Renovation Fast

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Renovation Fast

I Greve er Renovation Fast klar til at hjælpe kunder med de opgaver og udfordringer, de står over vedrørende deres byggeprojekt. Vi har mange kompetencer inden for tømrer-, murer- og malerfaget, og vi kan derfor varetage alle de opgaver, vores kunder stiller os over for. Har du lyst til at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Hvem er Renovation Fast

Siden etableringen i 2015 har vi haft glade og tilfredse kunder, der har fået opfyldt de behov, de havde vedrørende deres boligprojekter. Vi ved, hvor vigtigt det er at imødekomme kundernes individuelle behov, og vi går gerne rigtig langt for at opfylde de krav, vores kunder måtte have. Når vi indgår i et nyt samarbejde, er det første vi gør altid at tage en god indledende dialog, hvor vi taler om, hvilke opgaver de er behov for bliver løst, hvilke metoder der er mulige, og selvfølgelig hvilke materialer der er tilgængelige. Det er vigtigt fos os at forventningsafstemme med vores kunder, så vi kan finde en fælles plan og ud fra den arbejde os i mål.

 

Hos Renovation Fast kan du få hjælp til:

  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Bad og toilet
  • Fliser og klinker
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Forsatsvinduer
  • Fugeteknikker
  • Malerarbejde inde og ude
  • Tilbygninger og udestuer

 

Til alle vores services tilbyder vi råd og vejledning, så vi kan finde den mest optimale løsning. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste, giver vores dygtige medarbejdere gerne vores bud på en løsning.

 

Vi er din lokale fagmand i Greve

Står du og mangler fagmænd til dit byggeprojekt, eller søger du måske et uforpligtende tilbud på en konkret opgave, så kontakt Renovation Fast og lad os give dig vores bud på opgaven. Du finder Renovation Fast, dit lokale tømrer-, murer- og malerfirma i Greve, hvorfra vi kører til kunder i hele Storkøbenhavn og også gerne lidt længere, hvis vores kunder ønsker det.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme