facebook tracking pixel Selskabet af den 13.01.1999 A/S er håndværker | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

Selskabet af den 13.01.1999 A/S

Selskabet af den 13.01.1999 A/S
CVR: 21570893
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Bødkervej 20, 7700 Thisted
Etableret i 1999
1 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Anlægsgartner/Belægninger

5anbefalinger

Keta Byg

Keta Byg

9740

Hos Keta Byg udfører vi tømrerprojekter for private og erhvervskunder i høj kvalitet. Vi har mere end 10 års erfaring bag os og kan derfor tilbyde kvalitetsløsninger med et flot finish. Vores fagligt stærke og rutinerede fagmænd står gennem hele samarbejdet til rådighed for en god dialog og de spørgsmål, du måtte have, så du kan få en løsning, du vil blive glad for i mange år frem. Står du med et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Keta Byg og lad os høre om dit boligprojekt.Vi er til for vores kunderVi hos Keta Byg har altid fingeren på pulsen, når det gælder om at holde sig opdateret på materialekendskab, metoder og teknikker. Vi ønsker at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, og du vil derfor altid blive mødt af dygtige fagmænd, der arbejder hårdt for at løse dine opgaver til din store tilfredshed.Hos Keta Byg kan du få hjælp til udførelsen af:Renovering og montering af døre og vinduer Gulvlægning Køkkenmontage Trappemontage Tilbygninger og udestuer Taglægning, tagkviste og tagrender Renovering og sanering Isolering med batts Lydisolering Garager og carporteVores lange erfaring gør det muligt for vores kunder at få netop den løsning, de vil sætte pris på. Vi står til rådighed med råd, vejledning og kreative løsningsforslag. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så vi kan ramme den løsning, som lever op til de forventninger, du har. Kunne du tænke dig en professionel fagmands vurdering af dit projekt eller måske et uforpligtende tilbud på din opgave, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette.Har du lyst til at få besøg af Keta Byg?Hvis du ønsker de bedste resultater i din bolig, så kontakt Keta Byg og fortæl os om de ønsker, du har til din bolig. Vi har base i Jerslev, og herfra kører vi bl.a. til Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring. For nem og hurtig kontakt anbefaler vi, at du udfylder vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse.Vi ser frem til at høre fra dig.

50anbefalinger

Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen

Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen

9320

Jysk Flise & Fugeteknik - Garanterer kvalitet til tidenJeg grundlagde Jysk Flise & Fugeteknik i 1996, og har derfor mange års erfaring indenfor branchen. Jeg har udført arbejde på mere end 300 badeværelser, og garanterer kvalitet til tiden. Jeg kan blandt andet hjælpe dig med følgende opgaver: - Badeværelser - Mosaik - Imprægnering - Epoxy fuge - Mureropgaver - FugeserviceJeg er særligt specialiseret, når det kommer til badeværelser, klinker og storformatfliser. Ikke to badeværelser er ens, hver har deres unikke udfordring, men fælles for dem er, at med den rette håndværker til opgaven, vil resultatet fremstå flot og i overensstemmelse med din forventning. Enmandsvirksomhed med rødder i det nordjyskeVirksomheden holder til i Hjallerup, hvorfra jeg kører ud og løser diverse jobs. De fleste af mine arbejdsopgaver er i Aalborg, Hasseris, Brønderslev og Aabybro, men jeg kører også gerne i hele Nordjylland. Jysk Flise & Fugeteknik er blandt de førende flisemurer i Nordjylland, og jeg har lavet mange luksus badeværelser i de angivne områder.Fokus på kvalitet og ordenJeg ønsker i samarbejde med dig at skabe et unikt og flot resultat. Jeg er utrolig kreativ, og min erfaring gør mig i stand til at vejlede dig i processen. Jeg er murer med stor kvalitets- og ordenssans, og tilstræber altid at overholde de aftalte deadlines. Ønsker du mig til din næste opgave, kan du altid ringe til mig, så vi sammen kan drøfte ideer.

68anbefalinger

Valport ApS

Valport ApS

2665

Valport - Vallensbæk Porte- Din port - Dit designSynes du, at ledhejseporten i din garage er lidt træg eller tung i det, eller har den ganske enkelt bare set bedre dage? I så fald giver det god mening at tage fat i os, for ikke nok med at vi kan tilbyde dig en solid ledhejseport i god kvalitet og til fornuftige penge, så får du også en port på specialmål, i dét design, og dén farve du foretrækker og passer bedst til huset. Har du et nyt hus, som kræver en stilfuld port, så kan vi selvfølgelig også leverer dette. God kvalitet og gratis kundebesøgVi er brødrene Lars og Peter, og udover at være stolte jyder, er vi sammen med vores ansatte/ samarbejdspartnere specialister i alt, hvad der har med opsætning og brug af ledhejseporte at gøre. Vores ledhejseporte har både høj driftsikkerhed, lang holdbarhed, og så klarer vi det hele hjemme hos dig, hvor vi kan vise de forskellige muligheder, der er. Prisen inkluderer ligeledes opsætning og installering udført af vores tømrer, som ligeledes kan lave en ny træramme på garagen, hvis det viser sig nødvendigt.Kort og godt står vi for:- Ledhejseporte i høj kvalitet på specialmål- Mange forskellige designs og farver- Fremvisning af port-prøver hjemme hos dig- Komplet montering og afprøvning- Afmontering og bortkørsel af eksisterende port- 10 års rustgaranti- Service og reparation af porteDækker hele landetVi dækker i princippet hele landet med en afdeling i Storkøbenhavn ( Vallensbæk Porte ) og en afdeling i Midtjylland ( Valport Midt ). Kontakt os i dag og vi kommer forbi dig og viser de forskellige muligheder, der er. Aldeles uforpligtende naturligvis!

13anbefalinger

Ideal Byg V Klaus Kristiansen

Ideal Byg V Klaus Kristiansen

9000

Ideal Byg v/ Klaus Kristiansen- din tømrermester med sans for detaljenSkal taget skiftes, eller skal du have bygget et perfekt sommerhus på din nyerhvervede grund? Så er jeg den rigtige tømrermester at tage fat på. Jeg løfter både små og store tømreropgaver, og jeg er desuden specialiseret i at renovere boliger, der skal sælges, hvor de små detaljer gør den store forskel.Ideal Byg er:- Tømrermester Klaus Kristiansen- Udlært fra et af Danmarks ældste tømrervirksomheder i 1999- Selvstændig siden 2004Jeg startede firmaet op i 2012, og inden har jeg arbejdet som selvstændig tømrermester i Norge siden 2004. Min kone trak mig dog til hjemstavnen igen efter otte år i Bergen. Der er selvfølgelig nogle forskelle på, hvad man arbejder med, og jeg har derfor både bygget spændende bjælkehytter og lagt tag i 50 kilo tunge sten af skiffer. Det er der ikke så mange håndværkere, der har erfaring med herhjemme. En alsidig håndværkerJeg arbejdede i en årrække som udlært svend for et af Danmarks største sommerhusleverandører, og jeg har derfor bygget sommerhuse på snart sagt alle de danske kyster. Jeg er desuden tilknyttet et firma på freelancebasis, som jeg laver akustikarbejde for, hvilket er blevet lidt af en niche for mig.Personlig og god serviceJeg er stolt af mit håndværk og det kvalitetsarbejde, jeg leverer til mine kunder. Jeg er perfektionistisk, og jeg efterlader altid min arbejdsplads rydelig både undervejs, og når byggeprojektet er færdigt. Jeg gør mit bedste for hver gang at leve op til en høj standard, der selvfølgelig leveres til den aftalte tid. Ved større projekter har jeg en række samarbejdspartnere, som jeg løfter opgaven med i fællesskab. Fordelen ved, at der kun er mig i firmaet er, at det er mig, du har kontakt med fra start til slut. Jeg lægger stor vægt på den personlige kundekontakt. Kontakt mig uforpligtendeJeg kører fra Århus til Skagen – eller gerne endnu længere for den rigtige opgave. Så tøv ikke med at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt.

8anbefalinger

Mureren v/ Rene Turhan

Mureren v/ Rene Turhan

4242

Mureren v/Rene Turhan- alt i renovering og mindre byggeri Er I på udkig efter en pligtopfyldende og vellidt murer, som gør sit bedste for at tilfredsstille sine kunder - og som tør sige sin ærlige mening? Så er Mureren v/Rene Turhan det helt rigtige murerfirma at ringe til. Vi er et firma fra Skælskør med mange årtiers erfaring i alle former for små og store byggeopgaver. Vi tilbyder alt inden for murerfaget: - Nybyg og tilbyg- Tag- Facader- Renovering/vedligehold -TotalentrepriseEn god dialog 'Altid overholdte aftaler' er et gængs udtryk blandt håndværkere, men i realiteten en umulighed. Tidsplaner forskydes og akutte opgaver opstår, men hos Mureren v/Rene Turhan informerer vi vores kunder, så snart der bare er en lille forsinkelse eller komplikation. Så sidder vi fast i trafikken, trækker foregående opgave ud eller noget helt tredje, så ved I det altså med det samme. Ingen faste arbejdstider Vi har ingen faste arbejdstider, for vi planlægger vores opgaver efter jeres tidsplan. Måske ønsker I at være hjemme, når projektet står på, så I kan være med ind over det hele - måske ønsker I, at vi skal komme i weekenden eller I ferien, når I er væk. Det hele kan lade sig gøre! En god rådgivning er en ærlig rådgivning Nogle kunder har allerede købt materialerne, før de ringer til mureren, og desværre passer flisernes størrelser og former ikke altid til de rum, som de er tiltænkt. Det betaler sig at lytte til Renes anbefalinger, for med benene i murerbranchen siden teenagealderen ved han, hvad han taler om. En ærlig håndværker, der kan sit kram, og som er utrolig fleksibel - det er, hvad vi stolte kan præsentere hos Mureren v/Rene Turhan.

68anbefalinger

Hougaard Byg ApS

Hougaard Byg ApS

9270

Du er så småt klar til at gå i gang med et stort eller mindre byggeprojekt, men du ved faktisk ikke, hvordan du skal starte, og hvordan du kommer i mål. Måske arbejder du selv i en branche langt væk fra håndværkets kunst?Det gør ikke spor. Vi står klar til at hjælpe dig.Hougaard Byg er en virksomhed, der kan lave alt inden for tømrerarbejde, malerarbejde og murerarbejde. Det er altså Hougaard Byg, du skal have fat i, hvis du ønsker et harmonisk resultat på dit byggeprojekt. Vi har prøvet det tusind gange, og kvalitet er vores varemærke.Til dagligt holder vi til i Klarup, Nordjylland, men vi rykker gerne ud til dit projekt og hjælper med at få det i mål.Få kvalitetshåndværk med Hougaard BygVi er et firma med otte ansatte, som alle er nøje udvalgt til at passe ind i vores mål om, at kvalitet betaler sig. Det vigtigste for os er, at vi leverer kvalitetshåndværk. Vi vil jo så gerne have, at I anbefaler os til andre. Vores håndværkere er perfektionister, og vi gør ikke noget halvt.Hougaard Byg kan tilbyde mange forskellige ydelser, derfor er hver enkelt medarbejder ikke ekspert i det hele. Dog sørger vi altid for, at du får den mest kompetente håndværker ud til lige præcis dit projekt.Det kan vi tilbyde hos Hougaard BygVi spænder som sagt bredt, og overordnet tilbyder vi disse ydelser: Gulvlægning (linoleum, kork, træ, laminat) Nivellering og polering af betongulv Malerarbejde - indendørs og udendørs Opsætning af tapeter Gulvafslibninger Gulvstøbning (også m. gulvvarme) Opsætning af tagpap, betontegl, bølgeeternit, termo, plast Opsætning af tagkviste Opsætning af tagrender (plast, zink og stål) Montering af solpaneler Murerarbejde -indendørs og udendørs Montering af klinker og fliser Tømrerarbejde - indendørs og udendørs Diverse tilbygninger Hovedentreprise Montering af døre og vinduer Renovering og sanering (PCB mm.)Er der en opgave, du gerne vil have løst, som ikke står på listen, må du endelig kontakte os alligevel. Hougaard Byg er meget fleksible og dygtige til det meste.Som sagt er vores håndværkere alsidige og påtager sig gerne nye udfordringer - selvfølgelig med en solid portion håndværkserfaring i bagagen.

10anbefalinger

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS

6715

Tømrerfirmaet Bak & Christensen ApS- først og fremmest kvalitetDet bedste ved vores arbejde er at opleve ting lykkes og se, hvordan frugten af ens anstrengelser skaber værdi for vores kunder. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der tager vores fag seriøst, og som sætter alt ind på at gøre vores kunder tilfredse. Vi udfører alle typer opgaver inden for tømrer/snedker-faget - og tage er vi desuden særligt dygtige til.Kontakt os, hvis du brug for professionel assistance til noget af følgende:Vinduer og døre TagarbejdeRenoveringerNye gulveKøkkenmonteringOm- og tilbygningLofterServiceopgaverNybyg af parcelhuseEfterisoleringMedlem af TagProfferneVi er medlem af TagProfferne, som er en landsdækkende sammenslutning af håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner. Vi har gennemgået et specielt kursusforløb, hvor vi er blevet certificeret bygningsdelekspert i tagkonstruktioner på Tag-akademiet i Aalborg. Det sikre valg i SydvestjyllandVi holder til i Sydvestjylland, hvor vi efterhånden har skabt os et godt ry. Vi kører ud til kunder i en radius af ca. 50 kilometer, og som garanti for det arbejde vi udfører, er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne en tur forbi og ser på det med egne øjne.

16anbefalinger

Keka Byg v/Keld Karlsson

Keka Byg v/Keld Karlsson

9900

KeKa Byg- Håndværkeren til stort og småtMangler du en dygtig og professionel håndværkerservice, som kan klare de fleste opgaver - store som små? Så kan jeg, Keld Karlsson fra KeKa Byg, med garanti være behjælpelig. Hos KeKa Byg laver jeg lidt af hvert inden for håndværksbranchen. Derfor kan jeg både udføre tømrer,- maler- og brolægningsopgaver, og jeg stopper ikke før du er tilfreds og kvaliteten er i top. Et af mine specialiteter er sommerhuse og ældre huse, hvor et klassisk særpræg ønskes bevaret. Derudover er jeg uddannet energivejleder, så efterisolering er også en af mine kompetencer. Fra basen i Frederikshavn dækker jeg det meste af Nordjylland og Vestkysten.KeKa Byg tilbyder: - Alt inden for tømrerfaget - Efterisolering - Malerarbejde, spartling og opsætning af filt, tapet og væv - Brolægning - Totalrenovering - TotalentrepriserKræver dit projekt mere end mine to hænder kan klare, har jeg mange dygtige samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, som jeg har kendt i mange år. Derfor kan du være sikker på at de alle er erfarne og autoriserede.  Høj kundetilfredshed er vigtigt for migJeg lægger stor vægt på god kundekontakt og en åben dialog - det er vigtigt at vi tager os tiden til at tale sammen og forventningsafstemme, da erfaring har vist mig, at vi begge er bedst tjent med klare linjer om opgavens art og omfang. Det skal være sådan, at du altid kan ringe til mig, hvis du har et nyt projekt i tankerne eller blot en mindre opgave.

1anbefalinger

Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS

8981

Med mere end 16 års erfaring er vi hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS et godt og sikkert valg, når du skal have udført dine boligprojekter. Vores medarbejdere besidder alle mange kompetencer, der sætter os i stand til at imødekomme vores kunders ønsker og krav. Står du med et projekt, du søger professionelle fagfolk til at løse, så står vi hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS klar til at rykke ud til dig.Hvilke ønsker og behov har du?Hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS lægger vi vægt på at gøre vores forarbejde godt. Vi tager derfor altid en grundig dialog med vores kunder, inden vi påbegynder arbejdet, hvor vi taler om de forskellige løsninger, der er mulige for at komme tættest på de ønsker og behov, vores kunder har givet udtryk for. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, står vi selvfølgelig også klar til at give dig vores bud, hvis du skulle ønske det.Hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS kan du få hjælp til:Facaderenovering Renovering og sanering Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Taglægning, tagvinduer, tagkviste og tagrender Montering af døre og vinduer Gulvlægning og reparation af trægulve Køkkenmontage Trappemontage Fugeteknikeropgaver Snedkeropgaver LegepladserUanset størrelsen på dit boligprojekt, så er vi sikre på, vi kan finde en løsning, du vil blive glad for. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og du vil derfor altid modtage en løsning i høj kvalitet, når du beder os om at varetage opgaven. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du nemt kan komme i gang med dit projekt.Skal Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS være din samarbejdspartner?Kunne du tænke dig at få begyndt på dine tømrer- og snedkeropgaver, og mangler du firmaet til at varetage dem, så kontakt Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater. Skriv blot få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.Vi har base i Spentrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hobro, Randers, Hammershøj og Ørum - og også gerne hjem til dig.Vi glæder os til at høre om dine boligprojekter!

0anbefalinger

An-Pa-Byg ApS

An-Pa-Byg ApS

8300

Jeg startet eget tømrerfirma i 1972 med alt  rep arbejde samt byggeri af villaer på egne opkøbte grunde, Byggefirmaet  An-Pa-Byg blev stiftet i 1983 og har udført villa byggeri på  egne grunde til vidre salg , samt udført diverse tømrerarbejde, i  1995 gik jeg over til og udfører byggeri i hovedentreprise efter kontrakt til kunder (se hjemmeside ca 3-4 pr år) der blev også udført rep tømrerarbejde. Finanskrisen kostet AN-PA-BYG mange penge , tilførte firmaet penge af egen midler , som følge deraf valgte at stoppe med hovedenterpriser, og kun tømrerarbejde derefter.Da jeg har kørt firmaet i over 40 år og under nedtrapning ønsker mindre opgaver, og også ud fra andre vurderinger, har jeg en mindre timeløn på 295 kr pr time + moms eller aftalt fast pris. Så ønsker i en snak om byggeri så mener jeg helt klart jeg kan hjælpe jer, stor erfaring og top kvalitet  i alt inden før byggeri, Er udlært tømrer samt byggetekniker samt mange kurser mv   er medlem af Dansk Byggeri .      (Foto fra 2019)  . An-Pa-Byg ApS kan bl.a.være behjælpelig inden for følgende områder:Gulvlægning Renovering og montering af døre og vinduer Taglægning og tagkviste Tilbygninger og udestuer Garager og carporte Rådgivning om bl.a. fugt og svamp Alle former for tømrerarbejde inde og ude  Skal jeg hjælpe dig ?Lyder An-Pa-Byg  som firmaet for dig, så tøv ikke med en snak. Jeg står klar til at give råd og vejledning, An-Pa-Byg  holder til i Odder, Og har en radius på ca 50 km Jeg ser frem til at høre om dine byggeprojekter. 

0anbefalinger

SiCaLa V/ Lars Pihl

SiCaLa V/ Lars Pihl

2300

Tømrerfirmaet SiCaLa v/Lars Pihl er et traditionelt tømrerfirma etableret i 2012. Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde og altid i den bedste kvalitet. Med vores lange erfaring har vi opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge gennem hele projektet, og derfor vil vi gøre alt, vi kan for at få et godt samarbejde med alle vores kunder.Altid korrekt udført arbejdeHos SiCaLa v/Lars Pihl er vores kunders tilfredshed helt afgørende. Derfor udfører vi altid arbejdet i høj kvalitet, så vores kunder får det resultat, de ønsker. Alle fagfolk hos os har den bedste uddannelse og øje for selv de mindste detaljer. Vores store viden giver kunderne mulighed for at få råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer og teknikker - og giver mulighed for at få en unik og kreativ løsning. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og ud fra dem finder vi sammen ud af den løsning,, der er den bedste for dig!Hos SiCaLa v/Lars Pihl kan vi bl.a. udføre:Gulvlægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Nybyg Taglægning, tagrender og tagkviste Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Fugeteknikeropgaver Snedkeropgaver Diverse tømreropgaver inde og udeMed mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget er der ikke den opgave, vi ikke kan løse. Hvis du ikke finder præcis den opgave, du søger på listen, skal du ikke fortvivle, men i stedet give os et kald, så er vi sikre på, vi kan finde en løsning. Har du brug for at få et uforpligtende tilbud på projektets udførelse, udarbejder vi også gerne et sådant til dig. Vores arbejde bliver udført til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.Du finder os her!Lyder SiCaLa v/Lars Pihl som en samarbejdspartner for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Du finder os i København, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Dragør, Roskilde, Køge og Farum.Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

MRH Entreprenøren

MRH Entreprenøren

9800

MRH Entreprenøren er en virksomhed, som startede tilbage i 2009 under navnet M H Græs med hovedsageligt græsslåning. Sidenhen er firmaet blevet til MRH Entreprenøren, som beskæftiger sig med alt forefaldende entreprenørarbejde. Vi løser alle opgaver inden for jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde.Mit navn er Morten og jeg er indehaver af MRH Entreprenøren. Jeg er garant for godt håndværk og veludført arbejde. Det er vigtigt for mig at aflevere et stykke arbejde, som jeg kan være stolt af, og som mine kunder bliver glade for. Som person er jeg glad, rolig og smilende og i godt humør. Det håber jeg smitter af, og at mine kunder får en tryg og god oplevelse, så de også får et smil på læben.Jeg overholder aftaler og kommer til den aftalte tid. Når jeg er færdig med selve arbejdet, så sørger jeg for at rydde godt og pænt op - ellers er opgaven jo reelt ikke færdig, synes jeg.MRH Entreprenøren udfører bl.a. disse opgaver: Jord- og betonarbejde Anlægsgartnerarbejde Planering Haveservice Træfældning og beskæringer Brolægning BelægningMRH Entreprenøren - din entreprenør i NordjyllandVi holder til i Hjørring, og herfra dækker vi hele Nordjylland og arbejder fx ofte i Sindal og Hirtshals. Skal vi også løse en opgave for dig?Ønsker du vores hjælp til jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde, eller har du spørgsmål til vores ydelser? Eller er du klar til at gå i gang og ønsker et uforpligtende tilbud? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Indtast de få oplysninger i vores kontaktformular, eller giv os et kald. Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

KBS Tømrer-Montage ApS

KBS Tømrer-Montage ApS

8340

Tømrerfirma med respekt for tømrerfagetMit navn er Karsten Birk Sørensen og jeg er indehaver af KBS Tømrer-Montage. Jeg har startet virksomheden op efter mange års erfaring inden for tømrerfaget. Faktisk har jeg mere end 25 års erfaring i rygsækken.?Jeg sætter stor ære i ærlighed, kommunikation og godt håndværk. Jeg har respekt for mit fag, og tager afstand fra sjusk og klamphuggeri.Vælger du KBS Tømrer-Montage tømrer/montage som din håndværker, vil du få en ærlig og kompetent tømrer til dit projekt, som sammen med dig finder en realistisk og holdbar løsning med kvalitet. Uanset hvilken opgave vi løser, så prioriterer vi at have en tæt dialog med dig, så vi sikrer os, at resultatet opfylder alle dine ønsker og behov.Vores kerneværdier er:Ærlighed En god kommunikation gennem hele dit byggeprojekt 100 % solidt håndværk og kvalitetsmaterialer En professionel tilgangVi udfører disse opgaver:Udskiftninger af vinduer Udskiftninger af døre Renovering af køkken Renovering af badeværelse Renovering af hus GulvlægningKontakt os og hør mere om vores ydelserVi servicerer kunder i hele Trekantsområdet og Østjylland. Skal vi stå for din tømreropgave?Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du har spørgsmål til vores tilbud og priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

Cato H Jacobsen Snekker

Cato H Jacobsen Snekker

3550

0anbefalinger

MR/Handyman

MR/Handyman

8210

Jeg ved, hvad godt håndværk er, og med mere end 20 års erfaring som handyman har jeg gennem tiden været i berøring med mange forskellige opgaver. Jeg kan derfor hjælpe dig med alle de udfordringer, du kan møde i hjemmet, og jeg løser både opgaver inde og ude.Mr/Handyman klarerTømrerarbejde Malearbejde Murerarbejde FacaderenoveringFor mig i Mr/Handyman er ingen opgaver hverken for store eller for små. Jeg tager mig både af køkkeninstallationer, opmuring eller nedrivning af vægge, facaderenovering, loftsopsætning og gulvlægning, lige som jeg med samme entusiasme møder op, hvis du skal have hjælp til at hænge lys og et par hylder op.Jeg udfører mit arbejde til punkt og prikke hver gang, og sætter en stor ære i, at du føler dig i trygge hænder, når du vælger Mr/Handyman. Det er min garanti til dig: kvalitetshåndværk er mit varemærke.Din handyman i MidtjyllandMr/Handymand har base i Aarhus, men jeg kører gerne til alle afkroge af Midtjylland for at løse forskellige opgaver. Jeg tager desuden også gerne turen hjem til dig, der bor i Østjylland og Vestjylland for at sørge for, at du får løst din udfordring på den bedste måde.Har du en opgave til mig, skal du bare udfylde kontaktformularen her på siden - så kontakter jeg dig.

0anbefalinger

Skælskør Landevejens Tømrer/Snedker v/ Torben Hansen

Skælskør Landevejens Tømrer/Snedker v/ Torben Hansen

4262

40 års erfaring og en stor portion faglig stolthed gør Skælskør Landevejens Tømrer/Snedker v/Torben Hansen til et sikkert valg, når du skal have renoveret din bolig. Vi bestræber os altid på at være de bedste, og derfor kan du trygt overlade dine boligprojekter til os. Vi er 100% ærlige og laver derfor kun løsninger, vi selv kan stå inde for.Kvalitet, kvalitet, kvalitet Når du samarbejder med Skælskør Landevejens Tømrer/Snedker v/Torben Hansen kan du udelukkede forvente kvalitetsarbejde med sans for detaljerne. Med mange års erfaring inden for tømrerfaget ved, vi hvad der fungerer, og det vil vi selvfølgelig hjælpe med og rådgive vores kunder om. Derfor er det vigtigt for os, at vi har en god dialog med alle vores kunder, så resultatet bliver præcist, som de ønsker.Hos Skælskør Landevejens Tømrer/Snedker v/Torben Hansen kan du bl.a. få hjælp til:Gulvlægning Reparation af trægulve Renovering af døre og vinduer Ombygninger Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Isolering Nybyg Taglægning og tagkviste Forsatsvinduer Fugeteknikeropgaver Opsætning af køkkenMed vores lange erfaring har vi været med til mange typer af løsninger. Det har givet os et godt kendskab til diverse materialer og løsninger, og vi er ikke bange for at dele ud af vores store viden. Er du i tvivl om, hvad den bedste løsning er for dig, rådgiver vi dig gerne, så du får den løsning, der er mest optimal for dig. Vi vil gennem hele forløbet være i dialog, så opstår der spørgsmål, eller er der behov for justeringer i forhold til den oprindelige plan, så er vi aldrig mere end et opkald væk.Få en tryg oplevelse Ønsker du en fagmand og samarbejdspartner, der følger dig igennem projektet fra start til slut, der overholder de indgåede aftaler, og som leverer det ønskede kvalitetsresultat, så er det os, du skal have fat i. Du kan nemt komme i kontakt med os ved at give et kald, men du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt, vi kan. Skælskør Landevejens Tømrer/Snedker v/Torben Hansen har base i Sandved, og herfra kører vi bl.a. til kunder i Næstved, Slagelse og Ringsted. Vi glæder os til at høre fra dig!

0anbefalinger

Tømrermester Thomas Rud Totalentreprise ApS

Tømrermester Thomas Rud Totalentreprise ApS

4653

"Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet" Jeg hedder Thomas Rud og er indehaver af tømrerfirmaet. Jeg har mere end 22 års erfaring som tømrermester og er klar til at øse ud af min erfaring og sørge for, at dit byggeprojekt kommer sikkert i mål med et perfekt resultat.Ærlighed, åbenhed og solidt tømrerarbejdeJeg er ærlig og transparent - disse egenskaber vil du mærke, hvis du hyrer os til din opgave. Vi vægter åben dialog hele vejen igennem projektet meget højt. Det betyder, at vi hver dag forklarer, hvad vi skal igennem, hvornår vi kommer og hvornår vi er færdige. Vi rydder naturligvis altid op efter os efter hver arbejdsdag. Det ser vi som en selvfølge og en naturlig del af god kundeservice.Vi har udstyret, mandskabet og ikke mindst de håndværksmæssige egenskaber til at varetage alle opgaver i alle størrelser indenfor tømrerfaget. Du kan trygt lægge en hvilken som helst tømreropgave i hænderne på os - så skal vi nok sørge for at skabe et resultat, som du bliver lykkelig for. Vi udfører bl.a. disse tømreropgaver: Alt tømrerarbejde Nybyggeri Garager og carporte Tilbygning og udestue Døre og vinduer Isoleringsopgaver Nyt tag og tagrenovering Bindingsværk Nyt gulv, gulvlægning og gulvslibningKontakt Tømrermester Thomas Rud TotalentrepriseVi holder til i Karise på Sydsjælland og udfører tømrerarbejde på det meste af Sjælland. Vi er fx ofte i Køge, Greve og Storkøbenhavn for at løse tømreropgaver.Skal vi også hjælpe dig? Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe eller bruge kontaktformularen her på siden. Vi håber, vi hører fra dig.

0anbefalinger

Østergård´s Montage

Østergård´s Montage

7400

Kunne du godt bruge en kompetent tømrer i Midtjylland, der kan indfri dine ønsker? Hos Østergård´s Montage får du en kompetent tømrer med 20 års erfaring i branchen, du kan nyde godt af som kunde.Jeg holder til i Silkeborg, men hjælper kunder i Ikast, Herning og resten af Midtjylland. Helt fra Fredericia til Aalborg. Kontakt mig endelig, hvis du har brug for mine kompetencer.Din erfarne tømrerDer er stor forskel på, hvilke jobs mine kunder hyrer mig til at udføre, og derfor spænder mine ydelser også bredt. Her er et udsnit af de projekter, jeg typisk udfører:Gulvlægning Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Montering af trappeI min karriere har jeg brugt mange år som køkkenmontør, og i dag samarbejder jeg med HTH, Svane Køkken og Modul, hvorfor jeg hurtigt og effektivt kan være behjælpelig med at montere dit nye køkken eller skab.Ønsker du et indbygget klædeskab, nye vinduer eller terrasse?Jeg har stor erfaring med indbyggede skabsløsninger med og uden skydelåger. Derudover arbejder jeg gerne med opsætning af vinduer og døre, hvor jeg er vinduesforhandler for Outrup. Om sommeren hyres jeg ofte til at lave træterrasser i mange haver.Ønsker du tømrerhjælp, skal du blot sige til.Østergård´s Montage - din foretrukne tømrer i MidtjyllandØnsker du flere informationer om mine ydelser, skal du endelig kontakte mig. Brug gerne kontaktformularen på siden her - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

0anbefalinger

HBM - Byg & Anlæg

HBM - Byg & Anlæg

9600

HBM - Byg & Anlæg- Vi udfører din byggedrømHos HBM - Byg & Anlæg er vores målsætning, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi igennem god service, kvalitet i vores håndværk og professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring med alle former for tømrer- og entreprenørarbejde, og kan blandt andet være behjælpelige med: Udskiftning af døre og vinduer Renovering af hus, facade og ejendom Loft og gulvDu kan altid ringe til os for en uforpligtende samtale om dit kommende projekt, og vi kan give dig et tilbud. Vi står ligeledes altid til rådighed og vejleder gerne, og er af den overbevisning, at det er via kommunikationen med vores kunder, at vi når frem til de bedste slutresultater.TroværdighedHos HBM - Byg & Anlæg sætter vi en stor ære i at leve op til aftalte deadline, ligesom vi i hele processen ønsker at inkludere dig, så du altid føler dig tryg ved os. Virksomheden holder til i Aars, hvorfra vi servicerer vores kunder i en radius af cirka 50 kilometer. Tænker du, at vi er de rette til at udføre dit kommende byggeprojekt, og har du måske allerede en opgave på tegnebrættet, skal du altid være velkommen til at kontakte os, sammen finder vi frem til den rette løsning for dig.

0anbefalinger

Ascanius Byg

Ascanius Byg

2900

Står du overfor en renovation af dit hus og mangler kompetente fagfolk til at varetage opgaven - så skal du kontakte Ascanius Byg IVS. Vi er dit professionelle tømrerfirma i Hjørring, og vi kan hjælpe kunder til holdbare kvalitetsløsninger hver gang.Mit navn er Anders Ascanius, og jeg oprettede i 2018 mit firma for at hjælpe kunder nemt og sikkert igennem deres byggeproces. Visionen for firmaet er, at alle skal have mulighed for at bestille en dygtig fagmand, der altid leverer et veludført stykke arbejde. Det sikrer vi ved altid at holde os opdateret på, hvad der sker i branchen inden for blandt andet nye materialer og løsninger.Hos Ascanius tilbyder vi:Montering af døre, vinduer og køkkener Gulvlægning samt reparation af trægulve Taglægning med bl.a. betontegl, lertegl, naturskifer og bølgeeternit Tagkviste og tagrender Isolering med batts Tilbygninger, udestuer, ombygninger og nybygDansk Byggeri er din garantiFor at skabe ekstra tryghed i forhold til vores firma har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, som dækker vores kunder gennem Byg Garanti. Vi leverer altid et veludført resultat, men vi ved også, at mange kunder desværre også har dårlige erfaringer med byggesjusk. Med vores medlemskab og vores garanti for fagligt stærkt håndværk, er du dækket godt ind under dit byggeprojekt.Lad os høre mere om dit byggeprojektDu finder Ascanius Byg IVS i Hjørring, hvorfra vi kører ud til kunder i næsten hele landet. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, så kontakt os og lad os høre mere om dine boligdrømme.Vi glæder os allerede!

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send