Kunde billede

Karsten Larsen

November 2019

Godt arbejde
Fik fjernet et bed lagt fliser og oprettet gammel belægning indenfor aftalte rammer, hos en kunde, for kunne udføre min opgave, er super tilfreds med arbejdet, og bruger dem helt sikkert igen ☺️
Læs mere  

Ringsted Brolæggerfirma ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Karsten Larsen

November 2019

4,9/5
Godt arbejde
Fik fjernet et bed lagt fliser og oprettet gammel belægning indenfor a Læs mere  

Ringsted Brolæggerfirma ApS

Ønsker du også at nyde en god kop kaffe på en lækker terrasse i din have, eller ønsker du en ny indkørsel, der passer bedre til dine behov, så kontakt Ringsted Brolæggerfirma ApS og lad os få en god dialog omkring de ønsker, du har til dit haveprojekt. Vores dygtige fagmænd besidder alle de rigtige kompetencer til at imødekomme dine brolægningsopgaver. Står du med en opgave, du søger en dygtig fagmand til at løse, så kontakt Ringsted Brolæggerfirma ApS og lad os hjælpe dig frem til det bedste resultat.

 

Hvad du ønsker skal du få 

Hos Ringsted Brolæggerfirma ApS har vi mere end 25 års erfaring inden for branchen, og vi tør derfor godt love, at vi kan indfri de ønsker og behov, du har til det kommende resultat. Vi starter altid med at høre vores kunder om de tanker og ideer, de har haft i forbindelse med projektet, og ud fra disse vejleder vi med vores store ekspertise om, hvordan vi bedst kommer frem til de kommende resultater. Vi ønsker, at alle vores kunder får det resultat, de søger, og derfor værdsætter vi altid et godt og tæt samarbejde med alle vores kunder. 

 

Hos Ringsted Brolæggerfirma ApS kan vi blandt andet være behjælpelige med:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus 
  • Brolægning med brosten og kantsten
  • Chaussé sten
  • Stenterrasser - trappe -plateau 
  • Indkørsler 
  • Havegange og stier 
  • Fortove- Heller - Støttemure

 

Når du samarbejder med Ringsted Brolæggerfirma ApS, vil du altid blive mødt af dedikerede fagmænd, der yder en høj kundeservice. Vi ønsker at gøre vores kunders projektudførsler så nemme som mulige, og derfor lægger vi altid en god plan for udførelsen af dit projekt, så du ikke skal bekymre dig. Vi vil løbende holde dig orienteret om projektets fremskridt, så du altid ved, hvor langt vi er, og hvad næste skridt er i forbindelse med projektets udførelse. 

 

Du finder os i Ringsted

Hvis du ønsker de bedste resultater,så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag. Det eneste, du behøver at gøre, er at skrive få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder Ringsted Brolæggerfirma ApS - din lokale brolægger i Ringsted, og herfra kører vi til kunder på hele Sjælland og øerne, og er opgaven i Jylland, så lægger vi gerne vejen forbi dig.

Vi ser frem til at høre fra dig

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme