Kunde billede

jesper jerslund

Oktober 2018

Nye fliser med natursteno
Nye terasser og indgangspartier , samt kloak og trapper og opbygning af stabil grus og muld
Læs mere  

SMJ-Kloak

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

jesper jerslund

Oktober 2018

5,0/5
Nye fliser med natursteno
Nye terasser og indgangspartier , samt kloak og trapper og opbygning a Læs mere  

SMJ-Kloak

SMJ Kloakmesterfirma V/Søren Jepsen
- Vi laver det meste for de fleste


Bor du i Nordsjælland eller Storkøbenhavn og skal have lavet omfangsdræn, varmeisoleret din kælderydervæg, lagt fliser eller måske endelig anlægge din drømmehave, så ring til SMJ Kloakmesterfirma - vi kan meget mere end bare at kloakere.

Autoriseret kloakmester samt brolægger- og anlægsgartnermester
Jeg har haft mit firma, SMJ Kloakmesterfirma, siden 1996, men har selv mere end fyrre års erfaring. Min trofaste medarbejder og jeg er specialister i alt inden for kloakering og er højkompetente brolæggere og anlægsgartnere, men der findes faktisk ikke den opgave, som vi ikke kan løse. Vi har kontakter til dygtige fagfolk i alle brancher, så vi ved præcis, hvem der skal ringes til, hvis opgaven rækker ud over vores kompetenceområde. Vi bruger vores egne maskiner og har blandt andet alt inden for:

  • Gravemaskiner
  • Vibrationsmateriel
  • Fræsemaskiner

Din tilfredshed er vores levebrød

Med os på opgaven er du sikret, at dine penge ikke bare skylles ud i kloakken. Vi kvalitetstjekkes af Teknologisk Institut og sætter en ære og stolthed i, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores arbejde og med glæde vil anbefale os til andre. Glade kunder betyder flere opgaver til os, og glade kunder har vi masser af.

Vi laver det meste for de fleste, så kontakt SMJ Kloakmesterfirma V/Søren Jepsen hvis du har en opgave, som vi skal hjælpe dig med.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme