Sylwesters Haveanlæg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

6 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Ingo Greiser

September 2016

Ny græsplane , rafterhegn
Sylwester Litwinek er kommet med hurtigt tilbud og efter aftale startede han arbejdet på hegn og græsplane samtidig og afsluttede arbejdet inden for en lille uge.Arbejdet er meget profesionelt udført... Læs mere  

Kunde billede

Rasmus Andersen

September 2016

Ny terrasse i haven
Vi fik anlagt en ny terrasse. Der blev gravet ud til ny bund, udlagt grus og lagt fliser. Alt gik efter planen og til prisen. Fliserne blev flot tilpasset brønde, huset mm. og der blev afsluttet rigti... Læs mere  

Kunde billede

Birgitta Lynge Aagren

Maj 2016

Anlæggelse af terasse
Der er anlagt en terasse ovenpå en ubrugelig "græsplæne".
S har været loyal overfor tilbud, arbejdet, tidsaftaler, og resultat. Har forklaret hvad han ville gøre inden tilbudet blev lavet og lytt...
Læs mere  

Kunde billede

Erik Brandt Lassen

April 2016

Omlægning af fliser i indkørsel
Fliser i indkørsel ca. 20 kvm optaget, underlag af grus udskiftet med stabilgrus, fliser genlagt med tilpasning ved 5 brønddæksler og etablering af accurende i godt 2 m længde.

Kunde billede

Bjarne Kristensen

April 2016

Parkeringsplads og stensætning
5500 herregårdssten blev anlagt med fald og afløb.
Arbejdet er udført perfekt og har siden det blev færdigt givet anledning til utallige komplimenter
fra kunder og kollegaer i et omfang som er...
Læs mere  

Kunde billede

Amalie Trane Beck

April 2016

Færdiggørelse af to nye tilbygninger
Leverede et godt og solidt stykke arbejde fra start til slut.
Ingen lange pauser, arbejder bare derudaf for at få arbejdet færdig.
God kvalitet.
Stor erfaring inden for hele håndværker ...
Læs mere  

Vis flere 

Sylwesters Haveanlæg

Sylwesters Haveanlæg
- alt i brolægning og anlægsgartneri

Sylwesters Haveanlæg kan toptune din have på alle leder og kanter. Uanset om det handler om en komplet omlægning af haven eller enkelte haveprojekter, så er vi klar til at hjælpe dig. Med masser af inspiration og en fleksibel tilgang til tingene klarer firmaet hurtigt og effektivt den opgave, som normalt ville tage utrolig lang tid at lave selv.

Alt i havearbejde:
- Havestier og indkørsler
- Brolægning
- Hegn
- Træværk
- Beplantning

Firmaet er drevet af mig, Sylwester, som gennem årene har arbejdet for mange havefirmaer. Jeg har været med på alt fra bittesmå projekter til store haveanlæg, og jeg har derfor stor forstand på anlægsgartnerfaget. Derfor kan jeg også komme med mange idéer til, hvordan jeres have bliver forvandlet til en smuk udendørs oase.

Inde over hele arbejdsprocessen
Når I ringer, er det mig, som tager telefonen, og det er også mig, som udfører og afslutter projektet. Det skaber en stor tryghed og minimerer misforståelser - og I ved, at tingene er i orden, når det er mester selv der kommer.

Jeg arbejder gerne over, for at projektet kan blive færdigt så hurtigt som muligt. Og er weekendarbejde nødvendigt, så kommer jeg selvfølgelig også der. Jeg gør kort og godt alt for, at den aftalte leveringstid ikke bliver overskredet!

Så ønsker I et flot haveanlæg lavet af en effektiv håndværker med masser af erfaring? Så ring til Sylwesters Haveanlæg fra Albertslund!

Se firmaportræt