Kunde billede

Mille Vistisen

September 2019

Skruefundament
Konstantin fra Screw-it, udførte en funderingsopgave for os ved Aarhus Universitet. Vi har været yderst tilfreds med både kvalitet, service og samarbejdet. Vi kan varmt anbefale Screw-it til din
Læs mere  

Screw-it

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Mille Vistisen

September 2019

5,0/5
Skruefundament
Konstantin fra Screw-it, udførte en funderingsopgave for os ved Aarhus Læs mere  

Screw-it

I Nyborg finder du Screw-it, der med 15 års erfaring kan hjælpe dig med dit tømrerprojekt. Vi har mange kompetencer og er sikre på, vi kan hjælpe dig frem til en løsning, du vil sætte pris på. Vi står gennem hele projektet til rådighed med råd og vejledning til vores kunder, så de kan få den løsning, de vil sætte mest pris på. Har du en opgave, du søger løst af professionelle fagmænd, så kontakt Screw-it og lad os stå for varetagelsen af opgaven.

 

Specialiseret i skruefundamenter

Hos Screw-it er vi specialiseret i skruefundamenter, der er en billigere og hurtigere løsning for vores kunder, når de søger at få etableret et nyt skur, carport, en ny terrasser, eller måske noget helt fjerde. Vi kan skabe et skruefundament på kort tid, så du kan komme i gang med udførelsen af dit boligprojekt.

 

Håndværk er en tillidssag

Hos Screw-it går vi højt op i at skabe et godt og tæt samarbejde med vores kunder, hvor der er plads til at stille spørgsmål, og hvor fagmanden lytter til de tanker og overvejelser, vores kunder har haft i forbindelse med deres boligprojekt. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge ved os som deres samarbejdspartner, da det er på baggrund af et godt og tæt samarbejde, de bedste løsninger bliver skabt.

 

Screw-it kan hjælpe dig med udførelsen af:

  • Lægning af trægulve
  • Legepladser
  • Skruefundament til bl.a. carporte, terrasser, udehuse m.m.
  • Diverse udendørs tømreropgaver

 

Vi holder dig gennem hele byggeprocessen opdateret omkring, hvor langt vi er, og hvad næste skridt er i retningen mod det færdige resultat, så vores kunder altid føler sig trygge. På den måde kan vi også løbende foretage justeringer, hvis der skulle være opstået et behov for dette. Kunne du tænke dig at få en dygtig fagmands vurdering af dit projekt, så står vi meget gerne til rådighed for en god dialog og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

 

Du finder os i Nyborg

Med base i det østlige Fyn kører vi til kunder i bl.a. Svendborg, Faaborg, Odense og Middelfart og resten af Fyn. Vi udfører altid kun opgaver, vi selv kan stå inde for kvaliteten af, og du er derfor altid garanteret et holdbart resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner.

 

Hvis du vil i gang med dit boligprojekt, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme