Kunde billede

Jannie nielsen

August 2019

Nye Gulve
Verdens bedste Tømmer Jørgen Frandsen
Læs mere  

Tømrermester Jørgen Frandsens Eftf. A/S

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jannie nielsen

August 2019

5,0/5
Nye Gulve
Verdens bedste Tømmer Læs mere  

Tømrermester Jørgen Frandsens Eftf. A/S

Hos Tømrermester Jørgen Frandsens Eftf. A/S har vi en lang og stolt tradition med håndværk i høj kvalitet. Vi arbejder seriøst og effektivt, men har øje for detaljer og leverer kun løsninger, der lever op til vores egne høje krav og standarder. Som kunde er du derfor sikker på at modtage et godt resultat, når du vælger at benytte os som din fagmand.

 

Vores store erfaring gør det sikkert at være kunde

Vores lange erfaring har gjort, at vi har opbygget en masse kompetencer, der sætter os i stand til at opfylde de ønsker, vores kunder måtte have til deres byggeri. Tømrermester Jørgen Frandsens Eftf. A/S kan varetage projekter i alle størrelsesordener. Vi er særligt dygtige til at varetage helt store opgaver, der kræver stort overblik og koordinering. Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske, så vores kunder ikke skal bekymre sig om det.

 

Hos Tømrermester Jørgen Frandsens Eftf. A/S kan vi hjælpe med:

  • Altaner og balkoner
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Snedkeropgaver
  • Trappemontage
  • Forsikringsskader

 

Uanset hvilken opgave du søger løst, tilbyder vi hos Tømrermester Jørgen Frandsens Eftf. A/S konkurrencedygtige priser. Derudover tilbyder vi en ekstra sikkerhed i form af en garantiordning fra Dansk Byggeri, der dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi udfører sørger selvfølgelig at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke bliver nødvendigt at benytte sig af garantien, men vi er glade for at kunne stille denne sikkerhed for vores kunder, så de er trygge i vores samarbejde.

 

En virksomhed der er til at stole på

Når du samarbejder med Tømrermester Jørgen Frandsens Eftf. A/S kan du være sikker på, at vi overholder alle de aftaler, vi indgår med dig som kunde. Det er vigtigt for os, at det er nemt og overskueligt for dig at være kunde, og derfor sørger vi selvfølgelig for at overholde budget, mødetider og datoen for, hvornår projektet skal være løst.

 

Har du lyst til at få hjælp fra dygtige tømrere til udførelsen af dine projekter, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld blot vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder Tømrermester Jørgen Frandsens Eftf. A/S i Skovlunde, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Gentofte, Roskilde og Storkøbenhavn.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme