Rühlmann & Bentsen IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Rühlmann & Bentsen IVS

Rühlmann & Bentsen IVS er din maler i Roskilde, der kan hjælpe med udførelsen af dine maleropgaver. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor hjælpe dig frem til de bedste resultater i den højeste kvalitet. Ønsker du professionelle resultater i din bolig, så kontakt Rühlmann & Bentsen IVS og lad os hjælpe dig med varetagelsen heraf.

 

Hjælpen er altid til at få hos Rühlmann & Bentsen IVS

Når du samarbejder med Rühlmann & Bentsen IVS, ønsker vi at give vores kunder en god og tryg oplevelse. Vi starter derfor altid ud med en god dialog med vores kunder, hvor vi lytter til de forventninger og ønsker, vores kunder har til det kommende resultat. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vores kunder får en løsning de bliver tilfredse med, og derfor står vi altid til rådighed med kyndig vejledning omkring materialer, farvevalg og kvalitet, så vores kunder kan træffe de afgørende valg for deres projekt.

 

Hos Rühlmann & Bentsen IVS kan du få hjælp til:

  • Maling af døre og vinduer
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af gulve og karme
  • Maling af facader
  • Maling af fraflytningslejligheder
  • Maling af villaer
  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet

 

Vi hos Rühlmann & Bentsen IVS klarer både større og mindre projekter og udfører altid vores arbejde i høj kvalitet. Vi ønsker udelukkende at have glade og tilfredse kunder, og derfor går vi gerne langt for at indfri de ønsker og behov, vores kunder måtte have. Kunne du tænke dig at få en en professionel vurdering af dine maleropgaver, så står vi klar til at give dig gode råd og vejledning. Hvis du ønsker det, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan komme hurtigt i gang med udførelsen af dit projekt. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser.

 

Kontakt Rühlmann & Bentsen IVS - Din lokale maler i Roskilde

Ønsker du at komme i gang med udførelsen af dine projekter, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld blot vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder Rühlmann & Bentsen IVS i Roskilde, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Kirke Hyllinge, Solrød Strand, Hundige, Taastrup og resten af København.

 

Vi ser frem til at høre om dine maleropgaver!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme