hvilket giver mig en værdifuld viden og overblik. Rent konkret betyder det, at jeg går til projektet med en dybere viden om materialerne og kan spotte potentielle problemer, inden de bliver reelle problemer.

Klarer alle opgaver
Ingen opgave er for stor eller lille. Jeg interesserer mig for det hele og samarbejder med dygtige murer- og blikkenslagerfirmaer, så du kan få løst alle typer bygningsopgaver. Tag fat i mig, hvis du skal have hjælp med noget af følgende:

- Køkkener
- Døre & Vinduer
- Kviste
- Gulve
- Porte
- Trapper
- Tag & tagrender
- Isolering

Det handler om at skabe sammenhæng
Det, jeg laver mest af, er renoveringsopgaver. Jeg har en veludviklet æstetisk sans, og jeg går højt op i at finde de materialer og elementer, der passer ind i helheden. Det handler kort sagt om at skabe sammenhæng i stil og udtryk.

Giver dig et overblik
En anden ting, jeg lægger stor energi i ved større projekter, er at sætte dig ind i de forskellige aspekter af projektet. For at du kan træffe fornuftige valg, er det nødvendigt med et godt overblik. Dét kan jeg give dig!

Ring og hør nærmere, hvis du vil vide mere!

Tags

Steen Houlind

CVR: 33595247

Åsøvej 46
4171Glumsø

Etableret i 2006
1 ansatte

Del Tømrermester Steen Houlind ApS på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

15

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Steen Houlind, Tømrermester Steen Houlind ApS

Del Tømrermester Steen Houlind ApS på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Tømrermester Steen Houlind ApS

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Vi har et godt og solidt samarbejde

23 cases fra Tømrermester Steen Houlind ApS
Vis flere cases

Håndværker

Tømrermester Steen Houlind ApS

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen →

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.8 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Tømrermester Steen Houlind ApS

19 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Tømrermester Steen Houlind ApS :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${item.RatedDate}

Tømrermester Steen Houlind ApS
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale →

