Pedersen Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Pedersen Byg

Hos Pedersen Byg udfører vi alle former for tømreropgaver. Vi holder til i Ølstykke og løser opgaver for både private og erhvervskunder i bl.a. Roskilde, København og Hillerød. Vi fokuserer udelukkende på at levere solidt håndværk og den bedste kvalitet, så vi altid står tilbage med glade og tilfredse kunder, der har fået en løsning, de er glade for.

 

Kommunikation er altafgørende

For at vi kan finde frem til den løsning, vores kunder vil sætte mest pris på, er det vigtigt at tale om hvilke ønsker, behov og krav der skal opfyldes. Vi starter derfor altid med at tale med kunderne om de tanker, de har gjort sig med hensyn til deres byggeri. Vi supplerer hellere end gerne med råd og vejledning og giver også gerne vores bud på en løsning, hvis der skulle være behov for det. Vi har set mange løsninger i vores tid, og vi kan derfor også være behjælpelige med kreative løsninger, der kan give dit hjem et personligt præg.

 

Hos Pedersen Byg kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Facaderenovering
  • Isolering
  • Taglægning
  • Legepladser
  • Montering af døre og vinduer
  • Tilbygninger og udestuer
  • Garager og carporte
  • Gulvlægning

 

Gennem mere end et årti i branchen har vi opbygget mange kompetencer, og vi er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning, du vil sætte pris på. Vores dygtige fagmænd er ansat på baggrund af deres høje uddannelses- og kompetenceniveau, som tilsammen gør os til det bedste team.

 

Skal Pedersen Byg hjælpe dig med dine opgaver?

Ønsker du at få hjælp til udførelsen af dine opgaver nemt, hurtigt og professionelt, så kontakt Pedersen Byg og lad os høre mere om, hvad du drømmer om. Vi tilbyder alle vores services til gode og konkurrencedygtige priser og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig helt gratis. Udfyld vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme