Safety-Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Safety-Byg

Vil du have tryghed og sikkerhed gennem hele dit byggeforløb, så skal du bede Safety-Byg om at varetage dine opgaver. Med mere end 20 års erfaring inden for tømrerbranchen har vi opbygget en masse kvalifikationer, der gør os i stand til at løse dine opgaver på bedste vis.

 

God dialog om dit projekt

Når du er kunde hos Safety-Byg, vil du blive mødt af dygtige fagmænd, der arbejder hårdt for at imødekomme de ønsker, du måtte have. For bedst at kunne indfri de behov, der måtte være, starter vi altid med at tage en god dialog med vores kunder. Her taler vi om de overvejelser, du har gjort dig, hvilke muligheder der er for at indfri det ønskede, og hvad vi skal tage højde for undervejs. Vi tilbyder altid at give vores bud på en løsning samt at vejlede omkring materialer og teknikker, så du på baggrund af dine ønsker og vores ekspertise kan træffe de valg, der i sidste ende giver dig de resultater, du ønskede dig.   

 

Hos Safety-Byg kan vi bl.a. varetage:

  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Taglægning
  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Garager og carporte
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Malerarbejde

 

Hvad enten du søger hjælp til en eller flere af ovenstående opgaver, tilbyder vi hos Safety-Byg gode og konkurrencedygtige priser. Vi udfører altid vores arbejde i bedste kvalitet, så du får et resultat, der både er flot og holdbart. Det mener vi giver de mest tilfredse og glade kunder. Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på dine opgaver, tilbyder vi hos Safety-Byg også at udarbejde sådan et til dig.

 

Din lokale fagmand i Munkebo

Står du over for et projekt, hvor du søger en kompetent tømrer eller maler til at udføre dit arbejde, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar herpå.

 

Fra vores adresse i Munkebo kører vi til kunder i bl.a. Odense, Nyborg og Bogense.

 

Vi hos Safety-Byg glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme