Tømrerfirmaet Jan Johansen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Tømrerfirmaet Jan Johansen

Hos Tømrerfirmaet Jan Johansen har vi mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi står for god kvalitet, høj service og kompetente fagmænd, og du kan derfor være sikker på at få en god løsning, når du vælger os som din samarbejdspartner. Søger du hjælp til udarbejdelsen af dine boligprojekter, så tøv ikke med at kontakte Tømrerfirmaet Jan Johansen, men gør det allerede i dag!

 

Ingen opgaver er for komplicerede 

Hos Tømrerfirmaet Jan Johansen kan vi hjælpe vores kunder med mange typer af tømreropgaver. Vores opgave er at hjælpe vores kunder frem til det bedste resultat, hvilket vi gør gennem en god og grundig vejledning, gode materialer og solidt håndværk. For os er ingen opgaver for komplicerede, vi elsker at møde en udfordring, som kan være med til at udvikle os og gøre os til endnu bedre håndværkere. 

 

Tømrerfirmaet Jan Johansen kan bl.a. stå til rådighed ved:

  • Isolering med batts 
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger og udestuer
  • Montering af døre og vinduer 
  • Forsatsvinduer 
  • Fugeteknikeropgaver 
  • Køkkenmontage
  • Trappemontage
  • Gulvlægning 

 

Når du samarbejder med Tømrerfirmaet Jan Johansen, vil du blive mødt af dedikerede tømrere, der over holder de aftaler, vi i fællesskab indgår. Vi ønsker at gøre vores samarbejde så nemt og gnidningsfrit som muligt, så vores kunder får en god oplevelse med vores firma. Står du med et projekt, du søger et gratis og uforpligtende tilbud på, så udarbejder vi også gerne et sådant til dig, så du kan komme nemt i gang med udførelsen af dit projekt. 

 

Vi hjælper kunder i hele Jylland

Uanset hvor i Jylland du befinder dig, så kan vi hos Tømrerfirmaet Jan Johansen hjælpe dig med udførelsen af dit projekt. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Du finder Tømrerfirmaet Jan Johansen i Rønde, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Aarhus, Randers, Grenå og Nimtofte. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme