PA Ejendomsservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

PA Ejendomsservice

PA Ejendomsservice er din lokale nedriver og anlægsgartner med adresse i Vinderup. Vi er et nystartet firma fra 2019, der kan hjælpe kunder frem til de bedste resultater. Vi sætter en stor ære i at levere kvalitet i alt, hvad vi foretager os, og afslutter derfor ikke et samarbejde, før du som kunde fortæller os, at du er glad og tilfreds. Har du et boligprojekt, du søger hjælp til varetagelsen af, så kontakt PA Ejendomsservice og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater. 

 

En løsningsorienteret fagmand 

Når du samarbejder med PA Ejendomsservice, vil du blive mødt af fagligt stærke nedrivere og anlægsgartnere, der brænder for at finde de løsninger, der opfylder dine forventninger. Vi sætter os derfor altid grundigt ind i dine projekter og lytter til dig og de tanker, du har haft i forbindelse med projektet. Sammen tager vi en god dialog om, hvilke løsninger der er mulige, og hvilke løsninger der vil give dig det bedste resultat. Derefter lægger vi en plan for udførelsen af projektet, hvor vi bliver enige om budget, mødetider og deadline for, hvornår projektet skal stå færdigt. 

 

Hos PA Ejendomsservice kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Nedrivning
  • Gartnerrådgivning og beplantning 
  • Grubning, planering og græssåning 
  • Opbygning af støttemure
  • Opsætning af hegn 
  • Jord-, beton- og gravearbejde 
  • Udgravning af kælder

 

Vi har været med til at løse mange typer af projekter, og vi er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på de opgaver, du står over for. Vi har kompetencerne og mulighederne for at varetage både større og mindre projekter, og du kan derfor altid regne med PA Ejendomsservice til at hjælpe dig med dit projekt. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Kunne du også tænke dig at komme i gang med løsningen af dit projekt, og ønsker du en professionel fagmands vurdering af dit projekt, så kontakt PA Ejendomsservice og lad os tage et kig på din opgave. Vi tilbyder alle vores kunder et gratis og uforpligtende tilbud med gode og konkurrencedygtige priser. 

 

For nem og hurtig kontakt skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder os i Vinderup, og herfra kører vi til Holstebro, Viborg og Skive.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme