Pp Poul Service

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Pp Poul Service

PP Poul Service er din lokale maler og brolægger i Løsning, der med mere end 20 års erfaring er et sikkert valg, når du skal have udført dine opgaver professionelt. Vi har været med til at løse mange typer af projekter i mange størrelser, og vi er derfor godt rutinerede inden for vores fag. Det gør, at vi kan tilbyde kreative løsninger, der kan give din have eller bolig et personligt look. Har du et projekt, du søger hjælp til varetagelsen af, så kontakt PP Poul Service og lad os høre om den.

 

Altid tilfredse kunder

Hos PP Poul Service ønsker vi, at alle vores kunder er glade og tilfredse, og derfor afslutter vi aldrig et projekt, før begge parter er tilfredse med den løsning, der er blevet udført. Vi tror på, at glade og tilfredse kunder vender tilbage, næste gang de har projekter, og derfor går vi aldrig på kompromis med udførelsen af projektet, så vores kunder altid kan forvente en løsning, der er 100% i orden. 

 

Hos PP Poul Service kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus 
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Jord-, beton- og gravearbejde 
  • Renovering af døre og vinduer 
  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af karme og gulve
  • Maling af facader 

 

Vi står altid til rådighed for en god dialog omkring dit projekt, så skulle du have spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores dygtige brolæggere og malere udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan få en god start på dit projekt. 

 

PP Poul Service - Vi har løsningen 

Har du et projekt, du søger dygtige fagmænd til at varetage, er du altid velkommen til at kontakte os ved at udfylde få informationer i vores kontaktformular. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan aftale nærmere omkring projektet. 

 

Du finder os i Løsning, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Horsens, Vejle og Fredericia.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme