Sk Maler Service

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Sk Maler Service

SK Maler Service

- Vægt på høj kvalitet og glade kunder


Hos SK Maler Service har vi flere års erfaring inden for malerfaget, og vi er altid klar til at give dig et skræddersyet tilbud, da det skal være nemt at være kunde hos os. Vi er behjælpelige med alt inden for malerbranchen såvel ude som indenfor til både private og erhverv.


Vi kan lidt af det hele med maling, og bruger meget tid på:


  • Maling af udvendige facader
  • Istandsættelse
  • Vedligeholdelse
  • Nybyggeri


Men står du og mangler hjælp til et projekt, så tøv ikke med at give os et kald for at se, om vi ikke kan matche dit behov. Vi kører over hele Sjælland og har altid tid til at give vores kunder en specialiseret rådgivning. Vi har stor fokus på at give alle vores kunder en professionel kundepleje, da vi mener, det er vigtigt at have tillid til sin håndværker. Vi tager derfor altid vores kunder med i hele projektforløbet.


Allergivenlige produkter  

SK Maler Service blev grundlagt i starten af 2018 og består primært af én mand, men der kan trækkes ekstra bemanding ind efter behov. Vi er meget serviceminded, ambitiøse og går ikke ned på kvalitet. Derfor anvender vi også gode, nordisk-producerede materialer i vores arbejde. Alt vores maling er Svanemærket og anbefalet af Astma-Allergi, hvilket sikrer et bedre indeklima og et bæredygtigt resultat hos dig.


Gode priser

Et andet af vores fokuspunkter er at give dig en overskuelig og acceptabel pris af vores ydelser. Du skal derfor være velkommen til at kontakte os helt uforpligtende for vejledning og information.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme