Nordvestjysk Elservice ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Nordvestjysk Elservice ApS

Hos Nordvestjysk Elservice ApS er vi 5 elektrikere, der brænder for vores arbejde. Vi sætter en høj standard for os selv, så du altid kan regne med at få et resultat, der er mere end tilfredsstillende. Alle vores elinstallatører har mange års erfaring og udfører deres arbejde med grundighed, og de stopper ikke, før det hele virker optimalt.

 

Vi er til at stole på

Hos Nordvestjysk Elservice ApS møder vi altid vores kunder med et smil. Det er vigtigt for os at gå til arbejdet på en positiv måde, så vores kunder kan mærke, at vi er til stede og klar til at hjælpe dem bedst muligt. Vi er altid hjælpsomme og vil hellere end gerne rådgive om, hvilke muligheder du har for at få løst dine projekter. Det er helt naturligt for os at give lidt ekstra, helt af os selv, så hvis du har spørgsmål til vores arbejde, er du altid velkommen til at spørge.

 

Vi kan hjælpe med:

  • Elinstallationer
  • Eleftersyn
  • Tv og Data
  • Dørtelefoner
  • Antenneanlæg
  • Belysning

 

Da Nordvestjysk Elservice ApS er en mindre virksomhed, vil du opleve, at vi er fleksible og altid tilpasser os dig som kunde. Vi kan løse både større projekter og det generelle arbejde, der hører med til elektrikerfaget.

 

Lad os tage hånd om dine opgaver

Hvis du ønsker at få lavet dine projekter af et firma, du kan stole på, så er vi dem, du skal kontakte. Vi hjælper dig med at løse problemerne nemt, hurtigt og med kvaliteten helt i top. Vores firma er lokaliseret i Nørresundby, hvorfra vi kører til vores kunder. Hvis du kontakter os i dag, giver vi dig et uforpligtende tilbud på dine opgaver.

 

Vi glæder os til at tale med dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme