Tømrer Firmaet Ms Montage

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Tømrer Firmaet Ms Montage

Ønsker du at få løst dine byggeprojekter inden for en overskuelig tidshorisont og til en konkurrencedygtig pris, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten - så er du kommet til den helt rigtige håndværkerprofil. Tømrerfirmaet MS Montage er et nystartet firma, der p.t. er arbejdsplads for 3 fagligt stærke håndværkere, der udfører alt inden for tømrerfaget.

 

Nystartet firma der klarer det hele

Hos Tømrerfirmaet MS Montage er vi ikke specialiseret i en enkelt ting, vi løser alle typer af opgaver i alle størrelsesordener. Vi kræser for vores kunder og vores arbejde. Når du bestiller os til at ordne dine opgaver, vil du derfor altid være garanteret en god oplevelse hele vejen rundt.

 

Vi tilbyder bl.a. at udføre:

  • Isolering
  • Garager og carporte
  • Altaner og balkoner
  • Tilbygninger og udestuer
  • Taglægning og tagrender
  • Montering af døre, vinduer og køkkener
  • Gulvlægning
  • Alt tømrerarbejde inde og ude

 

Når vi begynder på et nyt projekt og samarbejde med dig, bliver det altid udført efter dine ønsker. Vi samler nemlig på glade kunder og er sikre på, at vi også kan gøre dig tilfreds med en af vores mange løsninger.

 

Vi besidder alle en masse kreative evner, der bliver til flotte og holdbare resultater. Kender vi ikke den præcise løsning fra start, giver vi ikke op, vi kæmper, til vi finder den bedste løsning, som vi er stolte over at overdrage til dig.

 

Din fagmand fra UIlerslev

Har du lyst til at få en faglig snak om dit byggeprojekt og måske et uforpligtende tilbud på opgaven, er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan gøres allerede i dag - du skal blot udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Du finder os i Ullerslev og herfra dækker vi hele Fyn. Hvis du har brug for, at vi kører længere, kontakter du os blot, så finder vi en løsning sammen.

 

Vi glæder os til et spændende samarbejde!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme