Kunde billede

Søren Karlsen

November 2019

Rep. Af træ i karnap
Råd i træ er udskiftet. Arbejdet virker professionelt og fagligt korrekt udført. Tømreren kan kun anbefales.
Læs mere  

Tømrer & Snedker Steen Hansen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Søren Karlsen

November 2019

4,2/5
Rep. Af træ i karnap
Råd i træ er udskiftet. Arbejdet virker professionelt og fagligt korre Læs mere  

Tømrer & Snedker Steen Hansen

Kvalitet, tryghed og en god dialog er det, vi mener er opskriften på de bedste resultater. Derfor arbejder vi hos Tømrer og Snedker Steen Hansen altid efter disse tre værdier, når vi samarbejder med kunder om deres byggeprojekter. Når du beder os om at varetage dine opgaver, vil du derfor blive mødt af de bedste fagfolk, der har dine ønsker for øje gennem hele processen.

 

Vi er et sikkert valg!

Hos Tømrer og Snedker Steen Hansen bestræber vi os altid på at være kundernes foretrukne valg. Det er en svær opgave, men vi går gerne rigtig langt, for at alle kunder skal få de ønsker og krav opfyldt, som de har til deres byggeri. På trods af at vi er et nystartet firma, har vi 20 års erfaring med os i bagagen, og det har klædt os godt på til at finde de bedste løsninger hver gang. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og derfor er du altid sikret en flot og holdbar løsning, når du vælger Tømrer og Snedker Steen Hansen som din samarbejdspartner.

 

Hos Tømrer og Snedker Steen Hansen kan vi varetage:

  • Facaderenovering
  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Taglægning
  • Opsætning af tagrender i plast og stål
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Gulvlægning
  • Køkkenmontage
  • Legepladser

 

Kvalitet skal ikke koste en formue, og derfor får du altid gode og konkurrencedygtige priser her. Vi tilbyder også at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så du nemt kan komme i gang med udførelsen af dine byggeprojekter.

 

Har du lyst til at få besøg af Tømrer og Snedker Steen Hansen?

Du finder os i Dragør, og herfra kører vi til kunder i både København, Hvidovre og Glostrup, og vi kører også gerne længere, hvis der er brug for os.  

Ønsker du nemt og hurtigt at komme i kontakt med os, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar herpå.

 

Vi hos Tømrer og Snedker Steen Hansen glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme