PML Construction

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

PML Construction

I mere end 12 år har PML Construction hjulpet kunder i Randers og omegn frem til de bedste resultater ved deres tømrerprojekter. Vi udfører udelukkende kvalitetsløsninger til vores kunders store tilfredshed, og det vil vi blive ved med! Har du et projekt, du søger en professionel samarbejdspartner til at varetage, så kontakt PML Construction og lad os stå for udførelsen af dit projekt. 

 

Vi ønsker at give vores kunder de bedste resultater

Hos PML Construction går vi gerne langt for at indfri de forventninger og ønsker, vores kunder har til deres boligprojekt. Vi sætter os derfor grundigt ind i hvert enkelt kunde og deres opgave, da vi ved, at ikke to kunder har samme ønsker til resultatet af deres projekt. Vi mener, at de bedste resultater opstår gennem et tæt samarbejde fagmand og kunde imellem, og derfor værdsætter vi altid en god kommunikation og samarbejde med vores kunder. 

 

PML Construction er din samarbejdspartner ved:

  • Tag, tagkviste og tagrender
  • Isolering med indblæsning 
  • Montering af døre og vinduer 
  • Forsatsvinduer 
  • Køkkenmontage
  • Gulvlægning 
  • Tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte

 

Hos PML Construction kan vi løse både større og mindre projekter og altid i den bedste kvalitet. Vores løsninger bliver udført til konkurrencedygtige priser, da vi mener, alle kunder skal have råd til kvalitet. Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på udførelsen af dit projekt, så står vi også gerne til rådighed ved udarbejdelsen af dette. 

 

Din lokale tømrer i Randers 

Vil du også gerne i gang med udførelsen af dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse. 


Du finder os i Randers, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Aarhus, Hobro, Viborg og Bjerringbro. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme