Sønderkær's Hus & Have Service

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Sønderkær's Hus & Have Service

Sønderkær’s Hus og Have Service

- vi vil gøre det nemt for Dem


Hos Sønderkær’s Hus og Have Service er et mindre firma med flere års erfaring indenfor service af hus og have til private, boligforeninger og virksomheder året rundt. Vi kan udføre mange forskelligartede opgaver både indenfor vedligeholdelse, etablering og omlægning af haver, belægning og opsætning af støttemurer. Fra adressen i Løsning dækker vi en radius af 40-50 kilometer.


Sønderkær’s Hus og Have Service tilbyder:


- Hjælp til planlægningen af havearbejde

- Udarbejdelse af skitser og udførsel

- Omlægning, etablering og vedligeholdelse af have

- Beskæring af træ, hæk og mindre skovarealer

- Bekæmpelse af muldvarper

- Opsætning af læhegn, havehegn og raftehegn

- Etablering af ny indkørsel, trapper, flisegang, terrasser mv.


Vi kan også være behjælpelig med at skaffe de rigtige håndværkere til dit projekt. Kontakter du os på vegne af en virksomhed eller boligforening, kan vi også sørge for at vedligeholde udendørsarealer med alt hvad det inkluderer og derefter håndtere affaldet.  


Kundeservice og realisering af drømme

Vi, hos Sønderkær’s Hus og Have Service, ved hvor vigtigt det er, at have et godt og tillidsfuldt forhold til vores kunder. Det skal være sådan, at du er tilfreds med opgaven vi udfører, og hvis en flise står og vipper kan du selvfølgelig kontakte os, og så kommer vi hurtigst muligt forbi. Vi lægger stor vægt på at lytte til dine ideer og tanker, og vi har også flere inspirationsmapper som vi med glæde låner ud.


Kontakt os gerne, så finder vi en løsning i fællesskab.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme