Tiptopbyg V/ Ronni Jensen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Tiptopbyg V/ Ronni Jensen

Tiptopbyg v/Ronni Jensen er din lokale fagmand i Herlufmagle, der sørger for kvalitetsløsninger af dine tømreropgaver. Med mere end 20 års erfaring inden for branchen er vi blevet rutineret inden for mange områder og kan derfor altid levere en kvalitetsløsning til dine byggeprojekter. Søger du en dygtig fagmand til at varetage dine opgaver - så er det tiptopbyg, du skal kontakte.

 

Personlig service og tæt samarbejde er det, der skaber resultater

Når du beder Tiptopbyg ApS om hjælp med udførelsen af dine opgaver, vil du blive mødt af professionelle fagmand, der vil gå langt for at imødekomme kundernes behov. Vi lytter altid til de tanker og ideer, du har gjort dig i forbindelse med byggeriet, så vi sammen kan forventningsafstemme, hvordan udførelsen skal forløbe.

 

Hos Tiptopbyg ApS mener vi, at de bedste resultater bliver skabt i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi kan have en konstruktiv dialog omkring de ønsker og behov, der er for resultatet. Vi tilbyder altid at bistå med vores ekspertise, så du kan få informationer omkring valg af materialer og teknikker, så vi kan finde frem til den løsning, der vil skabe mest glæde.

 

Hos Tiptopbyg v/Ronni Jensen kan du få hjælp til:

  • Isolering
  • Taglægning
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Gulvlægning
  • Garager og carporte
  • Stålhaller
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg

 

Uanset om du søger vores hjælp til en større eller mindre opgave, så står vi hos Tiptopbyg klar til at hjælpe. Vi tilbyder altid gode og konkurrencedygtige priser på vores løsninger, uden at det går ud over kvaliteten. Ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt, giver vi selvfølgelig også gerne det.

 

Når vi har udført arbejdet, sørger vi selvfølgelig altid for at rydde pænt op efter os. Vi passer på dit hus, som var det vores eget - så du altid er mindst muligt generet af dit byggeri.

 

Ekstra tryghed

Som en ekstra tryghed for vores kunder har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der dækker ved fejl og mangler ved byggeriet for op til 150.000 kr. Vi udfører altid arbejdet korrekt og ordentligt, så vi ved, det ikke bliver nødvendigt med garantien, men vi er meget glade for at kunne tilbyde den ekstra tryghed for vores kunder.

 

Har du lyst til at få et tiptopbyggeri?

Ønsker du hjælp fra dygtige fagmænd til udførelsen af dine projekter, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.

 

Du finder Tiptopbyg i Herlufmagle, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Slagelse, Næstved og Ringsted.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme