SSvvs ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


7 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Cort Skov

Juli 2017

Udskiftning vandvarmer.
Kontaktede SSvvs onsdag aften og allerede dagen efter var en ny Metro vandvarmer installeret. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt og resultatet ser yderst professionelt ud, den aftalte pris hold... Læs mere  

Kunde billede

Michael Herløv

Oktober 2016

Udskift cirkulationspumpe
Vores cirkulationspumpe stod pludseligt af. Jeg ringede til Shkar og han løste opgaven indenfor få timer. Arbejdet var veludført og service var i top.
S.S. Gas & VVS Service kan kun anbefales.

Kunde billede

jan Frandsen

Oktober 2016

nybyg og ombygning
efter aftale om priser og betingelser forestod Shkar for perfekt udførelse af for os stort projekt. det blev udført til tiden. Skhar er behagelig at omgås og spilder ikke tiden

Kunde billede

Per Birch

Februar 2016

Udskiftning af 9 år gammelt gasfyr
Fra besigt til levering og installation gik der 7 dage.
Arbejdet udført med vores fulde tilfredshed.

Kunde billede

Kristian Wichmann

Februar 2016

Udskiftning af 3 toiletter
Husets 3 toiletter er blevet udskiftet til mere tidssvarende modeller. Arbejdet blev udført til aftalt tid og pris, og der var ryddet pænt op efterfølgende.

Kunde billede

John preben bech

September 2015

Vand rør
Utæt vandrør på loftet ringede søndag shkar salig tilbød at komme startede mandag morgen skiftede alle vandrør.bruser plus toilet der løb på en dag fin pris

Kunde billede

Claus Valling Pedersen

September 2015

Opsætning af bruser
Ingen nem opgave, da hverken vandlås var at finde, eller den gamle bruser, der var stærk kalket til, var nem at fjerne. Men Shkar klarede det hele med konduite.

Vis flere 

SSvvs ApS

S.S Gas & VVS Service 
- Levering og montering af gas- og VVS-løsninger

Skal du have bygget en drøm af et badeværelse op fra bunden, eller trænger gasfyret til en udskiftning? Så er det S.S Gas & VVS Service du skal have fat i.

Høj faglig stolthed
Hos S.S Gas & VVS Service har vi mange års erfaring indenfor VVS-branchen, og du kan derfor trygt overlade alle former VVS-opgaver til os. Vi drives af en høj faglig stolthed, og en af vores centrale kerneværdier er at levere arbejde i højeste kvalitet.

Fremtidssikring
Den store fokus på kvaliteten i vores arbejde betyder blandt andet at vi udelukkende bruger kvalitetsprodukter fra de førende producenter. Vi holder os desuden godt opdateret med de nyeste teknikker indenfor branchen, hvilket er din sikkerhed for, at vores løsninger holder langt ud i fremtiden.
  
Vores profil kort fortalt:
- Leverer og monterer alt indenfor gas- og VVS-løsninger
- Har mange års erfaring indenfor VVS-branchen
- Drives af høj faglig stolthed
- Sikrer dig langtidsholdbare løsninger
- Giver dig professionel rådgivning
- Sørger for omhyggelig planlægning
 
Hele Sjælland
Vi holder til i Frederikssund og kører ud på hele Sjælland. Ring og få et uforpligtende tilbud næste gang du står overfor en VVS-opgave, og har brug for en dygtig og erfaren håndværker med høj faglig stolthed.

Se firmaportræt