4.8

Baseret på 19 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

89 %

Overholder budgettet

93 %

Ryder godt op efter sig

93 %

Overholder aftaler

92 %

Er god til at lytte til kunden

92 %

Vil du anbefale os

93 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os →
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu → Jeg har allerede en profil - login her →
Håndværker.dk logo
Tømrermester Steen Houlind ApS Tømrermester Steen Houlind ApS- ekspertise, overblik og æstetik Du får mere end en dygtig tømrer/snedker, hvis du lader mig stå for dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Jeg er også uddannet bygningskonstruktør, hvilket giver mig en værdifuld viden og overblik. Rent konkret betyder det, at jeg går til projektet med en dybere viden om materialerne og kan spotte potentielle problemer, inden de bliver reelle problemer. Klarer alle opgaverIngen opgave er for stor eller lille. Jeg interesserer mig for det hele og samarbejder med dygtige murer- og blikkenslagerfirmaer, så du kan få løst alle typer bygningsopgaver. Tag fat i mig, hvis du skal have hjælp med noget af følgende:- Køkkener- Døre & Vinduer- Kviste- Gulve- Porte- Trapper- Tag & tagrender- IsoleringDet handler om at skabe sammenhængDet, jeg laver mest af, er renoveringsopgaver. Jeg har en veludviklet æstetisk sans, og jeg går højt op i at finde de materialer og elementer, der passer ind i helheden. Det handler kort sagt om at skabe sammenhæng i stil og udtryk. Giver dig et overblikEn anden ting, jeg lægger stor energi i ved større projekter, er at sætte dig ind i de forskellige aspekter af projektet. For at du kan træffe fornuftige valg, er det nødvendigt med et godt overblik. Dét kan jeg give dig!Ring og hør nærmere, hvis du vil vide mere! Steen Houlind Steen Houlind 2006-1-1 1 33595247 33595247 26273865 https://www.håndværker.dk/photos/15/46722.jpg
4.8 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 19
Steen og hans kollega opførte et 3x2,5 meter stort Shelter for os på kun 3 dage. De var søde og rare, ryddede op efter sig og har lavet et fantastisk stykke arbejde. Vi står tilbage med et Shelter vi er rigtig glade for. September 2018
5
1 5
I forbindelse med indflytning har Steen Houlind hjulpet os med forskellige opgaver, såsom etablering af en ny dør, ophængning af reoler, billeder og glashylder på betonvægge. Flere af opgaverne krævede individuelt tilpassede løsninger, og vi fik gode råd og fandt hurtigt gode løsninger sammen, som Steen herefter udførte til perfektion. Alle opgaver er blevet løst til vores fulde tilfredshed, ligesom alle aftaler er blevet overholdt. Undervejs i processen kom en oversigt over materiale- og tidsforbrug, så vi hele tiden havde overblik over udgifter. Som en bonus oveni at Steen er en god håndværker, er han også et dejligt menneske, der færdes respektfuldt i hjemmet. Steen bliver "vores" tømrer fremover. July 2017
5
1 5
Grundig tilgang til opgaven. En håndværker man kan stole på og med god erfaring. March 2017
5
1 5
Vi fik udskiftet loft og fodpaneler. Steen Houlind gennemførte arbejdet til vores tilfredshed. Sørgede for at holde os inddraget om småbeslutninger under processen og gjorde sig umage for at begrænse støv mv. gener i det øvrige hus. Pris- og tidsaftaler blev overholdt. March 2017
4
1 5
Jeg vil meget gerne anbefale Tømrermester Steen Houlind ApS, til andre. Alt hvad vi har lavet af aftaler ved vores hus, har han udført til vores fulde tilfredshed. Han er altid kommet til tiden og laver sin opgave færdig. Vi kan kun anbefale andre at bruge ham. Hvis vi igen har brug for en Tømrer, så er det ham vi ringer efter igen. March 2017
5
1 5
Fik sat ny dør i kælder, efter samtale med håndværker valgte vi en dør som vi kunne lide med, både i dessign og med det vindues parti som vi kunne lide, herefter blev døren sat i som aftalt. alt bare perfekt. den blev monteret som aftalt. February 2017
5
1 5
Under forhold med meget dårligt vejr fik vi vand ind gennem vores tag mindst to forskellige steder. Vi fik udført tagtjek af ret mange tagfirmaer, men alle andre konkluderede blot hurtigt, at vores tagpap skulle udskiftes. Steen Houlind, som både er bygningskonstruktør og tømrer, gik derimod grundigt til værks og fandt nogle specifikke problemer, han mente med al sandsynlighed forårsagede vandindtrængningen, og som på ingen måde ville havde været udbedret ved en udskiftning af tagpappet. Steen lukkede hullerne, og vi har ikke haft problemer siden. Vi er i dag virkelig glade for at have valgt Steen til at løse opgaven. Det, at vi ikke nøjedes med andre tagfirmaers hurtige og vage konklusion omkring tagets tilstand og unødvendigt fik udskiftet vores tagpap, har uden tvivl sparet os for meget tid, besvær, konflikter og rigtig mange penge. Jeg kan kun konkludere, at de gratis tagtjek andre/større firmaer tilbyder, kun handler om at skaffe gode ordrer til dem selv, og ikke om at løse de reelle problemer deres kunder har. Derfor vil jeg klart anbefale andre, at kontakte Steen, hvis der er problemer med et tag (eller en anden bygningskonstruktion). January 2017
5
1 5
Pænt arbejde, hurtigt udført og hurtigere end aftalt. January 2017
5
1 5
Gavl udskiftet, arbejdet udført godt og hurtigt. January 2017
5
1 5
Vi fik skiftet 4 stk veluxvinduer incl lysninger. Vi blev hurtigt kontaktet efter at have søgt på www.håndværker.dk og fik en aftale med Steen Houlind. Han kom og målte op og afgav et relevant tilbud som aftalt. Da vi havde bekræftet tilbudet, var han igang inden for få uger og blev færdig inden for den aftalte tid. January 2017
5
1 5
Jeg har fået lagt nyt gulv i af mine stuer, samt fået udskiftet paneler i stuen, en dør blev udskiftet. Lister lagt omkring brændeovn samt ved dør. Paneler i skabsgang sat fast. Alt dette arbejde er udført med den største omhu, jeg er yderst tilfreds med det udførte arbejde. jeg vil anbefale Steen Houlind til andre. January 2017
5
1 5
Jeg har fået monteret nyt vindue i hus i min kolonihave. Jeg har også fået fjernet skabe i soveværelset samme sted. Begge dele fint udført og alle frister og tilbud blev overholdt. July 2016
5
1 5
Jeg har fået udført opretning af gammelt trægulv, herunder udskiftning af bærende bjælkelag. Desuden udskiftning af facadepartier med isætning af nye vinduer og dør. Det var ikke en nem opgave, da alt i forvejen var skævt og dårlig udført. Men jeg er fuld tilfreds med Steens arbejder. Han har en faglig stolthed, som ses i det, han udfører. Desuden holdt alle aftaler hele vejen igennem, så jeg følte mig tryg ved arbejdets gang. Jeg kan klart anbefale Steen Houlind. July 2016
5
1 5
Super god service og kvalitets håndværk👍🏻 June 2016
5
1 5
Vi fik skiftet vores vindskeder sidste sommer, på trods af opgaven trak ud holdte Steen den den aftalte pris, og kvaliteten var i top! Af samme grund gik vi også til Steen for at få køberrådgivning til køb af nyt hus. Her fik vi en dybere indsigt i huset, og vidste derfor også hvad vi skrev under på! Næste gang vi har behov for en frisk, venlig - og ikke mindst - rigtig god tømrer, ved vi godt hvor vi skal ringe hen! June 2016
5
1 5
Vi kan på det varmeste anbefale tømrermester Steen Houlind på baggrund af det arbejde han udførte for os i vores entre. Her fik vi fjernet det eksisterende entregulv samt undergulv og lagt nyt. Arbejdet blev udført kompetent og til tiden som aftalt på forhånd. Steen er desuden en meget behagelig person som vi sagtens kunne forestille os at hyre igen. Jesper og Maria, Roskilde October 2015
4
1 5
Monteret gips på lofter i overetage og foretaget reparation af gammelt træværk i udhus. October 2015
5
1 5
Renovering af stuehus fra 1900 ,total istandsat med nye gulve ,trapper ,køkken ,3 badeværelser nye skillevægge ,lofter ,samt isolering og meget mere ,Steen udfører alt tømmer arbejde hos mig på de 2 ejendomme ,nyt kontor ,værelsesudlejning ,samt renoverer vores skurvogne ,og har lavet tømrerarbejde for os i entreprenør forretningen ,Steen har altid udført sine opgaver til aftalt pris ,tid samt et godt stykke arbejde ,jeg har stor tillid til Steen og giver ham de bedste anbefalinger October 2015
4
1 5
Steen har isat 3 ovenlysvinduer i vores hus, det blev gjort hurtigt og godt og han tog omsorg for at rette nogle andre ting der ikke var i tilbuddet. October 2015
4
1 5
Åsøvej 46 4171 Denmark