Th Byg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Th Byg ApS

Med mere end 15 års erfaring i udførelsen af opgaver for glade og tilfredse kunder er vi solidt klædt på til at fortsætte denne gode stime og glæde endnu flere kunder med at få løst deres boligprojekter.


Solidt jysk håndværk med kreative løsningsforslag

Th Byg ApS består af et godt og sammentømret team på 3 fagmænd, der tilsammen besidder de bedste kvaliteter inden for faget. Vi kan tilbyde vores kunder den traditionelle solide kvalitet, hvor der ikke er en finger at sætte på udførelsen, men i takt med, at nye og kompetente medarbejdere bliver en del af teamet, kan vi også tilbyde kreative løsninger, der giver vores kunder mulighed for at få unikke løsninger, der stadig er udført efter bogen.

 

Du er i centrum

For at skabe de bedste forudsætninger for vores samarbejde, sætter vi altid vores kunder i centrum. Vi lever af glade og tilfredse kunder, så vi går altid efter at imødekomme deres behov. Vi starter derfor altid med at tage en god fagsnak, hvor vi får gennemgået opgaven i dybden og sat en plan i gang for den videre udførelse.

 

Th Byg ApS tilbyder hjælp til:

  • Garager og carporte
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Isolering
  • Facaderenovering
  • Renovering  og montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Gulvlægning
  • Gulvafslibning og -behandlinger

 

Når du beder Th Byg ApS om at varetage dine opgaver, er du garanteret et godt og holdbart resultat. Som en ekstra tryghed og garanti for vores kunder har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der dækker kunder for fejl og mangler ved deres byggeprojekt. Vi sørger selvfølgelig altid for, at det ikke er nødvendigt at benytte, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra tryghed, der er med til at skabe tillid til vores firma.

 

Skal vi indgå et stærkt samarbejde?

Har du lyst til at lade kompetente fagmænd tage et kig på dine opgaver, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan aftale en dato for besigtigelse af din opgave og efterfølgende give dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme