Oskar's Byggeservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Oskar's Byggeservice

Skal du have malet din stue, dit loft eller måske noget helt tredje, så kontakt Oskar’s Byggeservice og lad mig stå for udførelsen. Jeg har mange års erfaring inden for malerfaget og kan derfor altid hjælpe med udførelsen af dine projekter.

 

Hvem er Oskar’s Byggeservice?

Oskar’s Byggeservice blev etableret i 2018 og bygger på en vision om, at alle skal have adgang til en kompetent fagmand. Jeg har mere end 7 års erfaring i branchen og er derfor rutineret inden for mange typer af opgaver. Jeg arbejder altid hårdt for at være kundernes foretrukne firma og går derfor også langt for at imødekomme de behov, mine kunder måtte have ved deres projekt.

 

Oskar’s Byggeservice er lokaliseret i Randers og betjener primært kunder i nærmiljøet, men kører også gerne lidt længere, hvis mine kunder ønsker det.

 

Hos Oskar’s Byggeservice kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Gulvlægning
  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Isolering
  • Malerarbejde
  • Sprøjtelakering

 

Det er vigtigt for mig, at mine kunder føler sig i trygge hænder, når de har bedt mig om at varetage deres opgave. Jeg stiller mig derfor altid til rådighed, når mine kunder har spørgsmål eller søger råd vedrørende deres byggeri. Jeg udfører kun arbejde, jeg selv kan stå inde for, så du er altid garanteret en kvalitetsløsning, når du vælger mig til at udførelsen af opgaven.

 

Uforpligtende tilbud på dine maleropgaver

Hos Oskar’s Byggeservice hjælper vi både private og erhvervskunder med at få løst deres boligprojekter. Har du en konkret opgave, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig. Jeg tilbyder altid gode og fornuftige priser på udførelsen, uanset hvilken opgave du søger løst. Udfyld blot kontaktformularen her på siden, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt. Du finder Oskar’s Byggeservice

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme