Tømrermester Henning Søndergårds Eftf. ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Tømrermester Henning Søndergårds Eftf. ApS

Med mere end 40 år i tømrerbranchen er vi hos Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS godt rustede til at varetage de opgaver, du måtte søge løst. Vores dygtige fagmænd er alle ansat på baggrund af deres mange kompetencer, som hver dag er med til at give os glade og tilfredse kunder. Søger du at få løst dine opgaver med et professionelt resultat, så kontakt Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS allerede i dag.

 

Kunderne kender os på den høje kvalitet

I mere end 40 år har vi leveret de bedste løsninger til vores kunder, og det vil vi blive ved med - vi vil nemlig være kundernes foretrukne tømrerfirma. At være de dygtigste i branchen kræver hårdt arbejde og en håndfuld dygtige fagmænd, der forstår at opfylde kundernes behov og samtidig give dem den bedste service. Vi er p.t. 5 dygtige tømrere, der alle er ansat på baggrund af vores høje kompetenceniveau og det tætte samarbejde, vi skaber med vores kunder. Hos os er kundernes ønske altid det, vi har for øje, og vi afslutter aldrig et projekt, før vi selv og vores kunder er tilfredse med resultatet.

 

Hos Tømrermester Henning Søndersgaards Eftf. ApS kan du få hjælp til:

  • Døre og vinduesrenovering + montering
  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Taglægning
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Gulvlægning
  • Køkkenmontage
  • Legepladser

 

Uanset hvilken løsning, du søger vores assistance til, kan du være sikker på at modtage et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi tilbyder vores hjælp til gode og konkurrencedygtige priser, uden at kvaliteten bliver forringet heraf. Vi mener nemlig, at alle kunder skal have mulighed for at få de bedste løsninger!

 

Som en ekstra sikkerhed har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der dækker med garantiordningen Byg Garanti ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner.

 

Samarbejde med tryghed

Har du lyst til at vide mere om vores services, har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte Tømrermester Henning Søndergaards Eftf. ApS. For nemt og hurtigt at komme i kontakt med os skal du blot udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Fra vores base i Randers kører vi bl.a. til kunder i Viborg, Aarhus og Hobro - og kører også gerne hjem til dig.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme