Kunde billede

Jesper Kjærgaard

Januar 2017

Skillevæg og skabe
Opgaven var simpel og lige til. Der skulle bestilles invetar, men dette tog længere til end forventet.
Læs mere  

Tømrer Morten Eld

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Jesper Kjærgaard

Januar 2017

1,0/5
Skillevæg og skabe
Opgaven var simpel og lige til. Læs mere  

Tømrer Morten Eld

Tømrer Morten Eld er din lokale samarbejdspartner i Risskov, når du skal have løst dine tømreropgaver nemt, hurtigt og professionelt. Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen og kan derfor være behjælpelig ved både større og mindre projekter. Står du over for en opgave, du har brug for hjælp til at løse, så kontakt os allerede i dag, og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Tillid til din fagmand

Uanset hvilken opgave du søger løst, ved vi hos Tømrer Morten Eld, at vores kunders tillid til deres fagmand er altafgørende. Vi starter derfor altid med en god dialog, hvor vi lytter til de ønsker og behov, vores kunder måtte have til resultatet. Vi står gennem hele byggeriet til rådighed for vores kunder, så skulle der opstå spørgsmål eller behov for justeringer i udførelsen af arbejdet, er vi aldrig langt væk.

 

Hos Tømrer Morten Eld kan vi hjælpe med:

  • Lægning og reparation af trægulve
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Trappemontage
  • Tilbygninger og udestuer  
  • Garager og carporte
  • Renovering og sanering

 

Vores kompetencer er mange, så finder du ikke præcist det, du søgte på listen, skal du ikke fortvivle - sammen er vi sikre på, vi kan finde en løsning. Vi tilbyder vores arbejde til fornuftige og konkurrencedygtige priser og altid med øje for detaljerne. Ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på dit boligprojekt, tilbyder vi selvfølgelig også at udarbejde et sådant til dig, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med dit projekt.

 

Tømrer Morten Eld - Din lokale fagmand i Risskov

Kunne du tænke dig at indgå i et trygt samarbejde med Tømrer Morten Eld, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, og få en god dialog omkring dit kommende projekt.

 

Du finder Tømrer Morten Eld i Risskov, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Aarhus, Odder, Silkeborg og Randers.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme