S. Jensen Entreprenørservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


S. Jensen Entreprenørservice

Trænger din have til en kærlig hånd, så kan vi hos S. Jensen Entreprenørservice hjælpe med dit jord-, beton- og gravearbejde. Vi har mere end 15 års erfaring bag os, men vores firma bygger på en lang familietradition, hvor jeg, Stefan Jensen, nu er 4. generation. Det er med stor stolthed og med stor passion, jeg fører familieerhvervet videre. Vi går højt op i at levere kvalitetsarbejde, så vores kunder altid kan få en god oplevelse med S. Jensen Entreprenørservice.  

 

Når kunden er tilfreds er vi tilfredse!

Når du samarbejder med S. Jensen Entreprenørservice, er din tilfredshed det mest afgørende for os. Vi ønsker, at alle vores kunder skal have en løsning, der lever op til deres forventninger og de krav, de har, og derfor arbejder vi hårdt på at imødekomme de ønsker, der er til resultatet. Vi afslutter først dit projekt, når du fortæller os, du er glad og tilfreds, da vi håber, du vil huske os, næste gang du står over for et projekt. 

 

Hos S. Jensen Entreprenørservice kan vi bl.a. være behjælpelige med:

 • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus 
 • Brolægning med brosten og kantsten 
 • Jord-, beton- og gravearbejde
 • Understøbning af fundament
 • Udgravning af kælder
 • Autoriseret kloakmesteropgaver
 • Dræn 
 • Minirensningsanlæg, septiktank og andre spildevandsløsninger
 • Slamsugning og kloakspuling 
 • TV-inspektioner 
 • Nedrivning 

 

Vi kan være behjælpelig ved både større og mindre opgaver og tilbyder altid vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser. Det vigtigste for os er ikke størrelsen på din opgave, men at du får et resultat, som du bliver glad for. Derfor hjælper vi både private kunder og erhverv med udførelsen af deres projekter. 

 

S. Jensen Entreprenørservice - Du finder os i Græsted 

Hvis du ønsker et nyt anlæg i haven, har en kloakopgave eller måske trænger til en ny indkørsel, så kan vi hos S. Jensen Entreprenørservice hjælpe med udførelsen. 

Vi står klar på vores adresse i Græsted, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Helsingør, Hillerød, Ølsted, Fredensborg, Lyngby, Hellerup og København. 

 

Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme