Tømrer & Snedkermester Kaj Madsens Eftf. ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Tømrer & Snedkermester Kaj Madsens Eftf. ApS

Tømrer- og Snedkermester Kaj Madsen Eftf. ApS

- solidt og smukt tømrerarbejde


Har du igen fået en høj varmeregning efter en kold vinter? Så er det måske på tide at få efterisoleret og udskiftet dine vinduer til energirigtige termoruder. Det kan vi hjælpe dig med hos Tømrer- og Snedkermester Kaj Madsen Eftf. ApS.


Vi tilbyder:

- Døre og vinduer

- Udskiftning af tag

- Efterisolering

- Køkkenmontering

- Udestuer og carporte

- Tilbyg


Tømrer- og Snedkermester Kaj Madsen Eftf. ApS er en mindre tømrervirksomhed, som har mange års erfaring inden for faget. Vi arbejder to mand i firmaet, hvor den ene er uddannet snedker og den anden tømrer. Geografisk har vi hjemme i Otterup, hvor vi kører rundt og udfører opgaver på Nordfyn og i Odense.


Fremstilling og montering af vinduer

Vi går op i energioptimering, og derfor er det os, du skal have fat i, når du vil have udskiftet dine gamle vinduer til nogle, der er mere "grønne" - både for din pengepung og miljøet. Vi monterer alle typer af vinduer såsom træ, plast og træ/aluminium. De er af højeste kvalitet og CE-mærket, så de opfylder alle krav. Har du et specielt ønske til udformningen af et vindue, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har nemlig eget maskinsnedkeri, og derfor tilbyder vi specialfremstillede vinduer, som passer til din smag. Ring til os - vi glæder os til at høre fra dig!


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme