Pries Bygge & Have Service

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Pries Bygge & Have Service

Pries Bygge & Have Service

- bedste Pries naturligvis


Har du drømmene klar på tegnebrættet, men mangler det rigtige firma til jobbet, så kan du roligt kontakte Pries Bygge & Have Service. Jeg varetager store som små byggeopgaver inden for hele faget, ligesom jeg også tilbyder forskellige former for haveservice. Kort fortalt, så er alsidighed én af mine største styrker, og man kan vel kalde mig for en multiservice.


Er dit projekt af større karakter, og får jeg brug for assistance fra eksempelvis VVS eller kloakservice, har jeg et bredt netværk at trække på, så jeg finder den bedste samarbejdspartner til opgaven. Fra Dragør kører jeg ud og dækker op til 50 kilometer.


Firmaets alsidige palette af fagligheder betyder, at jeg kan være behjælpelig med blandt andet:


  • Anlægsopgaver
  • Jordarbejde
  • Belægning
  • Klassiske murer,- tømrer,- og maleropgaver
  • Haveservice, klipning af hæk, græsslåning mm. 

Dialog og personlighed

Ved at bruge tid i starten af processen, og have en god og åben dialog, kan vi sammen finde frem til den rigtige måde at tilrettelægge opgaven på. Jeg ved, hvor vigtigt det er at forventningsafstemme, og derfor er jeg altid lydhør over dine ønsker og idéer. Jeg går meget op i, at vi får en personlig relation, hvor du ikke tøver med at kontakte mig i fremtiden. Det kan også være opgavens art kræver mere end blot en samtale, i så fald kommer jeg gerne forbi.


Ring allerede i dag - jeg glæder mig til at høre fra dig.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme