Ørum Anlæg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Ørum Anlæg

I Tjele finder du Ørum Anlæg, der kan hjælpe med etableringen af både grå og grønne anlæg. Vi kan hjælpe dig med vedligeholdelse af din have og løse de projekter, du ikke selv når, eller vi kan lave en helt nye have til dig, hvor dine ønsker og ideer er i centrum for udførelsen. Hos Ørum Anlæg er du som kunde i centrum for samarbejdet, og vi går gerne langt for at indfri de forventninger, du måtte have til projektet. 

 

Et trygt samarbejde

Når du samarbejder med Ørum Anlæg, kan du som kunde være tryg fra start til slut. Vi overholder altid de indgåede aftaler med vores kunder. Så uanset om der er tale om mødetider, budget eller deadline for, hvornår projektet skal være færdigt, så kan du stole på os. Vi holder dig gennem hele samarbejdet opdateret om projektets udvikling, så du altid ved, hvor langt vi er, og hvad næste skridt er. Det mener vi giver de mest tilfredse kunder og de mest trygge.

 

Hos Ørum Anlæg kan vi bl.a. hjælpe med udførelsen af:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Opsætning af hegn 
  • Rullegræs
  • Topkapning og beskæring 
  • Fundament
  • Udgravning af kælder
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Vedligeholdelse af haver 

 

Med knap 10 års erfaring inden for vores fag er der ikke den opgave, vi ikke kan løse. Vi kan hjælpe ved både større og mindre projekter for både private kunder og erhverv og sørger altid for at levere et resultat i den højeste kvalitet. Kunne du tænke dig at få lavet et uforpligtende tilbud på udførelsen af dit projekt, så står vi også klar til at hjælpe med dette, helt gratis. Vi tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser, men går aldrig på kompromis med udførelsen. Vi bestræber os altid på at være i gang med udførelsen af dine projekter senest 3 uger efter afgivet tilbud, så du kan få glæde af resultatet hurtigst muligt. 

 

Kontakt Ørum Anlæg hvis du ønsker at høre mere

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde vores kunder, eller har du en opgave, du søger hjælp til udførelsen af, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar herpå. 

 

Du finder os i Tjele, og herfra kører vi til kunder i Viborg, Randers, Hobro, Silkeborg og Aarhus. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme