Rahn Byg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Rahn Byg ApS

Rahn Byg ApS er din lokale fagmand i Esbjerg, som beskæftiger sig med mange typer af tømreropgaver for private og erhvervskunder. Vi har mere end 10 års erfaring inden for faget, og kan derfor tilbyde løsninger i høj kvalitet, som er holdbare og med et flot finish. Står du med et boligprojekt, du søger en dygtig samarbejdspartner til at varetage, så kontakt Rahn Byg ApS og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater.

 

Renoveringsprojekter efter dine ønsker og behov

Hos Rahn Byg ApS arbejder vi hver dag hårdt for at indfri vores kunders ønsker og behov, så de kan få en løsning, der lever op til deres forventninger. Vi sætter os altid grundigt ind i vores kunders ønsker og behov ved at tage en god indledende dialog omkring de udfordringer, de har i deres bolig i dag. Når vi ved, hvilket resultat vores kunder ønsker, er det nemmere for os at rådgive om de løsninger, der er mulige for at opnå det ønskede resultat. Vores løsninger skabes altid ud fra dine ønsker, da vi mener, at alle vores kunder fortjener en bolig, der afspejler deres smag og stil.

 

Hos Rahn Byg ApS kan du få hjælp til:

  • Renovering af døre, vinduer, lofter m.m.
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Fugeteknikeropgaver
  • Forsatsvinduer
  • Køkkenmontage
  • Gulvlægning og reparation af trægulve

 

Uanset størrelsen på dit projekt, så kan vi hos Rahn Byg ApS være behjælpelige med en god løsning. Vi sørger altid for at overholde alle de aftaler, vi har med vores kunder, så de kan være trygge i vores samarbejde. Kunne du tænke dig en uforpligtende samtale omkring dit projekt, og måske et uforpligtende tilbud, så står vi også hellere end gerne til rådighed for dette.

 

Hos os er dit byggeri i sikre hænder

Kontakt Rahn Byg ApS og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater i din bolig. Alt, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i Esbjerg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Ribe, Varde, Billund og Kolding.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme