Nymark-Byg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Nymark-Byg ApS

Som din tømrer og snedker varetager vi alle de opgaver, du måtte stille os over for, effektivt og professionelt. Vi arbejder hårdt på at imødekomme vores kunders behov, så vi kan være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Ønsker du at få hjælp til udførelsen af dine opgaver, så kontakt Nymark-Byg ApS allerede i dag.

 

Danmarks bedste bygningssnedker

Jeg, Søren Nymark, der er manden bag Nymark-Byg ApS, blev i 1998 tildelt førstepladsen ved danmarksmesterskabet for bygningssnedkere. Mit håndværk er derfor kendetegnet ved en meget høj kvalitet, som også er det, mine kunder kender mig på. Jeg overlader ingenting til tilfældighederne, men går op i, at hver en detalje sidder lige i skabet, da jeg mener, at den store forskel kan ligge i selv de mindste detaljer. Dette er grundstenene i mit firma, og du kan derfor forvente de bedste resultater, når du beder os om at hjælpe med dine byggeprojekter.

 

Hos Nymark-Byg ApS kan vi bl.a. varetage:

 • Facaderenovering
 • Isolering med batts
 • Taglægning
 • Opsætning af tagrender
 • Tagkvist
 • Tilbygninger og udestuer
 • Stålhaller
 • Døre og vinduesmontage
 • Gulvlægning  
 • Køkkenmontage
 • Snedkeropgaver

 

Indledningsvist er det vigtigt at skabe en god kontakt til kunderne. Vi afsætter derfor god tid, hvor vi kan tale om de ønsker og behov, der er for projektet. Vi deler hellere end gerne ud af vores store faglige viden, så vores kunder har det bedste grundlag for at træffe de vigtige belsutninger omkring deres byggeprojekt.

 

Fornuftige priser og solidt håndværk!

Har du lyst til at samarbejde om dine byggeopgaver med en erfaren og løsningsorienteret fagmand, der ikke er bange for at tage fat, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar på vores firmaadresse i Brønderslev til at hjælpe kunder i bl.a. Aalborg, Hjørring og Frederikshavn. Vores løsninger bliver uanset omfanget tilbudt til gode og konkurrencedygtige priser, uden at kvaliteten lidt skader herunder - vi mener nemlig, at alle kunder skal have muligheder for at få de løsninger, de drømmer om.

 

For nemt at komme i kontakt med os anbefaler vi, at du udfylder vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Vi hos Nymark-Byg ApS glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme