Kunde billede

Carsten Wind

Oktober 2019

Gulvafslibning
Gulvafslibning af lille værelse uden efter behandling. Arbejdet blev udført efter forventning. Håndværker gav mange gode råd og vidste en del om gulv, afslibning af gulve samt efterbehandling.
Læs mere  

PrimaMontage og Gulve

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Carsten Wind

Oktober 2019

4,8/5
Gulvafslibning
Gulvafslibning af lille værelse uden efter behandling. Arbejdet blev u Læs mere  

PrimaMontage og Gulve

Har du en bolig, hvor der er behov for fornyelse, så kan vi hos PrimaMontage og Gulve hjælpe dig. Vi har i mere end 20 år hjulpet kunder frem til et godt resultat med deres boligprojekter. Hvad enten du skal eller er i gang med et større eller mindre byggeprojekt, så står vi hos PrimaMontage og Gulve klar til at give dig professionel hjælp.

 

Hvem er PrimaMontage og Gulve

Når du beder PrimaMontage og Gulve om at varetage dine tømreropgaver, vil du blive mødt af fagligt stærke fagmænd, der brænder for at gøre en forskel for hver enkelt kunde. Det vigtigste for os er at stå tilbage med glade og tilfredse kunder, og derfor går vi gerne langt for at indfri de ønsker og behov, du måtte have til dit boligprojekt.

 

Hos PrimaMontage og Gulve sørger vi altid for at overholde alle indgåede aftaler med vores kunder, uanset om det er tidsfrister eller budgetter, der er tale om. Vi ved, hvor vigtigt det er at have en fagmand, der er til at stole på, og derfor gør vi altid vores bedste for at gøre vores samarbejde så nemt og gnidningsfrit som muligt for alle vores kunder.

 

Hos PrimaMontage og Gulve kan du bl.a. få hjælp til:

  • Gulvlægning
  • Reparation af trægulve
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
  • Opsætning af gardiner og persienner
  • Køkkenmontage
  • Vinduer og dør montage
  • Diverse handyman-opgaver inde og ude

 

Uanset om du søger vores hjælp til en eller flere opgaver, får du fornuftige og konkurrencedygtige priser hos os. Vi yder altid en høj kundeservice, hvor vi vejleder vores kunder på bedste vis omkring løsninger og valg af materialer. Vi står gennem hele samarbejdet til rådighed for en faglig snak, hvis vores kunder ønsker det. Så skulle der opstå usikkerhed eller behov for ændringer, er vi altid på pletten.

 

Har du et projekt du søger hjælp til at løse?

Har du udskudt dit byggeprojekt for længe, og er det på tide at få gjort noget ved det, så kontakt PrimaMontage og Gulve og lad os hjælpe dig godt videre. Fra vores firmaadresse i Sabro kører vi til kunder i bl.a. Aarhus, Skanderborg og Randers. Vil du nemt i kontakt med os, så udfyld vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme