Kunde billede

Mette Vindum Sode

September 2019

Udskiftning af stern
Udskiftning af Stern, med fritlægning af tagrender. Omhyggeligt udført arbejde. Trods udfordringer med tagkonstruktionen formår Kim at tænke kreativt og finde en løsning, så resultatet er blevet super
Læs mere  

Kunde billede

Henrik Rasmussen

Juli 2019

Udskiftning af spær
Vi har fået skiftet 2 åse/spær, som efterfølgende blev til et mere og en ny terrasse foran hoveddøren. Yderst behagelig tømrermester, som vi varmt kan anbefale andre. Lyttende og interesseret i vores
Læs mere  

Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Mette Vindum Sode

September 2019

5,0/5
Udskiftning af stern
Udskiftning af Stern, med fritlægning af tagrender. Omhyggeligt udført Læs mere  
Kunde billede

Henrik Rasmussen

Juli 2019

5,0/5
Udskiftning af spær
Vi har fået skiftet 2 åse/spær, som efterfølgende blev til et mere og Læs mere  

Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt

Siden 1991 har vi hos Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt hjulpet kunder med udførelsen af deres tømreropgaver. Vi arbejder hårdt for at imødekomme vores kunders ønsker, så de hver og en får de løsninger, de ønsker i deres bolig. Har du et projekt, du søger en kompetent tømrer eller snedker til at løse, så kontakt Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt og lad os hjælpe dig frem til de resultater, du ønsker.

 

Mere end 30 års erfaring

Når du samarbejder med Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt, vil du blive mødt af fagligt kompetente fagmænd, der arbejder hårdt for at imødekomme kundernes ønsker og behov. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders ønsker ved at have en god dialog omkring de behov, der måtte være. På baggrund af dine behov finder vi i fællesskab en løsning, som du vil blive glad for. Vi står under hele samarbejdet til rådighed for en god dialog omkring materialer, kvalitet og muligheder, så du kender dine muligheder.

 

Hos Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt kan vi hjælpe med:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Isolering
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Køkkenmontage
  • Snedkeropgaver
  • Trappemontage
  • Tilbygninger, udestuer og nybyggeri
  • Garager og carporte
  • Bad og toilet
  • Gulvlægning og reparation af trægulve


 

Dansk Håndværk tilbyder garantiordningen Håndværkergaranti, som dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Du er derfor i trygge hænder, når du samarbejder med os. Vi sørger selvfølgelig for at udfører vores arbejde korrekt, så det ikke bliver nødvendigt at benytte garantiordningen, men vi er glade for at kunne tilbyde denne sikkerhed for vores kunder.

 

Vil du indgå i et trygt samarbejde med din tømrer- og snedkermester?

Har du lyst til at samarbejde med dygtige fagmænd, der har dine ønsker for øje, så kontakt Tømrer- og Snedkermester Kim Brandt og lad os få en god dialog omkring udførelsen af dit projekt. Vi står klar til at rykke ud fra vores firmaadresse i Maribo, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Nakskov, Rødby, Guldborg og Stubbekøbing.

 

For at komme i kontakt med os nemt og hurtigt, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme