Kunde billede

Malene Jakobsen

Oktober 2019

Træfældning
Sebastian udførte opgaven hurtigt, præcist og til vores fulde tilfredshed. Vi vil meget gerne anbefale Sebastian til andre.
Læs mere  

Kunde billede

Carina Jakobsen

September 2019

Nye lofter i hele huset
Vi har fået opsat nye gipslofte i hele huset, hvoraf nogle var akustikplader, hvilket sætter større krav til håndværkerens præcision. Sebastian var imponerende hurtig til at løse opgaven og resultatet
Læs mere  

Sebastian's Tømrerfirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Malene Jakobsen

Oktober 2019

5,0/5
Træfældning
Sebastian udførte opgaven hurtigt, præcist og til vores fulde tilfreds Læs mere  
Kunde billede

Carina Jakobsen

September 2019

5,0/5
Nye lofter i hele huset
Vi har fået opsat nye gipslofte i hele huset, hvoraf nogle var akustik Læs mere  

Sebastian's Tømrerfirma

Har du brug for en professionel tømrer til at varetage opgaverne i din bolig, så er Sebastian’s Tømrerfirma et godt og sikkert bud på en fagmand. Med flere års erfaring inden for faget kan vi tilbyde flotte og holdbare løsninger, der vil skabe stor glæde for boligens brugere. Vi kan være behjælpelige ved større og mindre projekter for både private kunder og erhverv, og der er altid fokus på kvaliteten. Har du et projekt, du søger hjælp til løsningen af, så kontakt Sebastian’s Tømrerfirma og lad os høre om den. 

 

Vi imødekommer dine forventninger

Hos Sebastian’s Tømrerfirma ønsker vi, at vores kunder får præcis det resultat ved deres boligprojekt, som de har ønsket sig. Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne samarbejdspartner, og vi lægger derfor stor energi i hver enkelt opgave, så vores kunder hurtigt og nemt kan få glæde af den løsning, vi har udført. Vi mener, at de bedste resultater skabes, når fagmand og kunde har et tæt samarbejde, og derfor sætter vi pris på en god dialog, hvor vi lytter til de tanker og ideer, der er til resultatet. Vi vil gennem hele vores samarbejde være til rådighed for vejledning omkring materialer og teknikker, hvis du skulle have behov for en professionel vurdering. 

 

Hos Sebastian’s Tømrerfirma kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Renovering og montering af døre og vinduer 
  • Forsatsvinduer
  • Fugeteknikeropgaver 
  • Køkkenmontage 
  • Trappemontage
  • Tag og tagrender
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger og udestuer
  • Kalkning
  • Opsætning af gardiner, persienner eller lamelgardiner

 

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på at få en fagmand, du kan stole på. Vi sætter en stor ære i at være pålidelige og overholder derfor alle indgåede aftaler med vores kunder, så de får en god og tryg oplevelse. Vi vil gennem hele vores samarbejde have en løbende dialog, så skulle der opstå noget uforudset, er du altid den første, der får besked. 

 

Få et godt tilbud på udførelsen 

Har du en opgave, du kunne bruge vores hjælp til varetagelsen af, så udarbejder vi hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan få løst din opgave nemt og hurtigt. For at komme i kontakt med os skal du blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Skive, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Ikast, Herning og Silkeborg.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme