Roskilde Kloak Renovering ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Roskilde Kloak Renovering ApS

Har du problemer med kloakken og brug for kloakservice eller reparation af kloakken, så er det Roskilde Kloak Renovering ApS, du skal kontakte. Vi rykker ud, når toilet, håndvask eller bruser er stoppet, selv efter du har renset afløbet. Vi bestræber os være de bedste i branchen og på at være din foretrukne kloakservice på Sjælland.

 

Roskilde Kloak Renovering ApS - Din specialist

Siden etableringen i 2016 har Roskilde Kloak Renovering ApS hjulpet kunder i lokalområdet, i Hovedstaden og nå resten af Sjælland med at få løst deres kloakproblemer. Med os i bagagen har vi dog flere års erfaring, der har sat os i stand til at varetage de fleste opgaver inden for branchen. Vi er derfor et godt bud på en samarbejdspartner, når du søger at få løst dine opgaver nemt, hurtigt og til gode priser.

 

Roskilde Kloak Renovering ApS kan være behjælpelige med:

  • TV-inspektioner af rør
  • Slamsugning og højtryksspuling
  • Afpropning
  • Strømpeforing
  • Punktrenovering af rør
  • Brøndrenovering
  • Forsikringsskader
  • Rottebekæmpelse  

 

Hos Roskilde Kloak Renovering ApS tilbyder vi døgnservice. Vi er derfor altid til rådighed, når uheldet er ude. Vores services tilbydes til private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Derudover kører vi altid med månedlige tilbud på forskellige produkter, så vores kunder altid kan forebygge skader og uheld.

 

Vi er et sikkert valg

Udover vores autoriserede kloakmestre, der alle er fagligt kompetente, har vi valgt at stille garanti til vores kunder ved at melde os ind i Dansk Byggeri og Danske Kloakmestre, der sætter en høj standard for deres medlemmer. Dansk Byggeri dækker for fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig altid for at levere et resultat, der er i høj kvalitet, så det ikke bliver nødvendigt at indfri garantien, men vi vil gerne stille den sikkerhed for vores kunder.

 

Har du brug for en kloakmester?

Skal vi hjælpe dig igennem dine kloakproblemer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at rykke ud fra firmaadressen i Roskilde og hjælpe, når vores kunder har brug for det. Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på dine kloakopgaver, tilbyder vi også dette. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme