facebook tracking pixel RENOMA ApS er Tømrer i Horsens | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

RENOMA ApS

RENOMA ApS
CVR: 35831274
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Bygaden 42, 8700 Horsens
Etableret i 2014
2 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Tømrer

162anbefalinger

Søften Tagrenovering ApS

Søften Tagrenovering ApS

8382

Søften Tagrenovering ApS- tage, hvor andre tier!Skal du have lagt nyt tag, renoveret det eksisterende tag eller have isoleret, kan du med fordel ringe til Søften Tagrenovering. Med os ved roret kan du nemlig være sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Vi har mere end 20 års erfaring med de gængse tagtyper, og vi anvender kun miljøgodkendte kvalitetsprodukter og moderne udstyr. Hos os bliver det gjort ordentligt første gang.Dækker hele landetFirmaet beskæftiger i dag 13 medarbejdere, og vi dækker hele landet. Vi er nu store nok til altid at kunne finde den rette mand til den enkelte opgave. Du kan forvente at få besøg af både dygtige og høflige håndværkere, der ved, hvad de laver. Vi løfter blandt andet følgende opgaver:- Algebehandling- Efterisolering- Tagmaling- Lægning af tag i tegl, eternit, decra, betontagsten og Lindab ståltag- TagrenoveringGod behandling fra start til slutVi stiler efter, at du som kunde kan føle dig godt behandlet fra start til slut. Aftaler indgås for at blive overholdt, og vi holder dig løbende underrettet om arbejdets fremskred og om eventuelle ændringer. Inden vi kommer så langt, stiller vi vores ekspertise til rådighed, så du kan være sikker på at træffe en oplyst beslutning på det bedst mulige grundlag.Vi er derudover medlem hos Tagprofferne, Tagmalerforeningen og hos Byg Garanti-ordningen. Du kan derfor føle dig ganske tryg i vores varetægt.

13anbefalinger

Ideal Byg V Klaus Kristiansen

Ideal Byg V Klaus Kristiansen

9000

Ideal Byg v/ Klaus Kristiansen- din tømrermester med sans for detaljenSkal taget skiftes, eller skal du have bygget et perfekt sommerhus på din nyerhvervede grund? Så er jeg den rigtige tømrermester at tage fat på. Jeg løfter både små og store tømreropgaver, og jeg er desuden specialiseret i at renovere boliger, der skal sælges, hvor de små detaljer gør den store forskel.Ideal Byg er:- Tømrermester Klaus Kristiansen- Udlært fra et af Danmarks ældste tømrervirksomheder i 1999- Selvstændig siden 2004Jeg startede firmaet op i 2012, og inden har jeg arbejdet som selvstændig tømrermester i Norge siden 2004. Min kone trak mig dog til hjemstavnen igen efter otte år i Bergen. Der er selvfølgelig nogle forskelle på, hvad man arbejder med, og jeg har derfor både bygget spændende bjælkehytter og lagt tag i 50 kilo tunge sten af skiffer. Det er der ikke så mange håndværkere, der har erfaring med herhjemme. En alsidig håndværkerJeg arbejdede i en årrække som udlært svend for et af Danmarks største sommerhusleverandører, og jeg har derfor bygget sommerhuse på snart sagt alle de danske kyster. Jeg er desuden tilknyttet et firma på freelancebasis, som jeg laver akustikarbejde for, hvilket er blevet lidt af en niche for mig.Personlig og god serviceJeg er stolt af mit håndværk og det kvalitetsarbejde, jeg leverer til mine kunder. Jeg er perfektionistisk, og jeg efterlader altid min arbejdsplads rydelig både undervejs, og når byggeprojektet er færdigt. Jeg gør mit bedste for hver gang at leve op til en høj standard, der selvfølgelig leveres til den aftalte tid. Ved større projekter har jeg en række samarbejdspartnere, som jeg løfter opgaven med i fællesskab. Fordelen ved, at der kun er mig i firmaet er, at det er mig, du har kontakt med fra start til slut. Jeg lægger stor vægt på den personlige kundekontakt. Kontakt mig uforpligtendeJeg kører fra Århus til Skagen – eller gerne endnu længere for den rigtige opgave. Så tøv ikke med at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt.

24anbefalinger

Fredlev Byg

Fredlev Byg

8700

Fredlev Byg- gør det rigtigt første gangDer skal være styr på sagerne - og det er der, når jeg går i gang! Grundig planlægning og viden om alle aspekter af opgaven er for mig alfa og omega. Det er det, der gør, at jeg arbejder effektivt med et godt flow og altid formår at levere helstøbte projekter af høj kvalitet.Lidt om osMichael Fredlev er navnet, og jeg har drevet Fredlev Byg sammen med to ansatte siden 2008. Selv har jeg 10 års erfaring som tømrer, og som firma påtager vi os både større entrepriseprojekter og mindre serviceopgaver. Her følger et udpluk af de opgaver firmaet har stor erfaring med:- Gulvlægning- Køkkenmontering- Gipslofter- og vægge- Træterrasser- Tagkonstruktion og undertage- Vinduer og døre- Garager, carporte og skure- Nybyg- Tilbyg- Ombyg- RåhuseNem at snakke medFriheden og den friske luft er det bedste ved mit arbejde. Derfor bliver du altid mødt af et smil, når jeg kommer forbi. Jeg får desuden ofte at vide at vide, at jeg altid er nem og rar at snakke med.Tager os tid til at få en god snakDa firmaet ikke er større, end det er, giver vi os god tid til vores kunder. Vi sætter os gerne ned og drikker en kop kaffe, mens vi snakker om, hvad du har i tankerne. Og er det nødvendigt at udføre arbejdet på et lidt skævt tidspunkt, er det også noget, vi kan finde en løsning på.

8anbefalinger

Mureren v/ Rene Turhan

Mureren v/ Rene Turhan

4242

Mureren v/Rene Turhan- alt i renovering og mindre byggeri Er I på udkig efter en pligtopfyldende og vellidt murer, som gør sit bedste for at tilfredsstille sine kunder - og som tør sige sin ærlige mening? Så er Mureren v/Rene Turhan det helt rigtige murerfirma at ringe til. Vi er et firma fra Skælskør med mange årtiers erfaring i alle former for små og store byggeopgaver. Vi tilbyder alt inden for murerfaget: - Nybyg og tilbyg- Tag- Facader- Renovering/vedligehold -TotalentrepriseEn god dialog 'Altid overholdte aftaler' er et gængs udtryk blandt håndværkere, men i realiteten en umulighed. Tidsplaner forskydes og akutte opgaver opstår, men hos Mureren v/Rene Turhan informerer vi vores kunder, så snart der bare er en lille forsinkelse eller komplikation. Så sidder vi fast i trafikken, trækker foregående opgave ud eller noget helt tredje, så ved I det altså med det samme. Ingen faste arbejdstider Vi har ingen faste arbejdstider, for vi planlægger vores opgaver efter jeres tidsplan. Måske ønsker I at være hjemme, når projektet står på, så I kan være med ind over det hele - måske ønsker I, at vi skal komme i weekenden eller I ferien, når I er væk. Det hele kan lade sig gøre! En god rådgivning er en ærlig rådgivning Nogle kunder har allerede købt materialerne, før de ringer til mureren, og desværre passer flisernes størrelser og former ikke altid til de rum, som de er tiltænkt. Det betaler sig at lytte til Renes anbefalinger, for med benene i murerbranchen siden teenagealderen ved han, hvad han taler om. En ærlig håndværker, der kan sit kram, og som er utrolig fleksibel - det er, hvad vi stolte kan præsentere hos Mureren v/Rene Turhan.

5anbefalinger

Baw Byg Og Konstruktion

Baw Byg Og Konstruktion

8250

BAW Byg og Konstruktion- gør det ordentligt første gang!Skal du have bygget nyt hus, lavet en tilbygning, eller skal hele huset renoveres? Hyrer du mig til opgaven, får du ikke blot en dygtig tømrer. Jeg er nemlig også udlært byggetekniker, hvilket betyder, at jeg også kan stå for al projekterings -og tegnearbejdet. Det kan spare dig for en masse udgifter, da det er samme person, der tegner og bygger. Stor indsigtNavnet er Benjamin, og jeg har arbejdet som selvstændig tømrer siden 2005. Jeg har altid interesseret mig for byggeri, og da jeg både har beskæftiget med byggeri på det et teoretisk og fagligt plan, har jeg en god indsigt i alle byggeriets facetter. Jeg udfører følgende opgaver inden for tømrerfaget:- Nybyggeri- Tilbygning- Renovering- Ombygning - Tag- Døre og vinduer- Terrasse- Udestue- Balkon- Køkken- Gulv, loft og væg- Efterisolering- Træhus- Sommerhus- Montering af præ fab. og samlesæt Lidt af en perfektionistJeg sætter en stor ære i at gøre det rigtigt første gang, og du kan være sikker på, at den pris jeg gav i starten holder hele vejen igennem. Min baggrund gør nemlig, at jeg kan overskue alle detaljer i selv større projekter. Dermed kan jeg give et helt præcist og meget detaljeret tilbud. Jeg løser opgaver overalt i Østjylland, og har du lyst til, at jeg kommer forbi og ser på dit projekt, skal du blot ringe eller skrive.

24anbefalinger

Renco Byg ApS

Renco Byg ApS

8723

Renco Byg ApS- faglig stolthed og stærke kunderelationerMange års erfaring og en vidtfavnende håndværksmæssig bredde betyder, at du trygt kan kontakte Renco Byg ApS angående alt fra mindre reparationer til store byggeprojekter. Vi er et tømrerfirma, men også rustede til at udføre andre håndværksopgaver, som når huset skal isoleres eller badeværelset piftes op. Takket være et fast samarbejde med arkitekter og underentreprenører tilbyder vi også totalentreprise.Den bedste løsning i LøsningTømrer og glarmester Rene Holm Jørgensen startede firmaet for mere end 15 år siden og har selv over 25 års erfaring som håndværker. Vi er fire mand i firmaet, som holder til i Løsning. Herfra kører vi ud i Midt- og Østjylland for at udføre opgaver indenfor ombygning, tilbygning og splinternyt nybyggeri.Vi tilbyder blandt andet:- Alle former for tømrerarbejde (bl.a. køkken, vinduer, døre og garager) - Tagarbejde- Papiruldsisolering- Totalentreprise- Alt inden for badeværelserDesuden udfører vi også glarmesterarbejde og mindre mureropgaver.Veludført arbejde giver flere kunderDu kan stole på, at vi leverer det forventede resultat til tiden og til den aftalte pris – og som ekstra sikkerhed er vi medlem af garantiordningen BYG. Erfaringen er, at glade kunder giver anbefalinger videre, så på den måde er veludført arbejde altid den bedste forretning. Desuden skal det ikke være en hemmelighed, at vi personligt får noget ud af at levere et godt resultat: Når et nyt tag har forskønnet en bygnings udseende, kan vi stolt rette ryggen og veltilfredse holde fyraften.Hvordan kan Renco Byg ApS hjælpe dig? Giv os et kald.

29anbefalinger

Jens Ove Hansen. Tømrer og Bygningssnedker ApS

Jens Ove Hansen. Tømrer og Bygningssnedker ApS

6971

Jens Ove Hansen Tømrer- og Bygningssnedker ApS- kun kvalitetsløsninger Hvis du vil have stabile håndværkere, hvor kvaliteten er helt i top, er det os, du skal have fat på. Jens Ove Hansen Tømrer- og Bygningssnedker ApS er et mindre firma med to mand, der dækker lokalt i og omkring Spjald indenfor en radius af ca. 30 km, men vi kører gerne længere hvis opgaven byder det. Vi klarer alle opgaver indenfor tømrer snedker faget såsom:Nybygninger Tilbygninger Ombygninger Nyt Tag, ect.Vi er en del af Papiruld Danmark Jeg, Jens Ove Hansen, startede firmaet op i 1993, fordi jeg efterhånden fungerede selvstændigt i det firma, hvor jeg var svend. Samtidig kunne jeg få fokus på det, jeg synes er vigtigst ved vores fag, nemlig kvaliteten, og det er det stadig den dag i dag. Jeg er ikke i tvivl om, at det er derfor, kunderne vender tilbage gang på gang, og det er det, vi lever af. To mand er helt perfektFirmaet har været helt oppe på 20 mand i perioder, og i dag er vi to. Det er sådan, jeg vil have det, for så kan jeg selv have fingrene med i alle dele af processen. Jeg sætter både pris på kundekontakten, planlægningen og det konkrete håndværk, og det kan jeg tage del i, når firmaet ikke et større. Underbyder ikke for at få arbejdeVi er sandsynligvis ikke de billigste på markedet, men vi vil ikke underbyde os selv for at få arbejde. Det kan vi simpelthen ikke stå inde for. Hos os er det vitterligt kvalitet frem for kvantitet, der er det vigtigste. Opgaven er for os først afsluttet, når du er tilfreds, og det ved vi, at du bliver, når du vælger os til opgaven. 100 % dansk papiruldJeg isolerer kun med papiruld fra Papiruld Danmark, som er 100 % dansk, og som uden tvivl er det bedste kvalitetsprodukt på markedet. Dette betyder også, at jeg ikke går efter at være billigst - men bedst! Papiruld er super energivenligt, og der er ingen grænser for, hvor man kan isolere med det. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. 

4anbefalinger

Østjyllands Tømrerfirma v/Bo Bælum

Østjyllands Tømrerfirma v/Bo Bælum

8382

Leder du efter et tømrerfirma, der kan hjælpe dig med alle opgaver inden for tømrerfaget? Østjyllands Tømrerfirma v/Bo Bælum tilbyder dig medarbejdere med op til 16 års erfaring, der gladeligt deler ud af kompetencer.Vi rykker ud til kunder i Aarhus, Randers, Grenaa, Horsens, Skanderborg og resten af Midtjylland. Bor du her, og har du brug for kompetent tømrerarbejde, må du ikke tøve med at kontakte netop os.Vores mange ydelser til digSom sagt udfører vi alt inden for tømrerarbejde, og det dækker over en lang række af opgaver. Her er et udpluk af de ydelser, vi oftest bliver hyret til:Træterrasser med og uden overdækning Montering og reparation af trægulve Køkkenmontering Montering af vinduer og døre TagopgaverOg meget, meget mere. Behøver du hjælp til en opgave, der ikke findes på listen herover, skal du kontakte os alligevel. Vi har otte friske og dygtige medarbejdere, der alle glæder sig til at løse dine opgaver, så du får det resultat, du drømmer om.En dygtig håndværker er guld værd for dit projektDet kan altid betale sig at bruge lidt tid på at finde en kompetent tømrer, der kan varetage dit projekt. Vi garanterer, at vi altid har kundens ønske for øje, når vi arbejder på tømrerprojekter. Det har vi, fordi kundens tilfredshed er vigtig.Østjyllands Tømrerfirma v/Bo Bælum - dit midtjyske tømrerfirmaEr du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig, må du endelig kontakte os. Så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og udformer en god pris.Benyt dig af kontaktformularen på siden her - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

10anbefalinger

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS

Tømrerfirmaet Bak og Christensen ApS

6715

Tømrerfirmaet Bak & Christensen ApS- først og fremmest kvalitetDet bedste ved vores arbejde er at opleve ting lykkes og se, hvordan frugten af ens anstrengelser skaber værdi for vores kunder. Vi er et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der tager vores fag seriøst, og som sætter alt ind på at gøre vores kunder tilfredse. Vi udfører alle typer opgaver inden for tømrer/snedker-faget - og tage er vi desuden særligt dygtige til.Kontakt os, hvis du brug for professionel assistance til noget af følgende:Vinduer og døre TagarbejdeRenoveringerNye gulveKøkkenmonteringOm- og tilbygningLofterServiceopgaverNybyg af parcelhuseEfterisoleringMedlem af TagProfferneVi er medlem af TagProfferne, som er en landsdækkende sammenslutning af håndværkere med en certificeret uddannelse i alle aspekter af tagkonstruktioner. Vi har gennemgået et specielt kursusforløb, hvor vi er blevet certificeret bygningsdelekspert i tagkonstruktioner på Tag-akademiet i Aalborg. Det sikre valg i SydvestjyllandVi holder til i Sydvestjylland, hvor vi efterhånden har skabt os et godt ry. Vi kører ud til kunder i en radius af ca. 50 kilometer, og som garanti for det arbejde vi udfører, er vi medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti-ordningen. Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om dit projekt. Vi kommer også gerne en tur forbi og ser på det med egne øjne.

14anbefalinger

Thorup Byg IVS

Thorup Byg IVS

8930

Thorup Byg har erfaring fra midten af 80erne med et bredt udsnit af de forskellige faggrupper indenfor byggebranchen. Thorup Byg er hjemhørende i Randers, og arbejder primært i Århus amt, men yder landsdækkende service, alt efter opgavens karakter. Der udføres mange forskellige murer-, tømrer- og gulvlægningsopgaver for både private, boligforeninger, offentlige institutioner og virksomheder. Eksempelvis:Conteco    Beton til din boligKøkken Badeværelse Udskiftning af vinduer Nyt tag Vådrumsvinyl Gulvarbejde Epoxy Stentæppe Generel renovering Specialløsninger Derudover udføres også totalentrepriser i samarbejde med andre kompetente leverandører. Det vigtigste på lang sigt er ikke prisen, men derimod slutresultatet. Udførelse af arbejdet i højeste kvalitet med den rette finish. Der er stor kærlighed til håndværket, hvor der sættes pris på de anderledes og detaljeorienterede løsninger, der giver håndværket et unikt twist.  Det er én gang at betale den rette pris, og forhåbentlig mange år at glæde sig over resultatet.Ring 29218890 for en uforpligtende snak om netop dit projekt, stort som lille.

5anbefalinger

Byggeservice ApS

Byggeservice ApS

7870

Tømrermester Kristian Skriver-kvalitet til konkurrencedygtige priserVi er et solidt, kvalitetsbevidst firma, der i mere end 36 år har leveret alsidigt tømrer- og snedkerarbejde til tilfredse kunder i Skive og i resten af Midtjylland. Kundernes tilfredshed er vores første prioritetDu kan altid få fat i os, og vi giver os god tid til at lytte til dine ønsker og til at svare på dine spørgsmål. Søger du råd og vejledning, deler vi rundhåndet ud af vores store erfaring. Vi overholder alle aftaler, og vi kunne ALDRIG finde på at sende uforudsete regninger videre til vores kunder. Faglighed og finishVi er alle fagudlærte, og vores faglige stolthed gør, at vi aldrig afslutter et job, uden at finishen er i orden. Vi har vores eget snedkerværksted, hvor vi kan udføre specialopgaver, og vi samarbejder desuden med landets bedste leverandører. Vi er alsidige, men særligt gode til:-&nbspMontering af vinduer og døre-&nbspAt skifte tag-&nbspGulvlægning -&nbspTotalentrepriseGarantiordningVi er medlem af arbejdsgiverforeningen DST, og dermed følger der en gratis garantiordning med, når du bestiller vores arbejde. Har du brug for et godt råd eller et uforpligtende tilbud?Ring til os, hvis dit hus skal renoveres, eller du skal bygge nyt. Det kan også være, du blot vil have slebet et gulv eller bygget en vægreol. Vi klarer det hele, og vi glæder os til at give dig et godt tilbud.

1anbefalinger

Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS

8981

Med mere end 16 års erfaring er vi hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS et godt og sikkert valg, når du skal have udført dine boligprojekter. Vores medarbejdere besidder alle mange kompetencer, der sætter os i stand til at imødekomme vores kunders ønsker og krav. Står du med et projekt, du søger professionelle fagfolk til at løse, så står vi hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS klar til at rykke ud til dig.Hvilke ønsker og behov har du?Hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS lægger vi vægt på at gøre vores forarbejde godt. Vi tager derfor altid en grundig dialog med vores kunder, inden vi påbegynder arbejdet, hvor vi taler om de forskellige løsninger, der er mulige for at komme tættest på de ønsker og behov, vores kunder har givet udtryk for. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, står vi selvfølgelig også klar til at give dig vores bud, hvis du skulle ønske det.Hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS kan du få hjælp til:Facaderenovering Renovering og sanering Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Taglægning, tagvinduer, tagkviste og tagrender Montering af døre og vinduer Gulvlægning og reparation af trægulve Køkkenmontage Trappemontage Fugeteknikeropgaver Snedkeropgaver LegepladserUanset størrelsen på dit boligprojekt, så er vi sikre på, vi kan finde en løsning, du vil blive glad for. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og du vil derfor altid modtage en løsning i høj kvalitet, når du beder os om at varetage opgaven. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du nemt kan komme i gang med dit projekt.Skal Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS være din samarbejdspartner?Kunne du tænke dig at få begyndt på dine tømrer- og snedkeropgaver, og mangler du firmaet til at varetage dem, så kontakt Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater. Skriv blot få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.Vi har base i Spentrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hobro, Randers, Hammershøj og Ørum - og også gerne hjem til dig.Vi glæder os til at høre om dine boligprojekter!

0anbefalinger

An-Pa-Byg ApS

An-Pa-Byg ApS

8300

Jeg startet eget tømrerfirma i 1972 med alt  rep arbejde samt byggeri af villaer på egne opkøbte grunde, Byggefirmaet  An-Pa-Byg blev stiftet i 1983 og har udført villa byggeri på  egne grunde til vidre salg , samt udført diverse tømrerarbejde, i  1995 gik jeg over til og udfører byggeri i hovedentreprise efter kontrakt til kunder (se hjemmeside ca 3-4 pr år) der blev også udført rep tømrerarbejde. Finanskrisen kostet AN-PA-BYG mange penge , tilførte firmaet penge af egen midler , som følge deraf valgte at stoppe med hovedenterpriser, og kun tømrerarbejde derefter.Da jeg har kørt firmaet i over 40 år og under nedtrapning ønsker mindre opgaver, og også ud fra andre vurderinger, har jeg en mindre timeløn på 295 kr pr time + moms eller aftalt fast pris. Så ønsker i en snak om byggeri så mener jeg helt klart jeg kan hjælpe jer, stor erfaring og top kvalitet  i alt inden før byggeri, Er udlært tømrer samt byggetekniker samt mange kurser mv   er medlem af Dansk Byggeri .      (Foto fra 2019)  . An-Pa-Byg ApS kan bl.a.være behjælpelig inden for følgende områder:Gulvlægning Renovering og montering af døre og vinduer Taglægning og tagkviste Tilbygninger og udestuer Garager og carporte Rådgivning om bl.a. fugt og svamp Alle former for tømrerarbejde inde og ude  Skal jeg hjælpe dig ?Lyder An-Pa-Byg  som firmaet for dig, så tøv ikke med en snak. Jeg står klar til at give råd og vejledning, An-Pa-Byg  holder til i Odder, Og har en radius på ca 50 km Jeg ser frem til at høre om dine byggeprojekter. 

0anbefalinger

Odder Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Odder Tømrer- og Snedkerforretning ApS

8300

Odder Tømrer og Snedkerforretning ApS- Sammenhæng mellem pris og kvalitetNår tiden er inde til at investere i nye vinduer og nyt tag, så er Odder Tømrer og Snedkerforretning ApS det helt rigtige firma at kontakte! Virksomheden har eksisteret siden 1997 og omfatter et erfarent og fleksibelt team på 14 mand. Vi klarer alle former for tømreropgaver, og firmaet er både certificeret vinduesmester hos VELFAC og vinduesrådgiver hos VELUX. Vi har særlig ekspertise i: - Tag- Vinduer og døre- Tilbygning og ombygning- Køkken og badeværelseStort og småt - alt er lige godtTraditionelt tømrer- og snedkerarbejde, tilbygninger, renoveringer, nybyggerier - uanset hvad vi foretager os, så hænger pris og kvalitet sammen. Der er ikke en opgave, som er for lille til at være vigtig eller for stor til at være mulig - vi har mand nok til det hele. Desuden kører vi i en radius af 40-50 kilometer fra Odder, og uanset hvad vi laver, så er du omfattet af Dansk Byggeris garantiordning, Byg Garanti. Ansvar for fremtidens håndværkere Man kan ikke brokke sig over, at der ikke er nok tømrersvende, hvis man ikke selv bidrager til oplæringen af nye folk. Det er vores helt klare holdning, og derfor har vi altid ansat flere tømrerlærlinge på forskellige uddannelsesniveauer ad gangen. Hvem står bag firmaet?Odder Tømrer og Snedkerforretning ApS er ejet og ledet af Peder Skipper, som siden 1980 har haft sin daglige gang på byggepladser. Så du er altid i trygge hænder, når du ringer - og han giver dig uden tvivl et godt, uforpligtende tilbud!

0anbefalinger

SiCaLa V/ Lars Pihl

SiCaLa V/ Lars Pihl

2300

Tømrerfirmaet SiCaLa v/Lars Pihl er et traditionelt tømrerfirma etableret i 2012. Vi tilbyder alt inden for tømrer- og snedkerarbejde og altid i den bedste kvalitet. Med vores lange erfaring har vi opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge gennem hele projektet, og derfor vil vi gøre alt, vi kan for at få et godt samarbejde med alle vores kunder.Altid korrekt udført arbejdeHos SiCaLa v/Lars Pihl er vores kunders tilfredshed helt afgørende. Derfor udfører vi altid arbejdet i høj kvalitet, så vores kunder får det resultat, de ønsker. Alle fagfolk hos os har den bedste uddannelse og øje for selv de mindste detaljer. Vores store viden giver kunderne mulighed for at få råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer og teknikker - og giver mulighed for at få en unik og kreativ løsning. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, og ud fra dem finder vi sammen ud af den løsning,, der er den bedste for dig!Hos SiCaLa v/Lars Pihl kan vi bl.a. udføre:Gulvlægning Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Nybyg Taglægning, tagrender og tagkviste Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Fugeteknikeropgaver Snedkeropgaver Diverse tømreropgaver inde og udeMed mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget er der ikke den opgave, vi ikke kan løse. Hvis du ikke finder præcis den opgave, du søger på listen, skal du ikke fortvivle, men i stedet give os et kald, så er vi sikre på, vi kan finde en løsning. Har du brug for at få et uforpligtende tilbud på projektets udførelse, udarbejder vi også gerne et sådant til dig. Vores arbejde bliver udført til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.Du finder os her!Lyder SiCaLa v/Lars Pihl som en samarbejdspartner for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Du finder os i København, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Dragør, Roskilde, Køge og Farum.Vi ser frem til at høre fra dig!

0anbefalinger

Højbjerg Hus Og Have V/ Richard Charles Seddon

Højbjerg Hus Og Have V/ Richard Charles Seddon

8270

Hos Højbjerg Hus Og Have har vi stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde og god service - til den aftalte tid og pris. Derudover giver vi vores kunder gode råd og vejledning, som passer præcis til deres behov og ønsker. Vi har over 20 års erfaring og 7 dygtige medarbejdere, som står til din rådighed. Vi udfører både anlægsarbejde og murerarbejde.Vi laver alt i anlægs- og havearbejdeMåske skal du have lagt fliser i indkørslen, måske ønsker du en total nyanlægning af din have eller måske er det “bare” hækkene, som trænger til klipning? Uanset opgaven kan vi hjælpe dig med alt inden for have og anlæg.Hos Højbjerg Hus og Have udfører vi bl.a.: Græsslåning Hækklipning Ukrudtsbekæmpelse Beplantning Beskæring Alt murerarbejde Fliser og klinker Og meget mere..Din tryghed i processen betyder alt for os - derfor kan du stole på, at vi leverer et ordentligt stykke arbejde. Vi gør meget ud af at have en løbende dialog, så du altid er orienteret om processen og om hvordan opgaven forløber. Dette gør, at vi opnår det bedst mulige resultat, da vi undgår misforståelser og forvirring.Mindre tømrerarbejde Vi udfører også mindre tømrerarbejde, fx: tilbygning, carport, garage, skure, hegn/raftehegn og alt i renovation og udskiftning af døre og vinduer.Murerarbejde i Aarhus og omegnTrænger badeværelset til nye klinker eller overvejer du en tilbygning? Hos Højbjerg Hus Og Have løser vi alt inden for murerfaget.Din anlægsgartner og murer i AarhusVi holder til i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Vi løser både store som små opgaver, og uanset om det drejer sig om din private bolig, dit sommerhus eller en virksomhed eller institution, kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på opgaven.Du er altid meget velkommen til at kontakte os - så kan vi tage en snak, så vi kan høre om den opgave, du skal have løst. Vi glæder os til at høre fra dig!

0anbefalinger

MRH Entreprenøren

MRH Entreprenøren

9800

MRH Entreprenøren er en virksomhed, som startede tilbage i 2009 under navnet M H Græs med hovedsageligt græsslåning. Sidenhen er firmaet blevet til MRH Entreprenøren, som beskæftiger sig med alt forefaldende entreprenørarbejde. Vi løser alle opgaver inden for jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde.Mit navn er Morten og jeg er indehaver af MRH Entreprenøren. Jeg er garant for godt håndværk og veludført arbejde. Det er vigtigt for mig at aflevere et stykke arbejde, som jeg kan være stolt af, og som mine kunder bliver glade for. Som person er jeg glad, rolig og smilende og i godt humør. Det håber jeg smitter af, og at mine kunder får en tryg og god oplevelse, så de også får et smil på læben.Jeg overholder aftaler og kommer til den aftalte tid. Når jeg er færdig med selve arbejdet, så sørger jeg for at rydde godt og pænt op - ellers er opgaven jo reelt ikke færdig, synes jeg.MRH Entreprenøren udfører bl.a. disse opgaver: Jord- og betonarbejde Anlægsgartnerarbejde Planering Haveservice Træfældning og beskæringer Brolægning BelægningMRH Entreprenøren - din entreprenør i NordjyllandVi holder til i Hjørring, og herfra dækker vi hele Nordjylland og arbejder fx ofte i Sindal og Hirtshals. Skal vi også løse en opgave for dig?Ønsker du vores hjælp til jord- og betonarbejde samt anlægsgartnerarbejde, eller har du spørgsmål til vores ydelser? Eller er du klar til at gå i gang og ønsker et uforpligtende tilbud? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Indtast de få oplysninger i vores kontaktformular, eller giv os et kald. Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

Cato H Jacobsen Snekker

Cato H Jacobsen Snekker

3550

0anbefalinger

MR/Handyman

MR/Handyman

8210

Jeg ved, hvad godt håndværk er, og med mere end 20 års erfaring som handyman har jeg gennem tiden været i berøring med mange forskellige opgaver. Jeg kan derfor hjælpe dig med alle de udfordringer, du kan møde i hjemmet, og jeg løser både opgaver inde og ude.Mr/Handyman klarerTømrerarbejde Malearbejde Murerarbejde FacaderenoveringFor mig i Mr/Handyman er ingen opgaver hverken for store eller for små. Jeg tager mig både af køkkeninstallationer, opmuring eller nedrivning af vægge, facaderenovering, loftsopsætning og gulvlægning, lige som jeg med samme entusiasme møder op, hvis du skal have hjælp til at hænge lys og et par hylder op.Jeg udfører mit arbejde til punkt og prikke hver gang, og sætter en stor ære i, at du føler dig i trygge hænder, når du vælger Mr/Handyman. Det er min garanti til dig: kvalitetshåndværk er mit varemærke.Din handyman i MidtjyllandMr/Handymand har base i Aarhus, men jeg kører gerne til alle afkroge af Midtjylland for at løse forskellige opgaver. Jeg tager desuden også gerne turen hjem til dig, der bor i Østjylland og Vestjylland for at sørge for, at du får løst din udfordring på den bedste måde.Har du en opgave til mig, skal du bare udfylde kontaktformularen her på siden - så kontakter jeg dig.

0anbefalinger

RL Byg & Montage ApS

RL Byg & Montage ApS

7120

Få en tryg byggeproces med RL Byg & Montage ApS som din kompetente samarbejdspartner. Vi har siden 2006 hjulpet kunder frem til de bedste tømrer- og snedkerløsninger og er sikre på, vi også kan finde en løsning, der vil leve op til dine forventninger. Vores dygtige fagmænd brænder for at udføre kvalitetsløsninger i din bolig og give dig en service ud over det sædvanlige - Så har du opgaven, så er vi firmaet til at løse den!Fagmænd du kan stole påNår du samarbejder med RL Byg & Montage ApS, kan du være sikker på at få en god rådgivning omkring udførelsen af dit projekt. Vores mange år i branchen har givet os et bredt og dybdegående kendskab til mange typer af opgaver, og vi kan derfor altid hjælpe vores kunder med svar på de spørgsmål, de måtte have omkring deres boligprojekt. Vi hos RL Byg & Montage ApS sætter stor ære i at have et godt og tæt samarbejde med alle vores kunder, og derfor er det en selvfølge for os at overholde alle indgåede aftaler, så vores kunder kan få en tryg oplevelse med os som deres samarbejdspartner.Hos RL Byg & Montage kan du få hjælp til:Renovering og montering af døre og vinduer Køkkenmontage Trappemontage Gulvlægning og reparation af trægulve Snedkeropgaver Garager og carporte Tilbygninger og udestuer Diverse tømreropgaver inde og udeNår du samarbejder med RL Byg & Montage ApS, får du en dygtig samarbejdspartner, der hjælper dig fra idefasen og frem til det færdige resultat. Vi er aldrig mere end et opkald væk, så skulle der opstå behov for dialog, spørgsmål eller justeringer i byggeprocessen, er vi altid til at få fat på. Kunne du tænke dig at få en god dialog med dygtige fagmænd omkring udførelsen af dit byggeprojekt, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan komme nemt i gang med udførelsen af dit projekt.Kontakt RL Byg & Montage ApS allerede i dagHvis du ønsker at få løst dine boligprojekter med et professionelt resultat, så kontakt RL Byg & Montage ApS og lad os hjælpe dig. Vi har base i Vejle Øst, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Kolding, Horsens og Billund.For nem og hurtig kontakt skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.Vi glæder os til at høre fra dig!

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send