Proff Jysk Blik

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Proff Jysk Blik

Proff Jysk Blik er din VVS-mand i Fredericia. Vi har mere end 18 års erfaring bag os og kan derfor imødekomme de udfordringer, vores kunder måtte stå over for. Vi er et firma, der går højt op i, at vores kunder føler, de er kommet i rette hænder. Derfor vil du altid blive mødt af dygtige og seriøse fagmænd, når du vælger os til at klare opgaverne for dig.

 

Sammen finder vi den bedste løsning

Når vores kunder beder os om hjælp, er det vigtigt for os at lære de specifikke behov, der er for løsningen. Vi starter derfor med en god faglig snak, hvor vi lærer vores kunder at kende. Vi lytter til, hvilke udfordringer du har nu, og fortæller dig om, hvilke muligheder der er for at løse problemet bedst muligt. Vi deler hellere end gerne ud af vores store ekspertise og vejleder dig således gerne omkring teknikker og materialer, så du får præcis den løsning, du ønsker.

 

Hos Proff Jysk Blik kan du bl.a. få hjælp til:

  • Opsætning af tagrender i zink
  • Blikarbejde
  • Faldstammer
  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Montering af armaturer (toilet, vask og badekar)
  • Udskiftning af radiatorer
  • Ventilation

 

Vi tilbyder altid en høj kvalitet på det udførte arbejde, og du er derfor altid i trygge hænder, når du vælger at samarbejde med os. Vi tilbyder vores hjælp og løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og afslutter aldrig et projekt, før du er tilfreds med resultatet. Kunne du tænke dig at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din VVS-opgave, tilbyder vi selvfølgelig også at udarbejdet dette til dig.

 

Vi er din lokale VVS-montør i Fredericia

Befinder du dig i vores lokalområde i Fredericia eller i byer som f.eks. Kolding, Vejle eller Horsens, så kontakt Proff Jysk Blik og lad os stå for dine VVS-opgaver. Vi står parat til at rykke ud, når du har brug for det. For nemt at komme i kontakt med os skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi hos Proff Jysk Blik ser frem til at hjælpe dig med dine opgaver!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme