facebook tracking pixelSyddansk Håndværkerservice er Diverse kategorier | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk
 1. Forside »
 2. firma »
 3. Syddansk handvarkerservice

Syddansk Håndværkerservice

Hos Syddansk Håndværkerservice har vi i mere end 50 år hjulpet kunder med udførelsen af deres boligprojekter. Vi besidder mange kompetencer og kan derfor være behjælpelige både ved større og mindre byggeprojekter. Vores kompetente fagmænd har alle det tilfælles, at de er ansat på baggrund af deres høje niveau. Du er derfor sikker på, at modtage et godt resultat når du beder os om, at varetage dine opgaver.

 

Et halvt århundrede med kvalitet

Syddansk Håndværkerservice er en familievirksomhed, der i mere end et halvt århundrede har leveret kvalitetsløsninger til alle kunder. Vi startede som en virksomhed, der fokuserede på gulvlægning, men som senere har udvidet til at varetage flere og større projekter. Gennem hele vores eksistens har vores kunder kunnet kende os på den høje kvalitet, som vi bestræber os på at levere hver eneste gang. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde vores kunder en samlet løsning, hvor samme høje kvalitet er gennemgående.   

 

Hos Syddansk Håndværkerservice kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:

 • Alt inden for gulvlægning og gulvbehandlinger (vinyl, linoleum, gulvafslibning m. efterbehandlinger som lak, lud, olie og meget mere) 
 • Tømrerarbejde (vinduer, døre, køkkener, renovering, inventar, nybyg, specialopgaver, samt snedkeropgaver, isolering, tagudskiftning m.m.)
 • Alle former for malerarbejde samt opsætning af tapet
 • Murerarbejde (Bad og toilet, nybyg, renovering m.m.)

Uanset om du søger hjælp til dit gulv, murer-, maler- eller tømrerarbejde, så kan vi hos Syddansk Håndværkerservice være behjælpelige med udførelsen.

Læs mere om os her: 

Vores kunder er i centrum

Hos Syddansk Håndværkerservice er ikke to kunder og to opgaver ens. Vi sætter derfor god tid af i den indledende fase, hvor vi lærer vores kunders ønsker og behov at kende. Vi lytter til de krav, der måtte være, og supplerer gerne med gode råd og vejledning, hvis der skulle være behov for dette. Vi tilpasser altid den endelige løsning til vores kunders behov, så den måde passer i stilen, men også økonomisk.

 

Skal vi samarbejde om dine projekter?

Har du lyst til at få besøg af Syddansk Håndværkerservice til en god snak om dine projekter, så tøv ikke med kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Tags

Martin Hansen

CVR: 39814331

Storegade 99
6430Nordborg

Etableret i 2018
5 ansatte

Del Syddansk Håndværkerservice på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

1

Gulvafsliber Region Syddanmark

Håndværker.dk

Prisen 2019

5

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Martin Hansen, Syddansk Håndværkerservice

Del Syddansk Håndværkerservice på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Syddansk Håndværkerservice

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Håndværker

Syddansk Håndværkerservice

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

5 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Syddansk Håndværkerservice

9 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Syddansk Håndværkerservice :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Syddansk Håndværkerservice
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

5

Baseret på 9 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

100 %

Overholder budgettet

100 %

Ryder godt op efter sig

100 %

Overholder aftaler

100 %

Er god til at lytte til kunden

100 %

Vil du anbefale os

100 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Syddansk Håndværkerservice Hos Syddansk Håndværkerservice har vi i mere end 50 år hjulpet kunder med udførelsen af deres boligprojekter. Vi besidder mange kompetencer og kan derfor være behjælpelige både ved større og mindre byggeprojekter. Vores kompetente fagmænd har alle det tilfælles, at de er ansat på baggrund af deres høje niveau. Du er derfor sikker på, at modtage et godt resultat når du beder os om, at varetage dine opgaver. Et halvt århundrede med kvalitetSyddansk Håndværkerservice er en familievirksomhed, der i mere end et halvt århundrede har leveret kvalitetsløsninger til alle kunder. Vi startede som en virksomhed, der fokuserede på gulvlægning, men som senere har udvidet til at varetage flere og større projekter. Gennem hele vores eksistens har vores kunder kunnet kende os på den høje kvalitet, som vi bestræber os på at levere hver eneste gang. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde vores kunder en samlet løsning, hvor samme høje kvalitet er gennemgående.    Hos Syddansk Håndværkerservice kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af: Alt inden for gulvlægning og gulvbehandlinger (vinyl, linoleum, gulvafslibning m. efterbehandlinger som lak, lud, olie og meget mere)  Tømrerarbejde (vinduer, døre, køkkener, renovering, inventar, nybyg, specialopgaver, samt snedkeropgaver, isolering, tagudskiftning m.m.) Alle former for malerarbejde samt opsætning af tapet Murerarbejde (Bad og toilet, nybyg, renovering m.m.)Uanset om du søger hjælp til dit gulv, murer-, maler- eller tømrerarbejde, så kan vi hos Syddansk Håndværkerservice være behjælpelige med udførelsen. Læs mere om os her: Vores kunder er i centrumHos Syddansk Håndværkerservice er ikke to kunder og to opgaver ens. Vi sætter derfor god tid af i den indledende fase, hvor vi lærer vores kunders ønsker og behov at kende. Vi lytter til de krav, der måtte være, og supplerer gerne med gode råd og vejledning, hvis der skulle være behov for dette. Vi tilpasser altid den endelige løsning til vores kunders behov, så den måde passer i stilen, men også økonomisk. Skal vi samarbejde om dine projekter?Har du lyst til at få besøg af Syddansk Håndværkerservice til en god snak om dine projekter, så tøv ikke med kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.  Martin Hansen Martin Hansen 2018-1-1 5 39814331 39814331 50302526https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/47826-200319/10119732669/173617370/BEST_CROP/3000/2000/72/DSC00007.jpg
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 9
Super god service og kvalitet og virkelig god kundeservice - glæder mig allerede til snart at få besøg herfra igen 👍🏽☺️ March 2020
5
1 5
Vi har fået lagt gennemgåede gulve i hele underetagen og alt har simpelthen været over forventning. Den ultimative gode service og præcision vi har oplevet, har været helt i særklasse. Vi er meget tilfredse og vender helt sikkert tilbage, næste gang vi har et projekt i huset. March 2020
5
1 5
Vi har fået afslebet og hvidoliebehandlet vores gamle trægulv i alt 30 m2 stuer. Efter 25 års brug lignede gulvet noget katten havde slæbt hjem. Børnebørnene fik splinter når de løb på gulvet, brædderne var skæve og søm i vejen. Faktisk troede jeg det næsten ikke muligt at løse opgaven. Men SH-Syddansk håndværkerservice gik til opgaven med friskt mod og godt humør. Firmaet må nærmest sige at have et ærekært forhold til arbejdet og med en jætteindsats et det lykkedes med et fantastisk resultat. Gulvet fremstår nu glat og blankt, sømmene er banket helt i hullerne fyldt og de er næsten ikke synlige. Arbejdet er blevet udført til ug. Firmaet har overholdt alle aftaler og ydet ekstra mere end man kan forvente. De har det der hedder det ekstra i servicesprog. Vi kan varmt anbefale andre at benytte firmaet. February 2020
5
1 5
Jeg skulle have et olieret parketgulv slebet og lysnet med lak. Vi var tidsmæssigt i en presset situation, da vi ikke havde planlagt opgaven i vores nye hus. På trods af tidspresset , påtog Syddansk håndværkerservice sig opgaven, og Martin har lavet et flot arbejde, som vi er rigtigt glade for. Alle aftaler og tider blev overholdt 100%. February 2020
5
1 5
Mit gulv er efter slibning og lakering blevet endnu pænere end da det var nyt. Professionelt og godt fra start til slut February 2020
5
1 5
De varmeste anbefalinger herfra. Professionelt smukt arbejde udført med kærlighed af pålidelige, hjælpsomme, kompetente håndværkere med fagligheden i top. Det lakerede parketgulv (anno 1966) i stuen var hårdt medtaget. Vores gamle hund havde tisset flere steder, så lakken var opløst og træet var blevet sort. Hele gulvet blev slebet. Et område på ca. 20×30 cm måtte udskiftes. Trylle, trylle, trylle. Sådan føltes det. Så havde vi et gulv, smukkere end et nyt. Ask med neutral olie. Jeg elsker vores stue. November 2019
5
1 5
Vi fik renoveret køkken, gravet betongulv op og lagt kløvet skifferklinker, arbejdet blev udført flot og resultatet oversteg vore vildeste forventninger. Vi har fået et smukt og dejligt køkken med et flot gulv, og til fruen i husets store glæde, var oprydningen ikke til at sætte en finger på. Flot arbejde! Vores varmeste anbefalinger! October 2019
5
1 5
Vi har fået slebet trægulvet i et værelse, samt slebet trin og stød på en gammel trappe (stueplan til 2.sal) i vores hus. Firmaet leverede professionelt håndværk, som levede fuldt op til vores forventninger. Punktlige, venlige, konkurrencedygtige på prisen og et virkelig flot resultat. Vi er meget tilfredse. April 2019
5
1 5
Jeg fik i december udført gulvafslibning af mine trægulve i stue og soveværelse. Syddansk Håndværkerservice ydede super god og ikke mindst proffessionel service. Gulvene er stadig super flotte, også selvom det er 3 måneder siden, og jeg er stadig rigtig glad for resultatet, og det at have fået nogle meget lysere rum. Jeg kan kun anbefale Syddansk Håndværkerservice. March 2019
5
1 5
Storegade 99 6430 Denmark
Syddansk Håndværkerservice Hos Syddansk Håndværkerservice har vi i mere end 50 år hjulpet kunder med udførelsen af deres boligprojekter. Vi besidder mange kompetencer og kan derfor være behjælpelige både ved større og mindre byggeprojekter. Vores kompetente fagmænd har alle det tilfælles, at de er ansat på baggrund af deres høje niveau. Du er derfor sikker på, at modtage et godt resultat når du beder os om, at varetage dine opgaver. Et halvt århundrede med kvalitetSyddansk Håndværkerservice er en familievirksomhed, der i mere end et halvt århundrede har leveret kvalitetsløsninger til alle kunder. Vi startede som en virksomhed, der fokuserede på gulvlægning, men som senere har udvidet til at varetage flere og større projekter. Gennem hele vores eksistens har vores kunder kunnet kende os på den høje kvalitet, som vi bestræber os på at levere hver eneste gang. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde vores kunder en samlet løsning, hvor samme høje kvalitet er gennemgående.    Hos Syddansk Håndværkerservice kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af: Alt inden for gulvlægning og gulvbehandlinger (vinyl, linoleum, gulvafslibning m. efterbehandlinger som lak, lud, olie og meget mere)  Tømrerarbejde (vinduer, døre, køkkener, renovering, inventar, nybyg, specialopgaver, samt snedkeropgaver, isolering, tagudskiftning m.m.) Alle former for malerarbejde samt opsætning af tapet Murerarbejde (Bad og toilet, nybyg, renovering m.m.)Uanset om du søger hjælp til dit gulv, murer-, maler- eller tømrerarbejde, så kan vi hos Syddansk Håndværkerservice være behjælpelige med udførelsen. Læs mere om os her: Vores kunder er i centrumHos Syddansk Håndværkerservice er ikke to kunder og to opgaver ens. Vi sætter derfor god tid af i den indledende fase, hvor vi lærer vores kunders ønsker og behov at kende. Vi lytter til de krav, der måtte være, og supplerer gerne med gode råd og vejledning, hvis der skulle være behov for dette. Vi tilpasser altid den endelige løsning til vores kunders behov, så den måde passer i stilen, men også økonomisk. Skal vi samarbejde om dine projekter?Har du lyst til at få besøg af Syddansk Håndværkerservice til en god snak om dine projekter, så tøv ikke med kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.  Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 100 % af tiden Martin Hansen Martin Hansen 2018-1-1 5 39814331 39814331 50302526https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/47826-200319/10119732669/173617370/BEST_CROP/3000/2000/72/DSC00007.jpg
5 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 9
Super god service og kvalitet og virkelig god kundeservice - glæder mig allerede til snart at få besøg herfra igen 👍🏽☺️ March 2020
5
1 5
Vi har fået lagt gennemgåede gulve i hele underetagen og alt har simpelthen været over forventning. Den ultimative gode service og præcision vi har oplevet, har været helt i særklasse. Vi er meget tilfredse og vender helt sikkert tilbage, næste gang vi har et projekt i huset. March 2020
5
1 5
Vi har fået afslebet og hvidoliebehandlet vores gamle trægulv i alt 30 m2 stuer. Efter 25 års brug lignede gulvet noget katten havde slæbt hjem. Børnebørnene fik splinter når de løb på gulvet, brædderne var skæve og søm i vejen. Faktisk troede jeg det næsten ikke muligt at løse opgaven. Men SH-Syddansk håndværkerservice gik til opgaven med friskt mod og godt humør. Firmaet må nærmest sige at have et ærekært forhold til arbejdet og med en jætteindsats et det lykkedes med et fantastisk resultat. Gulvet fremstår nu glat og blankt, sømmene er banket helt i hullerne fyldt og de er næsten ikke synlige. Arbejdet er blevet udført til ug. Firmaet har overholdt alle aftaler og ydet ekstra mere end man kan forvente. De har det der hedder det ekstra i servicesprog. Vi kan varmt anbefale andre at benytte firmaet. February 2020
5
1 5
Jeg skulle have et olieret parketgulv slebet og lysnet med lak. Vi var tidsmæssigt i en presset situation, da vi ikke havde planlagt opgaven i vores nye hus. På trods af tidspresset , påtog Syddansk håndværkerservice sig opgaven, og Martin har lavet et flot arbejde, som vi er rigtigt glade for. Alle aftaler og tider blev overholdt 100%. February 2020
5
1 5
Mit gulv er efter slibning og lakering blevet endnu pænere end da det var nyt. Professionelt og godt fra start til slut February 2020
5
1 5
De varmeste anbefalinger herfra. Professionelt smukt arbejde udført med kærlighed af pålidelige, hjælpsomme, kompetente håndværkere med fagligheden i top. Det lakerede parketgulv (anno 1966) i stuen var hårdt medtaget. Vores gamle hund havde tisset flere steder, så lakken var opløst og træet var blevet sort. Hele gulvet blev slebet. Et område på ca. 20×30 cm måtte udskiftes. Trylle, trylle, trylle. Sådan føltes det. Så havde vi et gulv, smukkere end et nyt. Ask med neutral olie. Jeg elsker vores stue. November 2019
5
1 5
Vi fik renoveret køkken, gravet betongulv op og lagt kløvet skifferklinker, arbejdet blev udført flot og resultatet oversteg vore vildeste forventninger. Vi har fået et smukt og dejligt køkken med et flot gulv, og til fruen i husets store glæde, var oprydningen ikke til at sætte en finger på. Flot arbejde! Vores varmeste anbefalinger! October 2019
5
1 5
Vi har fået slebet trægulvet i et værelse, samt slebet trin og stød på en gammel trappe (stueplan til 2.sal) i vores hus. Firmaet leverede professionelt håndværk, som levede fuldt op til vores forventninger. Punktlige, venlige, konkurrencedygtige på prisen og et virkelig flot resultat. Vi er meget tilfredse. April 2019
5
1 5
Jeg fik i december udført gulvafslibning af mine trægulve i stue og soveværelse. Syddansk Håndværkerservice ydede super god og ikke mindst proffessionel service. Gulvene er stadig super flotte, også selvom det er 3 måneder siden, og jeg er stadig rigtig glad for resultatet, og det at have fået nogle meget lysere rum. Jeg kan kun anbefale Syddansk Håndværkerservice. March 2019
5
1 5
Storegade 99 6430 Denmark