Tømrerfirmaet Tranberg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

6 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Kenny

Januar 2018

Terrasse,udvidelse & skur
Vi har brugt Tømrerfirmaet Tranberg Aps på flere opgaver i vores hus. Vi har kun de varmeste anbefalinger af Frederik. Hans imødekommenhed, faglige stolthed og det arbejde han har udført hos os er præ... Læs mere  

Kunde billede

Susanne Wiil-Andersen

November 2017

Ny terrassedør.
Frederik har udskiftet vores terrassedør. Hurtig betjening og levering. Flot arbejde OG oprydning. Jeg kan varmt anbefale Frederik Tranberg.

Kunde billede

Henrik Fischer

November 2017

Ny terrasse og plankeværk
Jeg fik lavet en hårdttræ terrasse samt et 18 meter langt plankeværk.

Kunde billede

Claus Røpke Nielsen

November 2017

vinduer og træterrasse
Frederik har leveret et super stykke arbejde, med at opsætte nye vinduer og døre i vores hus. Samtidig lavede Frederik en flot træterrasse i flere niveauer, som han designede specielt til os. Resultat... Læs mere  

Kunde billede

Lars Rothmar

November 2017

Bad/køkken/dobb.dør
Om badet er skiftet yder-og inder vægge p.gr.a råd. Ikea køkken monteret og vindue er skiftet til dobbelt glasdøre. Alt er lavet 100% professionelt og super flot. Vi er ikke i tvivl om, hvem der skal ... Læs mere  

Kunde billede

Erik Kristoffersen

Oktober 2017

Nyt gulv
Vi fik lagt nyt Tarkett-gulv, og fik monteret en gipsvæg i dagligstuen, samt 4 nye døre med karme, alt hurtigt og effektivt til en fornuftig pris, og til den aftalte tid.

Håndværker billede

Tømrerfirmaet Tranberg ApS Oktober 2017

Hej Erik. Tak for din fine vurdering:-)
Vis flere 

Tømrerfirmaet Tranberg ApS

Tømrerfirmaet Tranberg ApS
- solidt håndværk og ærlig rådgivning

Noget af det vigtigste for mig er, at kunne yde det, som kunden har fortjent. Det handler både om at sikre, at kvaliteten af håndværket er i top, og at kunden forinden har fået en ordentlig rådgivning. Derfor valgte jeg i 2016 at blive selvstændig, så jeg har frie hænder til gøre dét, der skal til.

Godt håndværk og ordentlig rådgivning
Jeg hedder Frederik, og jeg er en tømrer med sans for kvalitet og for at finde frem til hvilken løsning, der passer bedst i det enkelte tilfælde. Jeg har 14 års erfaring, og det er især i den indledende rådgivning, jeg sætter hårdt ind.

Det forekommer til tider, at kundens forestilling og idé om byggeriet ikke svarer til, hvad kunden egentlig ønsker og forventer, at der kommer ud af det. Her ser jeg det som min opgave at bruge min ekspertise til at bygge bro mellem den oprindelige idé, og den måde man bedst fører den ud på i praksis. Det endelige valg er naturligvis ene og alene dit, men jeg vil altid give udtryk for min professionelle holdning og vise de forskellige muligheder, der er.

Jeg arbejder blandt andet med:

• Tage
• Gulve
• Terrasser
• Døre og vinduer
• Gipsvægge
• Facader
• Køkkener
• Skur, carporte og garager
• Renoveringer
• Ombygninger

Der skal være styr på tingene
På samme vis går jeg også højt op i at møde frem på det aftalte tidspunkt og i det hele taget at overholde alle de indgåede aftaler. Jeg foretrækker selv, at der er styr på tingene, så det er sådan, jeg arbejder.

Jeg dækker hele Storkøbenhavn og kommer også gerne en tur forbi dig.

Se firmaportræt