Skive Skov & Naturpleje

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Skive Skov & Naturpleje

Hos Skive Skov & Naturpleje kan vi hjælpe med at gøre din have eller andet udeareal flot igen. Vi er et nyetableret firma fra 2019, der med os har flere års erfaring, hvilket muliggør at indfri de ønsker og forventninger, vores kunder har til deres haveprojekt. Har du en opgave, du søger hjælp til at løse, så kontakt Skive Skov & Naturpleje og lad os hjælpe dig frem til en god løsning.

 

Du er i centrum for samarbejdet

Når du henvender dig til Skive Skov & Naturpleje vil du blive mødt af imødekommende fagmænd, der brænder for at hjælpe dig frem til de bedste resultater. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og vi går derfor altid langt for at vores kunder får den løsning, de vil blive glade for. Vi lytter derfor altid til de ønsker og krav, du har til dit projekt, og ud fra disse finder vi frem til den bedste løsning. Vi står altid til rådighed for råd og vejledning, hvis du ønsker at få din fagmands vurdering af opgaven.

 

Hos Skive Skov & Naturpleje kan du få hjælp til:

  • Gartnerrådgivning og beplantning
  • Grubning, planering og græssåning
  • Opsætning af hegn
  • Rullegræs
  • Topkapning og beskæring
  • Træfældning og stubfræsning
  • Havearbejde

 

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at have en fagmand, de har tiltro til, og derfor er en aftale en aftale hos Skive Skov & Naturpleje. Du kan derfor trygt stole på, at vi overholder de aftaler, vi indgår både mht. budget, mødetider og deadlines for projektets afslutning.

 

Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på dit projekt, så tilbyder vi hos Skive Skov & Naturpleje også at udarbejde dette til dig. Vi tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser, uanset om du søger vores hjælp til et større eller et mindre projekt.

 

Skive Skov & Naturpleje - Vi er din dygtige fagmand!

Har du lyst til at få besøg af dygtige anlægsgartnere til udførelsen af dine haveprojekter, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage med svar så hurtigt, vi kan.

 

Du finder Skive Skov & Naturpleje i Skive, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Viborg, Struer og Holstebro.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme